Oba są obraźliwe. Nie rozumiem tych pytań. Sugerujesz coś nieśmiało?A czarnuch i białas to nie takie same określenia?

Oba są obraźliwe. Nie rozumiem tych pytań. Sugerujesz coś nieśmiało?A czarnuch i białas to nie takie same określenia?
Że rasizm działa tylko w jedną stronę i nie jest to niepoprawne politycznie. Że jak czarny wyzwie od białasów to nie jest to rasizmem, ale jak biały powie czarnuch to największe przestępstwo się robi.Oba są obraźliwe. Nie rozumiem tych pytań. Sugerujesz coś nieśmiało?
A nie pomyślałem, że problem leży w Tobie i Twoich umiejętnościach?Żona bardzo zachwala, dużo łatwiej i szybciej dochodzi, dodatkowo dochodzi fakt uczucia nietypowego romansu.
W miniony weekend poznaliśmy pewnego pana i pewną panią. Póki co on-line. W sobotę spotkamy się we czwórkę na kawę.Są tu jakieś kobiety, które o tym fantazjują lub które już tego doświadczyły?
Nigdy tak na to nie patrzyłam, zawsze jak robiłam to z czarnym to tylko z chęci na BBCMyślę, że może mieć w tym swój udział aktualny kontekst społeczny współczesnej Europy. Waśnie na tle narodowym to walka my versus oni, biali vs czarni, autochtoni vs imigranci. Ta walka też się odbywa w sferze seksualnej.
Może czarni chcą skolonizować "nasze" kobiety, tak jak my kiedyś ich ląd?
Mają ku temu duże orężeWalka trwa.
Może warto poszukać innego BBC, mój pierwszy też był słaby ale się nie zniechęciłam.Mi pozostaje walenie konia jak żona odda kluczyk do klatki na penisa ogólnie seks z czarnym jest przereklamowany bo żonka nie była jakoś super zadowolona. Natomiast jest różnica w smaku spermy ale dałem radę wylizałem żonę do końca.
Oczywiście, że rasizm działa w obie strony. Nigdy nie twierdziłem inaczej i nie widziałem by tu ktoś tak twierdził. Szukasz powodu do sprzeczki. Na upartego zawsze można takowy znaleźć.Że rasizm działa tylko w jedną stronę i nie jest to niepoprawne politycznie. Że jak czarny wyzwie od białasów to nie jest to rasizmem, ale jak biały powie czarnuch to największe przestępstwo się robi.
Z iloma czarnymi uprawiałaś seks? Jak oceniasz ich " performance" w porównaniu do białych i jaka w tym rola BBC?Nigdy tak na to nie patrzyłam, zawsze jak robiłam to z czarnym to tylko z chęci na BBC
A lepszy czarny BBC czy duży biały?Nigdy tak na to nie patrzyłam, zawsze jak robiłam to z czarnym to tylko z chęci na BBC
no bylo ich trochę, oceniam ich bardzo bardzo dobrze, prawdę mówiąc to nie wiem czy jest sens porównywać z białymi mężczyznami.Z iloma czarnymi uprawiałaś seks? Jak oceniasz ich " performance" w porównaniu do białych i jaka w tym rola BBC?
W Niemczech pewnie łatwiej o BBC niż w Polsce.
Nie szukam żadnej sprzeczki, tylko chcę poznać zdanie innych w tej kwestii tak jak Ty w sprawie fantazji kobiet o czarnych maczugach.Oczywiście, że rasizm działa w obie strony. Nigdy nie twierdziłem inaczej i nie widziałem by tu ktoś tak twierdził. Szukasz powodu do sprzeczki. Na upartego zawsze można takowy znaleźć.
No jasne że tak, choć sporo przygód miałam na wakacjachW Niemczech pewnie łatwiej o BBC niż w Polsce.
W Polsce też jest dostęp do tej sieci mediówW Niemczech pewnie łatwiej o BBC niż w Polsce.
Dlaczego?