O czym?Jeśli jest wulgarna i agresywna, to to o czymś świadczy.

O czym?Jeśli jest wulgarna i agresywna, to to o czymś świadczy.
Pewnie znowu o jakichś jego teoriach z dupy.O czym?![]()
Mam być złośliwy?O czym?![]()
Temat wraca jak bumerangSą tu jakieś kobiety, które o tym fantazjują lub które już tego doświadczyły?
Większe.Większe od przyrządu męża?W którą dziurkę będzie docelowo skierowane?
![]()
Myślę, że może mieć w tym swój udział aktualny kontekst społeczny współczesnej Europy. Waśnie na tle narodowym to walka my versus oni, biali vs czarni, autochtoni vs imigranci. Ta walka też się odbywa w sferze seksualnej.Temat wraca jak bumerang
Hehe... Ciekawy ten wybór.Większe.
Mają oręż i sprzyjające okoliczności.Myślę, że może mieć w tym swój udział aktualny kontekst społeczny współczesnej Europy. Waśnie na tle narodowym to walka my versus oni, biali vs czarni, autochtoni vs imigranci. Ta walka też się odbywa w sferze seksualnej.
Może czarni chcą skolonizować "nasze" kobiety, tak jak my kiedyś ich ląd?
Mają ku temu duże orężeWalka trwa.
Czyżbyś sugerował, że zapotrzebowanie kobiet na tęgie, czarne kutasy jest ich odpowiedzią na męski cuckold?Mają oręż i sprzyjające okoliczności.
Wystarczy poczytać na SF posty pań zafascynowanych "tęgimi kutasami", w tym czarnymi rzecz jasna
A z dugiej strony lawinę postów facetów (?) szukających chętnych do zaspokajania ich kobiet
Nie wykluczam tego. Choć muszę przyznać, że to pojęcie jest mi troche obce, aczkolwiek bardzo obszernie prezentowane na forumCzyżbyś sugerował, że zapotrzebowanie kobiet na tęgie, czarne kutasy jest ich odpowiedzią na męski cuckold?![]()
Czy perwersyjna? nie jestem pewny. Jeszcze jest to forma odważna, ale "jeszcze"No i na dodatek to raczej mocno perwersyjna, odważna forma kontaktu szczególnie dla dla białych kobiet.
Mam też wibrator Żali King, który jest większy od każdego jakiego widziałam.Hehe... Ciekawy ten wybór.
Stawiam hipotezę, że to może być podniecające dla kobiety, jeśli weźmie większego niż ma mąża stereotypowy czarny jest zawsze większy
![]()
Dobrze myślisz. Może i czasy się zmieniają, ale i tak jest to temat TABU. To forum to bardzo uwidoczniło.Wydaje mi się ze kobiety zawsze fantazjowały o seksie z czarnymi, to nie czasy się do tego przyczyniły.
Może jedynie obecne czasy pozwalają im głośniej o tym mówić.
Dużo znasz kobiet, które przyznają się do takich fantazji?Dobrze myślisz. Może i czasy się zmieniają, ale i tak jest to temat TABU. To forum to bardzo uwidoczniło.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Seks Kamerki Napalonych Polek na żywo 18-55 | Seks | 7 | |
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 2 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 2 | |
| R | Libido therapy na większą ochotę na seks czy warto? | Porady seksualne | 5 | |
| T | "Seks dzień" | Seks | 8 |