Zacznijmy od tego, że tu nikt nie chciał się kłócić. Wystarczyło, że ktoś nie podzielił Waszych poglądów i zaczęłyście jechać po intelekcie. Więc z tolerancją zacznijcie od siebie.Chcesz się pogodzić?
Zacznijmy od tego, że tu nikt nie chciał się kłócić. Wystarczyło, że ktoś nie podzielił Waszych poglądów i zaczęłyście jechać po intelekcie. Więc z tolerancją zacznijcie od siebie.Chcesz się pogodzić?
Ja przeczytałem o infrastrukturze w Oświecimu i że nie masz zamiaru nikogo gazować.Nie przeczytałem tu słowa o komorze gazowej
Inżyniery i najeźdźcy, zwał jak zwał, są dla nas zagrożeniem i nie polemizuję z tym. Nie jestem za tym, by masowo nas ubogacili kulturowo. Znam jednak kilku " Czarnych Ludzi " i nie wiem co może różnic ich od nas? Kolor skóry jedynie.Ja mam szydere z kultu inżynierów i lekarzy, więc nie wkładaj mi w usta czego nie powiedziałem, ale widać jest to częsty zabieg w śród tych bardzo tolerancyjnych i pouczających inaczej myślących![]()
O właśnieZastanawia mnie czy Ci wrażliwi i tak się burzący, tak protestowali, jak media, politycy z zagraniczni, czy nawet z naszego podwórka mówili i pisali o polskich obozach zagłady. Też tak walczyliście z tym i protestowaliscie hipokryci?
Chyba najlepsze możliwe wyczerpanie tematu.Ale nikt nie chce walczyć z murzynami, mają swój kraj, swój kontynent, niech sobie żyją tam w dostatku i spokoju. Ja wiem, że tam nie jest idealnie, ale to niech ich los poprawią Anglia, Francja i inne kraje, które ich kolonizowały i pasożytują na nich do dziś.
Mnie osobiście nie przeszkadzają czarnoskórzy, którzy studiują w naszym kraju, którzy tu pracują i naprawdę nie mam nic przeciwko relacjom społecznym z nimi (pisałam, że na uczelni byli czarnoskórzy i mieliśmy normalne, koleżeńskie relacje).
Przeszkadzają mi imigranci, którzy przyjeżdżają tu i robią syf, którzy nie są przystosowani do życia w cywilizowanym społeczeństwie. Każdy wie co dzieje się w krajach Europy zachodniej, które tak ochoczo wpuszczały imigrantów, nie chcę tego w Polsce i poszłabym drogą jaką poszła Dania - wsadziłabym ich w samoloty i odstawiła do Afryki - poczytajcie jak po tym spadła przestępczość w Danii.
Seks z murzynami mnie po prostu obrzydza, mam prawo do takich odczuć. A dziewczynki, które twierdzą "ja sypiam tylko z czarnymi" mają do tego prawo a mnie ma prawo to śmieszyć taka postawa.
Nie ma tu żadnej pogardy, przedstawiam tylko naukowe fakty.
Poniżej mowa w opracowaniu naukowym o Murzynach mieszkających w USA, gdyby w badaniach uwzględnić tych mieszkających na czarnym lądzie zapewne różnice byłyby wyższe, co w pewnym sensie wyjaśnia dysproporcje w rozwoju cywilizacji białego człowieka i cywilizacji czarnego ludu.
Rozumiem, że może nie zagłębiasz się w badania naukowe, ale nie zastanawia cię, dlaczego na przestrzeni wieków kraje afrykańskie nie rozwinęły się cywilizacyjnie jak reszta świata?
![]()
W amerykańskich realiach pomiary robione na ogromnych, reprezentatywnych próbach niezmiennie wykazują, że przeciętna rozbieżność w ilorazie inteligencji między rasą czarną i białą przyjmuje wartość d Cohena ≈ 1.00, co przekłada się na ~15 punktów IQ różnicy, a zatem 1 odchylenie standardowe w rozkładzie empirycznym wyników testów, natomiast średnia rozbieżność między subsaharyjską Afryką a Europą i Ameryką Północną sięga niemal 30 punktów. Konsensus w tej kwestii jest ugruntowany i nie podlega dyskusji.
