Porządnie wyszorować szczotką drucianąJa wiem czy głupie, jeśli faktycznie brzydzi się po murzynie to co miał zrobić?

Porządnie wyszorować szczotką drucianąJa wiem czy głupie, jeśli faktycznie brzydzi się po murzynie to co miał zrobić?
Skąd wiesz, że więcej?Że więcej osób ma takie podejście, tylko nie wszyscy o tym mówią otwarcie.
Hmmm...A mnie ciekawi skąd to obrzydzenie. Mogę zrozumieć z trudem jeszcze Ciebie, że nie podobają ci się czarni, więc seks z nimi Cię "obrzydza". Naciągane, ale do przyjęcia. Natomiast ten koleś przecież nie ma uprawiać seksu z czarną, tylko z białą.Ja wiem czy głupie, jeśli faktycznie brzydzi się po murzynie to co miał zrobić?
Oj Swiezak ,Swiezak... Czasem nawet bywasz zabawny, ale czasem jak coś napiszesz to to kiepskie jest po prostu. Słaby żart.Porządnie wyszorować szczotką drucianą
Wyszorować szczotką drucianą to się powinno ten głupi rasizmPorządnie wyszorować szczotką drucianą
Bo ja jestem zwykły cienki podsmiechujek i nie stać mnie na dobre żarty.Oj Swiezak ,Swiezak... Czasem nawet bywasz zabawny, ale czasem jak coś napiszesz to to kiepskie jest po prostu. Słaby żart.
Bardziej brak poczucia humoru. Ale na to to chyba nie ma lekarstwa, chyba że wyjęcie tej szczotki z d....Wyszorować szczotką drucianą to się powinno ten głupi rasizm
Biorąc pod uwagę twoje inne wpisy, można mieć wątpliwości czy to tylko humor.Bardziej brak poczucia humoru. Ale na to to chyba nie ma lekarstwa, chyba że wyjęcie tej szczotki z d....![]()
Nigdy się o tym nie przekonasz panie sztywnyBiorąc pod uwagę twoje inne wpisy, można mieć wątpliwości czy to tylko humor.
Dobrze wiesz, w końcu sam je pisałeś, plus nie chce zaśmiecać dalej tego tematu, bo nie o to w nim chodzi, ale wszystkiego dobregoNigdy się o tym nie przekonasz panie sztywny.
A tak z ciekawości, które to wpisy?
Nie, nie wiem. Coś mi zarzuciłes to teraz to przytocz, a nie wycofuje aż się rakiem. Chyba, że typowy z Ciebie lewak, który jak nie ma argumentów i ktoś ma inne zdanie na dany temat to rzuca wymyślonymi oskarżeniami bez pokrycia. To, że cenie sobie bezpieczeństwo bliskich i rodaków i umiem czytać statystki i sytuację geopolityczną i kulturową na świecie nie robi ze mnie rasisty jak byś sobie życzył. Jebać poprawność polityczną i brak poprawności politycznej nie jest tożsame z rasizmem.Dobrze wiesz, w końcu sam je pisałeś, plus nie chce zaśmiecać dalej tego tematu, bo nie o to w nim chodzi, ale wszystkiego dobrego![]()
Co to za termin "głupi rasizm"?Wyszorować szczotką drucianą to się powinno ten głupi rasizm
Racja, rasizm sam w sobie jest głupi, więc nie trzeba dodawać tego słowaCo to za termin "głupi rasizm"?
Teraz brzmi to bardziej sensownieRacja, rasizm sam w sobie jest głupi, więc nie trzeba dodawać tego słowa
Witaj. A ty jak odniesiesz się do głównego tematu?Teraz brzmi to bardziej sensownie![]()
To też ciekawa kwestia. Czy niektóre kobiety idą na seks z czarnym z powodu obawy, że inaczej będą uznane za rasistki? Szalona hipoteza, ale czy to niemożliwe?Dobrze, że babki które obracał Simon Mol nie były rasistkami, bo mogłyby się z łatką rasistki nigdy nie pogodzić.
Niespecjalnie mężczyzni o ciemnym kolorze skóry są w moim guście, zarówno estetycznie jak i mentalnie.Witaj. A ty jak odniesiesz się do głównego tematu?
I to jest głupi rasizm, czy tylko rasizm?Niespecjalnie mężczyzni o ciemnym kolorze skóry są w moim guście, zarówno estetycznie jak i mentalnie.
Dla mnie definicja rasizmu jest mocno naciągana. Jeśli ktoś "nie lubi" (abstrahując od powodów) kogokolwiek to ma do tego prawo. Dlaczego mam lubić Eskimosów? A może przeszkadzają mi ich zimne dłonie? Co komu do tego? Jako jednostki nie jesteśmy stworzeni do tego aby wszystko i wszystkich akceptować. Nie jestem z tych poprawnych politycznieI to jest głupi rasizm, czy tylko rasizm?![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 9 | |
| B | Seks z własną Matką | Fantazje erotyczne | 14 | |
|
|
Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami | Seks | 99 | |
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 17 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 74 |