• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Mam też wibrator Żali King, który jest większy od każdego jakiego widziałam.
Stereotypy... Tak.... Widziałam kilku czarnoskórych dżentelmenów w swingers klubach i szczerze mówiąc - niczym szczególnym poza kolorem się nie wyróżniali.
A te wibratory sama sobie wybierasz, czy po konsultacji z mężem?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Aktualny czas bardzo sprzyja przejawianiu inicjatywy seksualnej przez kobiety i takim formom jakie im odpowiadają
bez ogladania sie na normy społeczne, dotychczas w tej kwestii obowiązujące;)
Dotyczy to również tematu wątku
Do końca XIX wieku kobiece pragnienia były mocno tłumione. Era emancypacji je wyzwoliła. Puszka Pandory została otwarta 😆

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Nie wykluczam tego. Choć muszę przyznać, że to pojęcie jest mi troche obce, aczkolwiek bardzo obszernie prezentowane na forum
Gdyby tak było, to by oznaczało, że, przynajmniej część białych sama pcha swoje kobiety w objęcia czarnych, a potem "cierpią" na tym inni biali, bo ich żonki też zaczynają o tym fantazjować ( coś na zasadzie: Mam faceta. Faceci myślą o cuckoldzie, wiec daje mi to pozwolenie na fantazje o innych) 😁