• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Anonimowy użytkownik

Instruktor seksu
No jednak jest tutaj wiele osób, które uważają sypianie z Czarnoskórym za zwyrodnienie.
A to już jest problem tych wielu osób, że mają jakieś uprzedzenia lub dziwactwa w głowie.
Osoby o takich zapatrywaniach są dla mnie egzotyczne. To ciekawe nawet, co takie osoby piszą. Tak jak z okultystami lub ze Świadkami Jehowy - mają ciekawe ryty i organizacje, własne przekonania, odmienne od moich. Nie muszę się z nimi zgadzać, aby być ciekawym źródeł ich poglądów i zachowań.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
A to już jest problem tych wielu osób, że mają jakieś uprzedzenia lub dziwactwa w głowie.
Osoby o takich zapatrywaniach są dla mnie egzotyczne. To ciekawe nawet, co takie osoby piszą. Tak jak z okultystami lub ze Świadkami Jehowy - mają ciekawe ryty i organizacje, własne przekonania, odmienne od moich. Nie muszę się z nimi zgadzać, aby być ciekawym źródeł ich poglądów i zachowań.
Takie podejście jest bardzo trafne. Zamordyzm już przestaje działać. No ale zobaczymy😁.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Czyli jak ktoś lubi z czarnymi to jest wspaniałym i ciekawym człowiekiem, ale jak nie lubi i to już nie jego bajka to ma urojenia i dziwactwa i nie może mieć w tym przypadku własnych przekonań?
To nie jest dyskryminacja i narzucanie drugiej stronie swoich poglądów? Czy może hipokryzja?🤔