• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie hejtuję seksu z czarnymi, tylko seksu czarnych ze mną.... inni niech sobie robią co chcą.
Magia...Twoje wypowiedzi są często bardzo niejednoznaczne. Nie dodajesz zwrotu, że "wg Ciebie", albo "twoim zdaniem" tylko wypowiadasz się ogólnie i kategorycznie. Porównywałaś seks z czarnymi do zoofili wyraźnie okazując im pogardę czyli hejtowałaś seks z nimi, a nie swój seks z nimi. Ja przynajmniej to tak odczytuję.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Mam ja w ignorowanych wiec nie interesuje mnie co wypisuje...
ale

Jak byłam młoda:oops: i odkrywałam międzyrasową erotykę oraz fascynację czarnoskórymi mężczyznami to byłam jednocześnie straszną rasistką, tzn. chciałam aby wszyscy dookoła tak myśleli. Chciałam w ten sposób ukryć swoje pragnienia. Żeby sobie ktoś nie pomyślał a potem w zaciszu domowym oglądałam jak czarni mężczyźni uprawiają seks z białymi kobietami, masturbując się przy tym.
Z doświadczenia wiem że wiele deklaracji po konfrontacji z rzeczywistością można wtedy wsadzić do kosza.
Jedna kwestia która mnie zastanawia i martwi jest taka, że o ile białe kobiety mogą mieć chęć na seks z czarnym, o tyle już związać się z takim nie chcą. To chyba pokazywały jakieś wyniki badań.
I nie wiem czy całą winę za to można zwalić na prawdopodbne negatywne reakcje społeczne na taką mieszaną parę.
Słyszałem, że zdarza się, że czarni "zrobią dziecko" białej, a potem znikają. Sami zatem swoim zachowaniem wpływają na ich społeczny zły odbiór. To gorsza sytuacja dla kobiety niż gdyby zrobił to biały.
O ile inny biały facet może zgodzić się na wychowywanie białego dziecka innego faceta, o tyle jest to trudniejsze, kiedy dziecko jest mulatem, bo od razu widać, że nie jest jego.

Kobieta

ρα¢zкα ℓαуѕóω

Cichy Podglądacz
Tak mu któraś dała że się posrał.
Tutaj cały artykuł o tym inżynierze.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Mam ja w ignorowanych wiec nie interesuje mnie co wypisuje...
ale

Jak byłam młoda:oops: i odkrywałam międzyrasową erotykę oraz fascynację czarnoskórymi mężczyznami to byłam jednocześnie straszną rasistką, tzn. chciałam aby wszyscy dookoła tak myśleli. Chciałam w ten sposób ukryć swoje pragnienia. Żeby sobie ktoś nie pomyślał a potem w zaciszu domowym oglądałam jak czarni mężczyźni uprawiają seks z białymi kobietami, masturbując się przy tym.
Z doświadczenia wiem że wiele deklaracji po konfrontacji z rzeczywistością można wtedy wsadzić do kosza.
Może opisz Magii jak to z nimi było 😉
Może da się dziewczyna przekonać na choćby ten jeden raz z jakimś czarnym kolegą, których podobno ma 😉

Ja nie rozumiem jak można gardzić, jak się nawet nie spróbowało 😁 Myślisz, że się boi, że przejdzie na czarną tzn.ciemną stronę mocy?😁 Podobno " Once you go black, you never come back" 😆😆😉

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
To rasizm w czystej postaci, wybzykac chcą, ale związać już nie.
W drugą strone jest tak samo. Ilość samotnych dzieci, matek i pobić tez jest bardzo duza. Jakas laska kiedyś pisała "bye bye White genes." Po czym była pobita.
Inność może jarac ale za nią nie ma struktury, przyszlosci. Jest za to gorycz

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tak mu któraś dała że się posrał.
Tutaj cały artykuł o tym inżynierze.
Głupi przykład. Czy na podstawie jednego zdarzenia można wnosić o całej populacji? Widziałaś by wchodzili masowo do tego stawu czy innego i tam załatwiali swoje potrzeby?
A poza tym...Niech pierwszy rzuci kamieniem kto się nie odlał nigdy do jeziorka 🤣🤣🤣

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Głupi przykład. Czy na podstawie jednego zdarzenia można wnosić o całej populacji? Widziałaś by wchodzili masowo do tego stawu czy innego i tam załatwiali swoje potrzeby?
A poza tym...Niech pierwszy rzuci kamieniem kto się nie odlał nigdy do jeziorka 🤣🤣🤣
Do stawu nie, ale że rządzą w statystykach przestępczości to już nie jest pojedynczy przykład 😉