• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Przestańmy się kłócić. Wszyscy ludzie są równi
lpLajAU.jpeg

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Myślę, że może mieć w tym swój udział aktualny kontekst społeczny współczesnej Europy. Waśnie na tle narodowym to walka my versus oni, biali vs czarni, autochtoni vs imigranci. Ta walka też się odbywa w sferze seksualnej.
Może czarni chcą skolonizować "nasze" kobiety, tak jak my kiedyś ich ląd? 😉
Mają ku temu duże oręże 😆 Walka trwa.
Nigdy tak na to nie patrzyłam, zawsze jak robiłam to z czarnym to tylko z chęci na BBC

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Mi pozostaje walenie konia jak żona odda kluczyk do klatki na penisa ogólnie seks z czarnym jest przereklamowany bo żonka nie była jakoś super zadowolona. Natomiast jest różnica w smaku spermy ale dałem radę wylizałem żonę do końca.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Mi pozostaje walenie konia jak żona odda kluczyk do klatki na penisa ogólnie seks z czarnym jest przereklamowany bo żonka nie była jakoś super zadowolona. Natomiast jest różnica w smaku spermy ale dałem radę wylizałem żonę do końca.
Może warto poszukać innego BBC, mój pierwszy też był słaby ale się nie zniechęciłam.

Mężczyzna

Zamasu

Cichy Podglądacz
Możliwe że masz rację ale to już kwestia żony kogo bierze do łóżka i za staje zlizywanie smietanki po nich.