Przecież mnie nie znasz, skąd Ty to możesz wiedziećZgrywasz.

Przecież mnie nie znasz, skąd Ty to możesz wiedziećZgrywasz.
Naprawdę tak sądzisz? Myślę że jest zupełnie odwrotnie.Może dlatego, że czarne kobiety są dla Polaków raczej nieatrakcyjne? XD
Od kosmitów.Przecież mnie nie znasz, skąd Ty to możesz wiedzieć![]()
Ok idę robić ankietęNaprawdę tak sądzisz? Myślę że jest zupełnie odwrotnie.
Nie jest...Naprawdę tak sądzisz? Myślę że jest zupełnie odwrotnie.
Zobaczymy. Ankieta poszła w Polskę.Nie jest...
Ciężko dyskutować z osobami, które wierzą w kosmitów i jeszcze z nimi rozmawiająOd kosmitów.
Tu poczucie humoru jest tylko w jedną stronę i w dodatku białaA Ty nie cytujesz nigdy filmów? Kiedy wy zaczniecie odróżniać czarny humor od poglądów? To nawet moi rodzice mają więcej luzu i potrafią odróżnić żarty od pogrzanych poglądów.
Ty poszłaś do tematu forumowego stan up i Ci nie wyszło z tą zabawnosciaTo idź do kabaretu jak taka zabawna jesteś
Poraz kolejny przemawia przez Ciebie kompleks małego siusiaka, naprawdę to nie jest duży problem jak takiego masz u siebieUdało Ci się go znaleść, gratulacje.
Tylko czarne potrafi, to się nazywa Arabskie Google czy jakoś tak. Łączysz kropki czy nie bardzo?
Ty naprawdę zostałaś bardzo mocno skrzywdzona przez życie, jak biały mężczyzna nie dał Ci orgazmów i satysfakcji.Dają tu upust swojej frustracji , na chwilkę stają się kimś ważnym w swoim mniemaniu.
Boli ich sama myśl że czarnoskóry mężczyzna może okazać się lepszy , że da białej kobiecie satysfakcje, orgazm.
Sami za to nigdy nawet nie spróbują poderwać kobiety z innego kręgu kulturowego, więc w kim jest problem w was panowie.
Czy ty byłaś kiedyś z białym mężczyzną?Boli ich sama myśl że czarnoskóry mężczyzna może okazać się lepszy , że da białej kobiecie satysfakcje, orgazm.
A to ci przypadek co?Ciężko dyskutować z osobami, które wierzą w kosmitów i jeszcze z nimi rozmawiają![]()
Nazwał bym go nawet nie z tej ziemiA to ci przypadek co?.
A Rafał Brzóska....Tu się z Tobą zgodzę. Nie widać białych z czarnymi kobietami.
Widać że się zna i też lubi czekoladęA Rafał Brzóska....
I niech tak zostanie.Nazwał bym go nawet nie z tej ziemi![]()
Mmmm.....Tobie na pewno pasowałyby czarne pończochy z pasemblack friday się zbliża, będę przeceny![]()
Wiem, że w d masz moje zdanie, ale wolę kiedy zadajesz merytoryczne pytania , jak te powyżej, a nie ciągle szydzisz i wyśmiewasz.Czy ty byłaś kiedyś z białym mężczyzną?
Na jakim etapie swojego życia stwierdziłaś, że tylko z czarnymi będziesz wchodzić w relacje intymne?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Seks z czarną - ankieta dla Panów | Seks | 29 | |
|
|
Ostry czy "waniliowy" seks? | Seks | 18 | |
|
|
Warszawa, szukam Pani na seks bez zobowiazan | Ogłoszenia | 25 | |
|