• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wtedy patriotami i Polakami tylko bogaci. Chłopki nimi nie były
Przeto nie jest wbrew kulturze polskiej współżycie potomkiń plebejów (chamów, w tym chłopów - w istocie niewolników) z potomkami wolnych mieszkańców Afryki subsaharyjskiej i potomkami niewolników, którzy byli przedmiotem własności poddanych francuskich, portugalskich, niderlandzkich angielskich i hiszpańskich.
Dla polskiej szlachty, a później dla polskiego ziemiaństwa my i murzyni jesteśmy na tym samym, podludzkim poziomie - w przeciwieństwie do przechrzczonych Żydów.

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Przeto nie jest wbrew kulturze polskiej współżycie potomkiń plebejów (niewolników)z potomkami wolnych mieszkańców Afryki subsaharyjskiej i potomkami niewolników, którzy byli przedmiotem własności poddanych francuskich, portugalskich, niderlandzkich angielskich i hiszpańskich.
Dla polskiej szlachty, a później dla polskiego ziemiaństwa my i murzyni jesteśmy na tym samym, podludźmi poziomie - w przeciwieństwie do przechrzczonych Żydów.
Mówisz O żydach Kararai? Bo żydzi Chazarscy maja talmud i kpia z Jezusa, Maryji itd.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A który stan? Magnaterie?
Raczej nie, ale majątek ziemski mogli gromadzić. Bo do hołoty nie trafiali.
wspomniałem o rasizmie polskiej oligarchii wobec swoich poddanych, aby nie umknęło nam, że większość z nas jest na tym samym, niskim poziomie co potomkowie zagranicznych, czarnoskórych niewolników.

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Raczej nie, ale majątek ziemski mogli gromadzić. Bo do hołoty nie trafiali.
wspomniałem o rasizmie polskiej oligarchii wobec swoich poddanych, aby nie umknęło nam, że większość z nas jest na tym samym, niskim poziomie co potomkowie zagranicznych, czarnoskórych niewolników.
Trochę tak i trochę nie. Masz rację że tak nas traktowali. Ale bywaly sytuację ze byli bogaci chłopi i to oni pozyczali szlachcica kase. Szlachta zarznela chlopow i mieszczan jak zaczęły się rozbiory.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Magia...Twoje wypowiedzi są często bardzo niejednoznaczne. Nie dodajesz zwrotu, że "wg Ciebie", albo "twoim zdaniem" tylko wypowiadasz się ogólnie i kategorycznie.
Skoro się wypowiadam, to wypowiadam się we własnym imieniu, i jest to moje zdanie.... bo przecież czyje miałoby być? Nie wypowiadam się w imieniu sąsiadki, czy innej osoby.

Jeśli coś przedstawiam jako oczywisty fakt, to podaję na to dowody jak w poście poniżej...

Nie ma tu żadnej pogardy, przedstawiam tylko naukowe fakty.
Poniżej mowa w opracowaniu naukowym o Murzynach mieszkających w USA, gdyby w badaniach uwzględnić tych mieszkających na czarnym lądzie zapewne różnice byłyby wyższe, co w pewnym sensie wyjaśnia dysproporcje w rozwoju cywilizacji białego człowieka i cywilizacji czarnego ludu.
Rozumiem, że może nie zagłębiasz się w badania naukowe, ale nie zastanawia cię, dlaczego na przestrzeni wieków kraje afrykańskie nie rozwinęły się cywilizacyjnie jak reszta świata?

distribution-of-IQ-scores.jpg

W amerykańskich realiach pomiary robione na ogromnych, reprezentatywnych próbach niezmiennie wykazują, że przeciętna rozbieżność w ilorazie inteligencji między rasą czarną i białą przyjmuje wartość d Cohena ≈ 1.00, co przekłada się na ~15 punktów IQ różnicy, a zatem 1 odchylenie standardowe w rozkładzie empirycznym wyników testów, natomiast średnia rozbieżność między subsaharyjską Afryką a Europą i Ameryką Północną sięga niemal 30 punktów. Konsensus w tej kwestii jest ugruntowany i nie podlega dyskusji.
Optymistyczne rokowania części badaczy odnośnie stopniowego zanikania międzyrasowych dysproporcji w inteligencji (łączone z “Efektem Flynna”) zawsze były przedwczesne i nieuzasadnione, patrz Rushton & Jensen (cytat, artykuł), Williams (cytat, artykuł), Platt et al. (cytaty, artykuł) czy Nijenhuis & Flier (cytat, metaanaliza).

Znając wartości procentowe konkretnych przedziałów (link), załączona wyżej grafika informuje nas, że
  • raptem ~16% amerykańskich Murzynów ma IQ > 100 (dla białych odsetek ten wynosi średnią ~50%);
  • raptem ~3% amerykańskich Murzynów ma IQ > 115 (biali ~16%);
  • ~65% amerykańskich Murzynów ma IQ < 90 (biali ~25%);
  • ~35% amerykańskich Murzynów ma IQ < 80 (biali ~10%), co oznacza, że nie przebrnęliby nawet przez sito rekrutacyjne do armii, ponieważ stwarzaliby zagrożenie dla siebie i innych;
  • ~16% amerykańskich Murzynów ma IQ < 70, co sugeruje intelektualne upośledzenie (biali ~3%);

Kiedy się z kimś zgadzasz, to nie zarzucasz, że nie pisze "jego zdaniem" wiesz dlaczego? Bo jest to zdanie jego i Twoje, np. w przypadku warszawskiego cuckolda.
Ze mną się nie zgadzasz, masz do tego prawo, ale czemu chcesz marginalizować moje wypowiedzi jasno zaznaczając, że są to tylko moje wypowiedzi a w domyśle całe społeczeństwo ma inne zdanie.... co więcej, chcesz żebym sama to podkreślała.

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Skoro się wypowiadam, to wypowiadam się we własnym imieniu, i jest to moje zdanie.... bo przecież czyje miałoby być? Nie wypowiadam się w imieniu sąsiadki, czy innej osoby.

Jeśli coś przedstawiam jako oczywisty fakt, to podaję na to dowody jak w poście poniżej...

Kiedy się z kimś zgadzasz, to nie zarzucasz, że nie pisze "jego zdaniem" wiesz dlaczego? Bo jest to zdanie jego i Twoje, np. w przypadku warszawskiego cuckolda.
Ze mną się nie zgadzasz, masz do tego prawo, ale czemu chcesz marginalizować moje wypowiedzi jasno zaznaczając, że są to tylko moje wypowiedzi a w domyśle całe społeczeństwo ma inne zdanie.... co więcej, chcesz żebym sama to podkreślała.

Dane kola w oczy zawsze. Niestety.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Trochę za dużo sobie pozwalasz....
Twój opór wobec potencjalnych rozkoszy i klęczeniem przed czarnoskórym jest od wielu tygodni (a może i miesięcy) przedmiotem dyskusji z Marcinem 43 w tym temacie.
W przeciwieństwie do Ciebie, młoda damo, mam już swoje lata. Nie oczekuję wzmianki na forum, że dałaś się przekonać Marcinowi 43 do seksu z czarnym. Może kiedyś tego spróbujesz. La donna e mobile. Ja jednak tego raczej nie dożyję.
Już prędzej spodziewam się wejścia przez Marcina 43 w klimat cuckold w wersji bazowej - biała hotka i brązowy byk.

Ostatnia edycja: