• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

luke123

Cichy Podglądacz
Zgadza się, i tak ma być. Tylko nie wiem jaki to ma związek z seksem?
Nie ma żadnego poza faktem że albo się dostosują do warunków panujących w kraju do którego przyjechali, a więc będą pracować tyle co osoby już mieszkające w tym kraju, albo powinni zostać odesłani do kraju z którego przybyli. Skoro nie zamierzają pracować to skąd niby mają wziąć pieniądze na życie?

Kobieta

Anka 75

Biegły Uwodziciel
Nie ma żadnego poza faktem że albo się dostosują do warunków panujących w kraju do którego przyjechali, a więc będą pracować tyle co osoby już mieszkające w tym kraju, albo powinni zostać odesłani do kraju z którego przybyli. Skoro nie zamierzają pracować to skąd niby mają wziąć pieniądze na życie?
Mój przyjaciel jest Czarny jak smoła. No taka czarna.😍 Pracuje, zna kilka języków , ma dzieci, jest katolikiem, i pewnie zarabia o wiele więcej niż my tutaj. Dlaczego uważasz, że to kolor skóry jest wykładnikiem twojej teorii.

Mężczyzna

luke123

Cichy Podglądacz
Ja pisałem o czarnych którzy nie pracują. Twój przyjaciel, kimkolwiek by był i jakie poglądy posiadał, jeśli pracuje normalnie tak jak piszesz to nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby mógł być traktowany na równi z normalnymi mieszkańcami Polski