• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Seks z czarnym.
Czy nie ma tu już nikogo poza kilkoma kobietami, które tego doświadczyły lub chcą doświadczyć?

Czy posty o takich to czy innych egzotycznych dla nas mężczyznach nie mogą być gdzieś "poza tematem"? Porównania, "elaboraty " i wzajemne ubliżanie... .
Jest tu mało kobiet, które przyznają się do swoich doświadczeń z czarnymi lub do fantazjowania o nich dlatego nie rozmawiamy ściśle na ten temat, ale poruszamy też tematy poboczne i robimy dygresje.
Jeśli obecna dyskusja Was nie interesuje, proponuję zmienić czytany temat.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Nie mam pojęcia jakie w łóżku są czarne kobiety, zresztą, wydaje mi się, że niemożliwe by wszystkie były tak namiętne i gorące tak samo jak nie wszystkie białe kobiety są drętwe i pruderyjne... ja np. nie jestem kiedy już do tego łózka trafię 😂 nawet jeśli trafię sama bez partnera 😂
Czarnymi facetami się brzydzisz, a co myślisz o czarnych kobietach?
A co w tym dziwnego? Co ciekawe on sam użył określenia "inni murzyni" a co mnie wkurzyło to pomiędzy czarnymi mówią do siebie "czarnuchu" i to jest ok, ale jak "mzungu" (białas) to mówi to nie jest ok.
Tak, to trochę dziwne, ale mogę domyślać o co chodzi.
To kolonialne, obraźliwe nazewnictwo może paradoksalnie ich spajać jako grupę społeczną, bo to nazwa nadana im przez obcych-białych. Ten, kto jest tak nazywany, jest "nasz". Dwa, to może być też wyraz ich dystansu do siebie lub trzy, co bardziej niepokojące, objaw jakiejś wpojonej sobie autostygmatyzacji.