• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Ja mówię tylko to co widziałam, każdy czarnoskóry z którym sie spotkałam miał dużego albo za dużego, nie trafił mi się żaden mikrus.

Bywając na imprezach czy też w klubach zauważyłem, że pojawiający się tam mężczyźni generalnie nie są w tych sprawach mikrusami, niezależnie od koloru skóry. Mam wrażenie, że jeśli facet wybiera się na tego typu spotkanie, to zaczyna od krytycznego spojrzenia na rozmiar swojego przyrodzenia, uznając, że rozmiar w prosty sposób przekłada się na ogólną atrakcyjność posiadacza. To z kolei może powodować, że mikrusy zostają w domu – znowu, niezależnie od koloru skóry. Nie oceniam słuszności tego poglądu ani preferencji kobiet, które szukają dużych członków, zwracam tylko uwagę, że sama "presja środowiskowa" może powodować zakłamania statystyki.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Pytasz o wrażenia, więc dostajesz opis wrażeń. Jako mężczyzna nie bardzo możesz się z nimi utożsamić, bo niby jak? Ciężko to wszystko rozbierać na czynniki pierwsze, dlatego musisz się zadowolić tym, co dostałeś, czyli opinią pewnej kobiety, która miała okazję spróbować seksu z czarnoskórym mężczyzną i stwierdziła, że jej to odpowiada. Jak sama zaznaczyła, opisuje to ze swojej perspektywy, czyli nie siląc się na uogólnienia i daleko idące wnioski.
Napisała, że dla niej czarni są lepsi od białych. Staram się dociec , czy sprowadza się to tylko do wielkości Wacka czy czegoś innego, a jeśli tak, to czego. Info, że są super kochankami jest dla mnie enigmatyczne.

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman
Czy czarnoskórzy mają duże? Z tym bym polemizował. Wśród białych też występują duże rozmiary. Na żywo widziałem tylko jednego czarnoskórego nago i niczym się nie wyróżniał. Miałem kumpla, który grał amatorsko w piłkę kopaną na wyspach i kiedyś mi powiedział, że jak szli pierwszy raz z czarnoskórymi pod prysznic, to zwyczajnie bał się, że wpadnie w kompleksy. Rzeczywistość podobno nie była tak okrutna. Podobno największego z całej grupy miał Litwin.
... niejaki Longinus...

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Statystycznie nie ma co ukrywać, że Afroamerykanie mają dłuższe penisy, niż Europejczycy, tak samo np jak Europejczycy mają dłuższe statystycznie niż Azjaci. Ale czy to aż tak ważne?

Kobieta

Kataryna X

Biegły Uwodziciel
Bywając na imprezach czy też w klubach zauważyłem, że pojawiający się tam mężczyźni generalnie nie są w tych sprawach mikrusami, niezależnie od koloru skóry. Mam wrażenie, że jeśli facet wybiera się na tego typu spotkanie, to zaczyna od krytycznego spojrzenia na rozmiar swojego przyrodzenia, uznając, że rozmiar w prosty sposób przekłada się na ogólną atrakcyjność posiadacza. To z kolei może powodować, że mikrusy zostają w domu – znowu, niezależnie od koloru skóry. Nie oceniam słuszności tego poglądu ani preferencji kobiet, które szukają dużych członków, zwracam tylko uwagę, że sama "presja środowiskowa" może powodować zakłamania statystyki.
Po prostu czarnoskórzy mają tendencje do posiadania dużych członków, nie każdy oczywiście będzie takiego miał ale prędzej na takiego trafimy.
Są kraje, rejony w Afryce gdzie są posiadacze większych, zapewne są też rejony z tymi mniejszymi;).
Czy stwierdzenie że czarnoskórzy mają większe penisy jest prawdziwe? Nie w 100% ale też nie jest kłamstwem, z drugiej strony.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Zgadzam się, że statystycznie mogą mieć większe. Natomiast chciałem zwrócić uwagę na to, że w pewnych sytuacjach lub miejscach (np. kluby swingersów) prawdopodobieństwo trafienia na kogoś z większym członkiem jest wyższe, niezależnie od koloru skóry.