• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Chłopie co robisz?!!! Tera będę musiała go udobruchać. @Marcin 43 nie denerwuj się, zobacz jak ładnie ....
Ciekawe jest to, że to ty, jako kobieta, wyszukałaś i wstawiłaś ten clip 😉 Ciekawe co Cię do tego skusiło...Tytuł zobowiązuje 😆😉
Sama teraz szukasz zaczepki. Ja sobie normalnie rozmawiam z kolegą, a ty wyskakujesz z jakimiś piosenkami 😉

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Ciekawe jest to, że to ty, jako kobieta, wyszukałaś i wstawiłaś ten clip 😉 Ciekawe co Cię do tego skusiło...Tytuł zobowiązuje 😆😉
Sama teraz szukasz zaczepki. Ja sobie normalnie rozmawiam z kolegą, a ty wyskakujesz z jakimiś piosenkami 😉
Tylko korzystam z sytuacji wykazującej spory potencjał do rozśmieszenia gawiedzi forumowej.
To nie do mnie pretensje, że stałeś się człowiekiem-memem. Wypowiadasz się praktycznie wyłącznie w postach dotyczących rozmiarów penisów. Do tego wpierasz kobietom piszącym, że rozmiar penisa ich nie obchodzi, że kłamią/są niespelna rozumu. Na jaki odbiór liczyłeś?

Kobieta

Kejti81

Cichy Podglądacz
Nie kręci mnie to zupełnie. Zdecydowanie Polacy z białą kiełbasą 😉 jak jest chemia i dużo rozmów o pragnieniach, żaden czarnoskóry nie ma szans się przebić 😋 czekolada mnie nie pociąga😁

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Tylko korzystam z sytuacji wykazującej spory potencjał do rozśmieszenia gawiedzi forumowej.
To nie do mnie pretensje, że stałeś się człowiekiem-memem. Wypowiadasz się praktycznie wyłącznie w postach dotyczących rozmiarów penisów.
Eeeeee....Przesada...O cuckoldzie też dużo pisałem 😁😆
Do tego wpierasz kobietom piszącym, że rozmiar penisa ich nie obchodzi, że kłamią/są niespelna rozumu. Na jaki odbiór liczyłeś?
Nigdy nie pisałem, że kobiety są niespełna rozumu. Pisałem tylko o swoich wątpliwościach co do tego co twierdzicie. Podawałem ku temu dużo przykładów.