• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy czytałeś poprzednie posty, podałam dowody naukowe (ze źródłami) jasno wykazujące, że czarni są mniej inteligentni od białych (zerknij w cytat poniżej)

Określenie "jasno wykazujące" jest trochę na wyrost w stosunku do pracy uznawanej za mocno kontrowersyjną, zwłaszcza w części dotyczącej dziedziczenia inteligencji (cechy wybitnie poligenetycznej) w powiązaniu z dziedziczeniem koloru skóry (kilka genów, kodujących zawartość melatoniny w skórze). Swoją drogą Flynn, którego panowie tak obalają w tej pracy, w innej oberwał od uczniów Jensena za postulowanie braku wyższości mężczyzn nad kobietami w dziedzinie inteligencji.

To jest bowiem podstawowy problem z badaniami, prowadzonymi przez białych mężczyzn - że jak już się uporają z czarnoskórymi, to biorą się za kobiety. Dlatego - jako kobiecie - sugerowałbym Ci większą ostrożność w doborze autorytetów naukowych, bo srasz do własnego gniazda :ROFLMAO:

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Oglądając nie czujesz jak to jest
To prawda, ale jednak jest coś takiego jak neurony lustrzane, które pozwalają odrobinę przybliżyć nam jak to jest.
Poza tym możesz mniej więcej porównać wielkości tam i w realu 😁😉 lub wigor czy wytrzymałość, z jakim robią to na filmie I w realu, umiejętności

Mężczyzna

Piotr_42

Cichy Podglądacz
Moja żona będac na Bali miała okazję bzyknąć się z czarnym. Chciała sprawdzić tą wielkość czy rzeczywiście jest tak super. Duży był, ale stwierdziła, że był to pierwszy i ostatni. Żona lubi sex i może go uprawiać z kim chce, partnerów miała dużo, ale tak dużego penisa jeszcze nie miała. Dla niej był za duży, z jakością to też nie było jak na filmach, ale wiadomo partner partnerowi nie równy.