Każdemu się zdarzaTo po afrykańsku? " żeczy" ma jakieś ukryte znaczenie?![]()

Każdemu się zdarzaTo po afrykańsku? " żeczy" ma jakieś ukryte znaczenie?![]()
Dlaczego ten temat ma kogokolwiek drażnić?Ja wiem że to zawsze będzie temat drażliwy.
A to już jest problem tych wielu osób, że mają jakieś uprzedzenia lub dziwactwa w głowie.No jednak jest tutaj wiele osób, które uważają sypianie z Czarnoskórym za zwyrodnienie.
Takie podejście jest bardzo trafne. Zamordyzm już przestaje działać. No ale zobaczymyA to już jest problem tych wielu osób, że mają jakieś uprzedzenia lub dziwactwa w głowie.
Osoby o takich zapatrywaniach są dla mnie egzotyczne. To ciekawe nawet, co takie osoby piszą. Tak jak z okultystami lub ze Świadkami Jehowy - mają ciekawe ryty i organizacje, własne przekonania, odmienne od moich. Nie muszę się z nimi zgadzać, aby być ciekawym źródeł ich poglądów i zachowań.
Czyli jak ktoś lubi z czarnymi to jest wspaniałym i ciekawym człowiekiem, ale jak nie lubi i to już nie jego bajka to ma urojenia i dziwactwa i nie może mieć w tym przypadku własnych przekonań?A to już jest problem tych wielu osób, że mają jakieś uprzedzenia lub dziwactwa w głowie.
Osoby o takich zapatrywaniach są dla mnie egzotyczne. To ciekawe nawet, co takie osoby piszą. Tak jak z okultystami lub ze Świadkami Jehowy - mają ciekawe ryty i organizacje, własne przekonania, odmienne od moich. Nie muszę się z nimi zgadzać, aby być ciekawym źródeł ich poglądów i zachowań.
Jeśli ktoś nie lubi uprawiać seksu z czarnoskórymi mężczyznami, to go nie uprawia.Czyli jak ktoś lubi z czarnymi to jest wspaniałym i ciekawym człowiekiem, ale jak nie lubi i to już nie jego bajka to ma urojenia i dziwactwa i nie może mieć w tym przypadku własnych przekonań?
Nie przeleciałby Whitney Houston?Nie mam nic do czarnych, ale nie nadziałabym się na czarnego nigdy, mój facet pewnie czarnulke by przeleciał, ale musiałaby być wyjątkowo piękna, inne go nie pociągają
Whitney Houston nie żyje od 2012 r.Nie przeleciałby Whitney Houston?
Jeśli o mnie chodzi, to zawsze chodziło mi tylko o formę wyrażania się na ten temat. Jeśli jest wulgarna i agresywna, to to o czymś świadczy.Czyli jak ktoś lubi z czarnymi to jest wspaniałym i ciekawym człowiekiem, ale jak nie lubi i to już nie jego bajka to ma urojenia i dziwactwa i nie może mieć w tym przypadku własnych przekonań?
To nie jest dyskryminacja i narzucanie drugiej stronie swoich poglądów? Czy może hipokryzja?![]()
Co Ty powiesz?Whitney Houston nie żyje od 2012 r.
Zaczęliśmy z mężemSą tu jakieś kobiety, które o tym fantazjują lub które już tego doświadczyły?
Nie wiem ktoś ty i czy ty to na pewno ty, ale dupcia petarda
Większe od przyrządu męża?Póki co zamówiłam dildo w kolorze czekolady.
Jak w kolorze czekolady to chyba lepiej dopochwowo aplikować, żeby się nie pomyliło z czymś innymWiększe od przyrządu męża?W którą dziurkę będzie docelowo skierowane?
![]()