• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Że więcej osób ma takie podejście, tylko nie wszyscy o tym mówią otwarcie.
Skąd wiesz, że więcej?
Ja wiem czy głupie, jeśli faktycznie brzydzi się po murzynie to co miał zrobić?
Hmmm...A mnie ciekawi skąd to obrzydzenie. Mogę zrozumieć z trudem jeszcze Ciebie, że nie podobają ci się czarni, więc seks z nimi Cię "obrzydza". Naciągane, ale do przyjęcia. Natomiast ten koleś przecież nie ma uprawiać seksu z czarną, tylko z białą.
Ja mam teorię, że po prostu tu chodzi o męski kompleks białego członka (względem czarnego) i on boi się, że okaże się, że czarny miał większego od niego lub lepiej bzykał. Tu wychodzi na jaw po prostu męska rasowa rywalizacja.
Myślę, że ocenił tą dziewczynę, że skoro była z czarnym, to poleciała na jego kutasa i przez to jest mało wartościowa. Ludzie lubią myśleć na skróty i tłumaczyć sobie szybko ten świat.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Dobrze wiesz, w końcu sam je pisałeś, plus nie chce zaśmiecać dalej tego tematu, bo nie o to w nim chodzi, ale wszystkiego dobrego :)
Nie, nie wiem. Coś mi zarzuciłes to teraz to przytocz, a nie wycofuje aż się rakiem. Chyba, że typowy z Ciebie lewak, który jak nie ma argumentów i ktoś ma inne zdanie na dany temat to rzuca wymyślonymi oskarżeniami bez pokrycia. To, że cenie sobie bezpieczeństwo bliskich i rodaków i umiem czytać statystki i sytuację geopolityczną i kulturową na świecie nie robi ze mnie rasisty jak byś sobie życzył. Jebać poprawność polityczną i brak poprawności politycznej nie jest tożsame z rasizmem.

PS temat już dawno wyczerpał wszytkie wątki teraz jego celem jest dobicie do 200 stron, więc pisz 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Dobrze, że babki które obracał Simon Mol nie były rasistkami, bo mogłyby się z łatką rasistki nigdy nie pogodzić.
To też ciekawa kwestia. Czy niektóre kobiety idą na seks z czarnym z powodu obawy, że inaczej będą uznane za rasistki? Szalona hipoteza, ale czy to niemożliwe?

Kobieta

Dominika87

Nowicjusz
I to jest głupi rasizm, czy tylko rasizm?😜
Dla mnie definicja rasizmu jest mocno naciągana. Jeśli ktoś "nie lubi" (abstrahując od powodów) kogokolwiek to ma do tego prawo. Dlaczego mam lubić Eskimosów? A może przeszkadzają mi ich zimne dłonie? Co komu do tego? Jako jednostki nie jesteśmy stworzeni do tego aby wszystko i wszystkich akceptować. Nie jestem z tych poprawnych politycznie 😉