• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Bez przeady, kobiety też się bzykają, nawet te, które nie są w związku :)

Bo faceci są łatwi, jeszcze nie spotkałam takiego, który by się nie chciał ruchać.
Żaden Ci jeszcze nie odmówił? 😉
Fakt, trudno tu wytrzymać w gronie stulejarzy i walikoniów, ale są też tutaj wartościowi panowie ;)
Że kobiety tu nie przychodzą.... bo nie muszą, mogą mieć tyle seksu ile chcą i z kim chcą.
Tu się zgodzę, że pewnie mają łatwiej.
Ta garstka bab o niczym nie świadczy.... są takie, które uprawiają zoofilię, to też nie świadczy, że pies czy koń rucha lepiej... zarówno te od murzynów, jak i te zoo ŚWIADCZĄ WYŁACZNIE o tym, że jakaś mała część bab jest zaburzona seksualnie i szuka sobie perwersji...
No i wychodzi szydło z worka 😁😉. Jakiś czas temu pisałaś o tym, że nie masz nic do kobiet, które chcą uprawiać seks z czarnym, i że dla Ciebie to obrzydliwe. Teraz jednak uważasz, że są zaburzone psychicznie. Ciekawe. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo chcą dużego fiuta? Sama takie lubisz. Może Ty też jesteś zaburzona? 😉

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jakiś czas temu pisałaś o tym, że nie masz nic do kobiet, które chcą uprawiać seks z czarnym, i że dla Ciebie to obrzydliwe. Teraz jednak uważasz, że są zaburzone psychicznie. Ciekawe.
Jedno nie wyklucza drugiego... mogę uważać, że szukają perwersji a jednocześnie nie mieć nic do tego... niech sobie szukają.
Czy ja bronie komuś być niewyżytą i szukać perwersji? Po prostu mam swoje zdanie na ten temat.

Bo chcą dużego fiuta?
Białe fiuty też mogą być duże... kto jak kto, ale Ty coś o tym wiesz ;)
Sama takie lubisz.
Ale nie czarne.
Może Ty też jesteś zaburzona? 😉
No mogę być, no i co?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Jedno nie wyklucza drugiego... mogę uważać, że szukają perwersji a jednocześnie nie mieć nic do tego... niech sobie szukają.
Czy ja bronie komuś być niewyżytą i szukać perwersji? Po prostu mam swoje zdanie na ten temat.
To, że dla Ciebie seks z czarnym jest obrzydliwy nie oznacza, że ktoś, kto cchcego z nim uprawiać jest zaburzony.
Równie dobrze możnaby o tobie powiedzieć, że jesteś zaburzona, bo nie chcesz z nim uprawiać tego seksu, a to przecież bezsens.
Czyli jak facet chce uprawiać seks z Japonką, czarną lub latynoską to też jest zaburzony?

Białe fiuty też mogą być duże... kto jak kto, ale Ty coś o tym wiesz ;)
Haha...Wiem? Nic mi o tym nie wiadomo 😁
Ale nie czarne.
No i ok
No mogę być, no i co?
Fajnie Ci z tym?

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
Mam wrażenie, że wątek zmierza do niespodziewanego finału i coraz bardziej zbliża się do innych tematów:unsure::ROFLMAO::ROFLMAO:
A zostało tylko 6 stron. Nie zepsujcie tego;)

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Haha, generalnie to prawda!
Ale są też mężczyźni, którzy się szanują. Ja w swoim życiu na przykład mam dosyć małą ilość partnerek seksualnych, a z kilkoma z nich, to nie powinienem tego robić, alkohol mnie po prostu ogłupił wystarczająco. Kobieta, z która chciałbym uprawiać seks musi być mocna z charakteru, intelektu, dystansu do siebie oraz wyuzdania. Rzadko spotykana mieszanka.

Świat nie jest czarno-biały, ma wiele odcieniow/odcieni (nie jestem pewny i nie chcę mi się googlac, pewnie obie formy są poprawne, chociaż odcieni brzmi lepiej) szarości, ale w pewnych kwestiach jest czarno-biały. Osobiście nie uznaję półśrodków znacznie częściej, niż przeciętna osoba, ale już chyba bardziej skrajnie to się nie da. No seks, emocje, kobieta, miłość, tutaj jakiekolwiek półśrodki mieć?

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Facet to wyrucha wszystko co ma otwór i na drzewo nie spierdoli...

Zostawilem wiadomosc w trakcie i musialem cos ogarnac, odpowiadalem na ten post i wklejam odp:

Haha, generalnie to prawda!
Ale są też mężczyźni, którzy się szanują. Ja w swoim życiu na przykład mam dosyć małą ilość partnerek seksualnych, a z kilkoma z nich, to nie powinienem tego robić, alkohol mnie po prostu ogłupił wystarczająco. Kobieta, z która chciałbym uprawiać seks musi być mocna z charakteru, intelektu, dystansu do siebie oraz wyuzdania. Rzadko spotykana mieszanka.

Świat nie jest czarno-biały, ma wiele odcieniow/odcieni (nie jestem pewny i nie chcę mi się googlac, pewnie obie formy są poprawne, chociaż odcieni brzmi lepiej) szarości, ale w pewnych kwestiach jest czarno-biały. Osobiście nie uznaję półśrodków znacznie częściej, niż przeciętna osoba, ale już chyba bardziej skrajnie to się nie da. No seks, emocje, kobieta, miłość, tutaj jakiekolwiek półśrodki mieć?

PS. Poprosze o usuniecie poprzedniego posta
PS2. Juz pierdole polskie znaki i spolszcz.pl, nie mam ich na tym lapku i czasu na wszystko, bo telefony, telefony

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Jprdl. Ja nie jestem czarnoskóry, mam małego kutasa i jakoś w latach "świetności" nie narzekalem na stosunki damsko- męskie.