Po części tak, bo jako Polska dajemy się ruchać Ukrainie jak mała biała Polka, Murzynowi z wielkim kutasem i przecież musimy dobić do 200 stronNo i mamy czarno na białym.
Jak w temacie....![]()
Naprawdę trzeba to tłumaczyć?Czemuż to byś nie zniósł?
A dildosa czarnego posiada?
Ok. Zgadzam się z Tobą. Skończmy ten offtopic.Jak najbardzieji trzeba dobić do 200 stron
A kiedy? Kilkadziesiąt lat pertraktacji i negocjacji i bez żadnych rezultatów. My otworzyliśmy swój kraj, swoje domy dla nich, jako pierwsi i w największym stopniu udzieliliśmy im wsparcia militarnego i finansowego ( jednocześnie sami się rozbrajając i popadając w jeszcze większym deficyt budżetowy) bez żadnych w zamian korzyści, w przeciwieństwie do innych państw i co mamy w zamian? Plują nam w twarz. To kiedy jak nie teraz mamy dążyć do ekshumacji i pochówku naszych sióstr i braci? No kiedy się pytam?
Ukraina sama sobie strzela w kolano tylko i wyłącznie na własną prośbę, bo została przyzwyczajona " daj, daj i daj...."
Czekam kiedy padną inwektywy w stylu ruski troll czy agent
„Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Kurde... Jest tu wielu fanów cuckolda. Nie jesteś aby jednym z nich?Naprawdę trzeba to tłumaczyć?
Namówiłes mnie.Ok. Zgadzam się z Tobą. Skończmy ten offtopic.
Tylko na filmachKurde... Jest tu wielu fanów cuckolda. Nie jesteś aby jednym z nich?![]()
Dzidziuś... nie jesteś u siebie na polu... nerwy trzymaj na wodzy. Kojarzysz na jakie forum wszedłeś? Więc jak najdalej od polityki. Inaczej Twoja kariera na tym forum szybko się skończy.Nie, Ukraińcy nadal są tarczą wolnego świata przed złymi, białymi Rosjanami. Nic się w tym zakresie nie pozmieniało, to tylko widać i słychać żałosne wycofywanie siępisiaków
z dotychczasowej uległości wobec Ukrainy. Jednak tylko debil może uwierzyć w szczerość tej nagłej przemiany dotychczasowych "sług narodu ukraińskiego".
Nie wykluczam, że ktoś taki w Polsce jednak mieszka.
Niewątpliwie nie ma żadnej wspólnoty pomiędzy białymi mężczyznami z Polski i Rosji (choć jest genetyczna i językowa bliskość).
Dlaczego przeto biały człowiek miałby być sfrustrowany tym, że biała kobieta oddaje swe piękno czarnoskóremu, a nie innemu białemu? Co to dla białego za różnica? Ja żadnej nie widzę.
Kręci mnie jak dziewczyna zmaga się z kutangą Dredda, Blackzilli, Mandingo lub Shane Disel.Namówiłes mnie.
Więc wracając do tematu, jaki Tobie najbardziej odpowiada rozmiar czarnej kutangi?
ZazdroszczęWczoraj mieliśmy zapoznawcze spotkanie czarnoskórym małżeństwem.
Co dalej będzie czas pokaże.
Aniu, przecież Ty masz... . Nie musisz zazdrościć.Zazdroszczę.
Aniu, przecież Ty masz... . Nie musisz zazdrościć.
Już nie.Aniu, przecież Ty masz... . Nie musisz zazdrościć.
Priv.Już nie.
Jak do tego doszło? Oni wiedzą do czego dążycie?Wczoraj mieliśmy zapoznawcze spotkanie czarnoskórym małżeństwem.
Co dalej będzie czas pokaże.
To dobrze, chyba co?Babom się w głowach poprzewracało![]()
Różnych różności trzeba w życiu spróbowaćTo dobrze, chyba co?
To nasza słodka tajemnica.Jak do tego doszło? Oni wiedzą do czego dążycie?