A można poważne pytanie ?Każdy z nich nie nadaje się do związku?

A można poważne pytanie ?Każdy z nich nie nadaje się do związku?
To mnie smuci, bo, wybacz, ale oznacza czysto instrumentalne podejscie do człowieka i niedobra dla białych mężczyzn.No bo tak jest, czarni nadają się tylko i wyłącznie do seksu, i chyba w kosza dobrze grają. Nigdy w życiu nie weszłabym w związek z czarnym
Było poważne. Wypowiedziałaś się o czarnych facetach w ogólności. Zapytałem, czy widzisz jakieś wyjątki od reguły.A można poważne pytanie ?
Gangbang brzmi mocno, ale może z dwoma?Bo nie i po co to roztrząsać?
Zapytam inaczej która z moich wcześniejszych wypowiedzi była niejasna ? Co dokładnie sprawiło ci problem w zrozumieniu?Było poważne. Wypowiedziałaś się o czarnych facetach w ogólności. Zapytałem, czy widzisz jakieś wyjątki od reguły.
Przykro mi że ci smutno no ale tak już jest, trochę źle zinterpretowałeś to co napisałam. Miałam na myśli że czarni nadają się do seksu i to ich jedyną zaleta, biali mężczyźni są w wielu aspektach lepsi od nich. Czyli jedna zaleta kontra wiele zalet. No i z góry błędnie założyłeś że kobieta jeżeli ma uprawiać seks to tylko i wyłącznie z czarnym, czasem fajnie jest zasmakować czekoladki ale bez przesadyTo mnie smuci, bo, wybacz, ale oznacza czysto instrumentalne podejscie do człowieka i niedobra dla białych mężczyzn.
Dla czarnych to fajna opcja. Mają białe kobiety za friko i nie muszą się z nimi wiązać i zajmować. Żyć nie umierać.
Napisałaś wcześniej to:Zapytam inaczej która z moich wcześniejszych wypowiedzi była niejasna ? Co dokładnie sprawiło ci problem w zrozumieniu?
W jakich aspektach biali są lepsi od czarnych?Przykro mi że ci smutno no ale tak już jest, trochę źle zinterpretowałeś to co napisałam. Miałam na myśli że czarni nadają się do seksu i to ich jedyną zaleta, biali mężczyźni są w wielu aspektach lepsi od nich. Czyli jedna zaleta kontra wiele zalet. No i z góry błędnie założyłeś że kobieta jeżeli ma uprawiać seks to tylko i wyłącznie z czarnym, czasem fajnie jest zasmakować czekoladki ale bez przesady
Dużo z tego co robi facet jest motywowane seksualnie. Wygląda na to, że biały musi zrobic wiele by zdobyć kobietę, a czarny wystarczy że pomacha kutangą....mimo tej przewagi zalet białego o których napisałaś.Przykro mi że ci smutno no ale tak już jest, trochę źle zinterpretowałeś to co napisałam. Miałam na myśli że czarni nadają się do seksu i to ich jedyną zaleta, biali mężczyźni są w wielu aspektach lepsi od nich. Czyli jedna zaleta kontra wiele zalet.
Wcześniej sama bodajże pisałaś, czarni są lepsi w łóżku niż biali, więc dałaś do zrozumienia, że ich preferujesz do seksu. Teraz się trochę z tego wycofujesz.No i z góry błędnie założyłeś że kobieta jeżeli ma uprawiać seks to tylko i wyłącznie z czarnym, czasem fajnie jest zasmakować czekoladki ale bez przesady
Nie zauważyłem, aby PaniMargaret wymieniła jakąkolwiek zaletę białych.Dużo z tego co robi facet jest motywowane seksualnie. Wygląda na to, że biały musi zrobic wiele by zdobyć kobietę, a czarny wystarczy że pomacha kutangą....mimo tej przewagi zalet białego o których napisałaś.
Może ktoś im tam powiedział, że jak tu przyjadą to baby będą same im na kutasa wskakiwać, że ruchania będą mieli ile tylko będą chcieli no i przyjechali.nie wierzę że decydując się na emigrację nie biorą tego faktu pod uwagę
W idealnym świecie biały nie pracował fizycznie, pracował intelektualnie doglądając pracy czarnych.... ale komuś się to niespodobało...Ja uważam że Polacy pracują zbyt dużo i kwestia za ile pracują i na jakich warunkach powinna szybko zostać uregulowana, co nie zmienia jednak faktu, że nie zgadzam się by obcy przyjeżdżający do naszego kraju mieliby pracować mniej. Niby z jakiej racji oni mają się czuć lepiej w Polsce niż osoby które już tu mieszkają, pracują, żyją?
O to, to... idealny przykład, że czarni nadają się do ciężkiej pracy, bo to, że do pracy intelektualnej się nie nadają to oczywiste.Jak była fala upałów w Warszawie, biali (nie tylko Polacy) siedzieli w ukryciu. Ludzi prawie nie bylo na ulicach Mokotowa (ja się nie ukrywałem przed słoneczkiem). To ciemnoskórzy dostawcy jeździli w upale na rowerach i motorowerach, z plecakami, w długich spodniach, a nawet w długim rękawie.
Zatem w trudnych warunkach atmosferycznych to ciemnoskórzy dostawcy byli bardzo przydatni. I co najważniejsze, są oni pracowici, nie narzekali, że im za gorąco do pracy. A kto chce pracować więcej, aby zarabiać lepiej, ten zasługuje na szacunek.
Zalety czarnych mężczyzn już poznaliśmy.Zauważyłem, że jest tu silne porównywanie białych i czarnych do siebie, czego nie rozumiem, jesteśmy różni, jedni mają zalety w jednych obszarach, a drudzy mają zalety w innych obszarach. Swoja drogą wydaje mie się że temat dotyczył chyba czegoś innego początkowo
Nie.A ty chciałabyś być w stałym związku z czarnym?
Dlaczego nie?
Tak, no słaba ta konkluzja. Tylko co to będzie, jak z tego seksu będzie dzidziuś?...
Koleżanki już tutaj stwierdziły, że do seksu się nadają, ale do związku i zakładania rodziny nie...
Wspomniała o nich niejasno i ogólnikowo. Mogę się tylko domyślać o co jej chodziło.Nie zauważyłem, aby PaniMargaret wymieniła jakąkolwiek zaletę białych.![]()
Jednak kultura jest inna i sposób bycia też. Nie mogła bym żyć chwilą i wieczną zabawą. Na krótko jest to miłe , przyjemne, podniecające.Dlaczego nie?
Pytam hipotetycznie teraz
A co ma być, kolejna samotna mamuśka, beneficjentka 800+ wojująca z samcami na forach i Facebooku... mało to takich?Tak, no słaba ta konkluzja. Tylko co to będzie, jak z tego seksu będzie dzidziuś?