• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Z tym "czarnym" humorem trzeba uważać, bo czasem granica między nim, a obrażaniem innych jest bardzo cienka. Trochę jak ze stand-upem, tylko że ja tu nie kupiłem biletów na taki występ.
Wg mnie pod płaszczykiem tego " czarnego" humoru kryje się po prostu ordynarność w kpieniu i wyszydzaniu ludzi o innym kolorze skóry. Tak ja to odbieram. To moje subiektywne zdanie. U każdego ta granica może być gdzieś indziej.
Z poprawnością też trzeba uważać...
Czarnoskóry, którego znam twierdził, że np. jeśli w towarzystwie ktoś unika słowa "czarny" (jako określenie koloru czegokolwiek) przy nim, to jest to dla niego bardziej rasistowskie niż moje dowcipy o murzynach ;)

Mężczyzna

C_N

Podrywacz
Z poprawnością też trzeba uważać...
Czarnoskóry, którego znam twierdził, że np. jeśli w towarzystwie ktoś unika słowa "czarny" (jako określenie koloru czegokolwiek) przy nim, to jest to dla niego bardziej rasistowskie niż moje dowcipy o murzynach ;)
W tym jest problem, że wielu przewrażliwionych nie rozumie czym jest rasizm i są najbardziej rasistowscy - szczególnie wobec białych.

Kolejna sprawa, że wielu ludzi nie odróżnia tolerancji od akceptacji.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jeszcze jeden mi się przypomniał.... może nasze koleżanki uprawiające seks międzyrasowy potwierdzą, czy to faktycznie jest "po murzyńsku" ;)

Siedzi koleś w saunie, obok niego siedzi murzyn z taką wielką pytą. Gość siedzi, siedzi, luka tak na murzyna, to na jego pytę i w końcu nie wytrzymuje i pyta:
- Jak wy murzyni to robicie, że macie takie wielkie pyty?
- Normalnie, to taki specjalny sposób bzykania. Najpierw wolno wsadzasz, a potem szybko wyciągasz.
Koleś tak się na ten sposób napalił, że już pod wieczór namówił żonę na bzykanie, no i próbuje ten sposób, próbuje, nagle odzywa się żona:
- Ty, co Ty mnie tak ruchasz jakoś po murzyńsku?

Kobieta

Anka 75

Biegły Uwodziciel
Jeszcze jeden mi się przypomniał.... może nasze koleżanki uprawiające seks międzyrasowy potwierdzą, czy to faktycznie jest "po murzyńsku" ;)

Siedzi koleś w saunie, obok niego siedzi murzyn z taką wielką pytą. Gość siedzi, siedzi, luka tak na murzyna, to na jego pytę i w końcu nie wytrzymuje i pyta:
- Normalnie, to taki specjalny sposób bzykania. Najpierw wolno wsadzasz, a potem szybko wyciągasz.
Koleś tak się na ten sposób napalił, że już pod wieczór namówił żonę na bzykanie, no i próbuje ten sposób, próbuje, nagle odzywa się żona:

Kobieta

Anka 75

Biegły Uwodziciel

Mimo wszystko co między nami było, taki czarny humor jest zacny.