Optymistyczne rokowania części badaczy odnośnie stopniowego zanikania międzyrasowych dysproporcji w inteligencji (łączone z “Efektem Flynna”) zawsze były przedwczesne i nieuzasadnione, patrz Rushton & Jensen (cytat, artykuł), Williams (cytat, artykuł), Platt et al. (cytaty, artykuł) czy Nijenhuis & Flier (cytat, metaanaliza).
Znając wartości procentowe konkretnych przedziałów (link), załączona wyżej grafika informuje nas, że
- raptem ~16% amerykańskich Murzynów ma IQ > 100 (dla białych odsetek ten wynosi średnią ~50%);
- raptem ~3% amerykańskich Murzynów ma IQ > 115 (biali ~16%);
- ~65% amerykańskich Murzynów ma IQ < 90 (biali ~25%);
- ~35% amerykańskich Murzynów ma IQ < 80 (biali ~10%), co oznacza, że nie przebrnęliby nawet przez sito rekrutacyjne do armii, ponieważ stwarzaliby zagrożenie dla siebie i innych;
- ~16% amerykańskich Murzynów ma IQ < 70, co sugeruje intelektualne upośledzenie (biali ~3%);
Zabrakło pokazanie dupy oponentom , wtedy byłoby już idealnieChyba najlepsze możliwe wyczerpanie tematu.
Było by boskoZabrakło pokazanie dupy oponentom , wtedy byłoby już idealnie
Dobra połączyłem dwa wątki z forum![]()
Na oglądanie dupy, to trzeba sobie zasłużyć. Patrząc na ten festiwal burzenia się, obrażania i naskakiwania, to ja osobiście nawet subtelnie bym nie pokazała w jakim kolorze mam majtki.Zabrakło pokazanie dupy oponentom , wtedy byłoby już idealnie
Dobra połączyłem dwa wątki z forum![]()
Nie musisz pisać, że w czarnymNa oglądanie dupy, to trzeba sobie zasłużyć. Patrząc na ten festiwal burzenia się, obrażania i naskakiwania, to ja osobiście nawet subtelnie bym nie pokazała w jakim kolorze mam majtki.
Ja myślę że czerwona koronkaNie musisz pisać, że w czarnym![]()
Tak jak poczucie humoru.Nie musisz pisać, że w czarnym![]()
I temat wątkuTak jak poczucie humoru.![]()
Ale co dziś polecieliśmy po bandzie to naszeA jeśli ktoś uważa, że to tacy sami ludzie jak my to przytaczam mój post sprzed jakiegoś czasu....
Jasne, są czarnoskórzy bardzo inteligentni, tak samo jak biali zdarzają się wyjątkowo głupi, ale fakty naukowe pokazują, że czarni jako rasa mają mniejsze IQ.
Można poklikać w linki w poście poniżej, wstawiłam źródła żeby nie było, że sobie to z palca wyssałam.
To nie temat wątku.I temat wątku![]()
Ja raz widziałem boksera czarnego i na gali boksu zrobiłem sobie z nim zdjęcie ale było ciemno i wyszły tylko zęby jegoPiszecie o inteligencji, o tym jak pojechaliście dzisiaj po bandzie, jaki macie czarny humor i w ogóle że macie prawo oceniać ludzi o odmiennym kolorze skóry. Ale nie znajdujecie się niestety w tym miejscu, bo Marcin założył wątek dotyczący kobiet które uprawiały seks z Czarnym mężczyzną lub mają taką fantazję. Zapytam, co robią tutaj drogie oczytane Panie i Panowie którzy są tylko teoretykami a " Murzyna " widzieli przypadkiem albo w telewizji.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem | Seks | 0 | |
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 16 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 37 |