• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

luke123

Cichy Podglądacz
Zgadza się, i tak ma być. Tylko nie wiem jaki to ma związek z seksem?
Nie ma żadnego poza faktem że albo się dostosują do warunków panujących w kraju do którego przyjechali, a więc będą pracować tyle co osoby już mieszkające w tym kraju, albo powinni zostać odesłani do kraju z którego przybyli. Skoro nie zamierzają pracować to skąd niby mają wziąć pieniądze na życie?

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Nie ma żadnego poza faktem że albo się dostosują do warunków panujących w kraju do którego przyjechali, a więc będą pracować tyle co osoby już mieszkające w tym kraju, albo powinni zostać odesłani do kraju z którego przybyli. Skoro nie zamierzają pracować to skąd niby mają wziąć pieniądze na życie?
Mój przyjaciel jest Czarny jak smoła. No taka czarna.😍 Pracuje, zna kilka języków , ma dzieci, jest katolikiem, i pewnie zarabia o wiele więcej niż my tutaj. Dlaczego uważasz, że to kolor skóry jest wykładnikiem twojej teorii.

Mężczyzna

luke123

Cichy Podglądacz
Ja pisałem o czarnych którzy nie pracują. Twój przyjaciel, kimkolwiek by był i jakie poglądy posiadał, jeśli pracuje normalnie tak jak piszesz to nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby mógł być traktowany na równi z normalnymi mieszkańcami Polski