Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Oczywiście, że zauważyłam jak ładnie, zachłannie się calowali. Ale dzisiaj mam nastrój stanDUPOwo-forumowy, więc wiesz, nie wypada być zbyt słodko-pierdzącą
Ciekawe jest to, że to ty, jako kobieta, wyszukałaś i wstawiłaś ten clip Ciekawe co Cię do tego skusiło...Tytuł zobowiązuje
Sama teraz szukasz zaczepki. Ja sobie normalnie rozmawiam z kolegą, a ty wyskakujesz z jakimiś piosenkami
Ciekawe jest to, że to ty, jako kobieta, wyszukałaś i wstawiłaś ten clip Ciekawe co Cię do tego skusiło...Tytuł zobowiązuje
Sama teraz szukasz zaczepki. Ja sobie normalnie rozmawiam z kolegą, a ty wyskakujesz z jakimiś piosenkami
Tylko korzystam z sytuacji wykazującej spory potencjał do rozśmieszenia gawiedzi forumowej.
To nie do mnie pretensje, że stałeś się człowiekiem-memem. Wypowiadasz się praktycznie wyłącznie w postach dotyczących rozmiarów penisów. Do tego wpierasz kobietom piszącym, że rozmiar penisa ich nie obchodzi, że kłamią/są niespelna rozumu. Na jaki odbiór liczyłeś?
Nie kręci mnie to zupełnie. Zdecydowanie Polacy z białą kiełbasą jak jest chemia i dużo rozmów o pragnieniach, żaden czarnoskóry nie ma szans się przebić czekolada mnie nie pociąga
Tylko korzystam z sytuacji wykazującej spory potencjał do rozśmieszenia gawiedzi forumowej.
To nie do mnie pretensje, że stałeś się człowiekiem-memem. Wypowiadasz się praktycznie wyłącznie w postach dotyczących rozmiarów penisów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.