• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Piszecie o inteligencji, o tym jak pojechaliście dzisiaj po bandzie, jaki macie czarny humor i w ogóle że macie prawo oceniać ludzi o odmiennym kolorze skóry. Ale nie znajdujecie się niestety w tym miejscu, bo Marcin założył wątek dotyczący kobiet które uprawiały seks z Czarnym mężczyzną lub mają taką fantazję. Zapytam, co robią tutaj drogie oczytane Panie i Panowie którzy są tylko teoretykami a " Murzyna " widzieli przypadkiem albo w telewizji.
Czyli jak oglądałem dokument o nich to już nie mogę się wypowiadać?
Też Ci polecam ten dokument, był pod tytułem " chłopki nie płaczą" czy jakoś tak 😉
Ja jednak uważam, że naszym brakuje luzu 😜

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Czyli jak oglądałem dokument o nich to już nie mogę się wypowiadać?
Też Ci polecam ten dokument, był pod tytułem " chłopki nie płaczą" czy jakoś tak 😉
Ja jednak uważam, że naszym brakuje luzu 😜
Wypowiadaj się💋. Choć miło by było, gdybyś miał bliskie doświadczenia i podzielił się nimi.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Wypowiadaj się💋. Choć miło by było, gdybyś miał bliskie doświadczenia i podzielił się nimi.
Nie mam bliskiego doświadczenia z czarnymi facetami w seksie i w sumie nie chcę mieć, za to mam doświadczenie o czarnych w pracy za granicą i to nie ze strony Polaków, ale nie byłaby to wypowiedź zbyt poprawna politycznie 😉

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Ja jednak myślę, że nie powinno się obrażać, porównywać i sprowadzać osoby o innym kolorze skóry do ludzi niższej kategorii. To już było... I nie skończyło się dobrze.

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Ja jednak myślę, że nie powinno się obrażać, porównywać i sprowadzać osoby o innym kolorze skóry do ludzi niższej kategorii. To już było... I nie skończyło się dobrze.
Aniu, kuźwa, ile razy mamy tłumaczyć co to jest czarny humor? Ja rozumiem, że możesz nie lubić takiego rodzaju humoru, ale na litość boską zrozum, że to nie są poglądy i nie wmawiaj innym na siłę, że poza żartem myślą w ten sposób.

A tak poza tym to myślę że nie powinno się czepiać intelektu osób, które nie chcą współżyć z osobą innej rasy, bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Ale nikt tego nie robi, ja przynajmniej tego nie widzę, tu bardziej chodzi o sprzeciwianie się narzucaniu komuś swojej ideologii i poglądów i krytykowanie osób za odmienne poglądy.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Aniu, kuźwa, ile razy mamy tłumaczyć co to jest czarny humor? Ja rozumiem, że możesz nie lubić takiego rodzaju humoru, ale na litość boską zrozum, że to nie są poglądy i nie wmawiaj innym na siłę, że poza żartem myślą w ten sposób.

A tak poza tym to myślę że nie powinno się czepiać intelektu osób, które nie chcą współżyć z osobą innej rasy, bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Wkurza mnie to i nie zgadzam się z tym. Takie żarty są nie na miejscu i jako Kobieta powinnaś to rozumieć. Kaami... Bekę można robić przecież z wielu żeczy ale nie z ludzi. Ja Cię bardzo proszę.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Ale nikt tego nie robi, ja przynajmniej tego nie widzę, tu bardziej chodzi o sprzeciwianie się narzucaniu komuś swojej ideologii i poglądów i krytykowanie osób za odmienne poglądy.
Można wszystko przecież powiedzieć normalnie, jesteśmy rasą w końcu bardzo inteligentną!!! Czyż nie??? Po co zniżyć się do tak niskiego poziomu żeby pokazywać zdjęcia krzyżówek jakiś zwierzaków i starać się wykazać że to nas czeka kochając się z Czarnym mężczyzną.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Wkurza mnie to i nie zgadzam się z tym. Takie żarty są nie na miejscu i jako Kobieta powinnaś to rozumieć. Kaami... Bekę można robić przecież z wielu żeczy ale nie z ludzi. Ja Cię bardzo proszę.
Wytłumacz mi proszę " i jako kobieta powinnaś zrozumieć..." ?
Czyli faceci nie rozumieją?

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
No i wracamy do punktu wyjścia. Dlaczego skoro Ty z czymś się nie zgadzasz ma oznaczać jedyną słuszną opcję? Dlaczego wolność słowa i upodobań ma działać w jedną stronę?

Ty nie lubisz czarnego humoru, okej, mam z tym luz, ale bardzo Cię proszę żebyś nie robiła ze mnie potwora tylko dlatego, że lubię pożartować w inny sposób. Każda normalna osoba odróżni żarty od pogrzanych poglądów. To tak samo jakbym ja kochała wątróbkę, Ty byś powiedziała, że jej nie zamierzasz jeść bo Ci nie podchodzi, a ja bym się z tym nie zgadzała i wkurzała, że jak tak można.

Nie rozumiem co ma tutaj do rzeczy płeć. To tak samo jakby szanować kogoś tylko za to, że jest kobietą. Jak dla mnie to podwójne standardy.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
No i wracamy do punktu wyjścia. Dlaczego skoro Ty z czymś się nie zgadzasz ma oznaczać jedyną słuszną opcję? Dlaczego wolność słowa i upodobań ma działać w jedną stronę?

Ty nie lubisz czarnego humoru, okej, mam z tym luz, ale bardzo Cię proszę żebyś nie robiła ze mnie potwora tylko dlatego, że lubię pożartować w inny sposób. Każda normalna osoba odróżni żarty od pogrzanych poglądów. To tak samo jakbym ja kochała wątróbkę, Ty byś powiedziała, że jej nie zamierzasz jeść bo Ci nie podchodzi, a ja bym się z tym nie zgadzała i wkurzała, że jak tak można.

Nie rozumiem co ma tutaj do rzeczy płeć. To tak samo jakby szanować kogoś tylko za to, że jest kobietą. Jak dla mnie to podwójne standardy.
Cieszę się że zmieniłaś sposób wypowiedzi i nie jest to już retoryka typowo hejterska. Oby tak dalej. 👌 Akcja zawsze rodzi reakcję i ja doskonale o tym wiem. Zostałam już tu sponiewierana od starej prukwy, że mam spierdalać i takie tam żeczy. I to jak dla mnie jest słabym czarnym humorem, więc będę się starała to jakoś naprostować. Może będziesz mogła mi pomóc?😚

Kobieta

Anka 75

Podrywacz

Oczywiście jeśli będziesz miała ochotę🤔

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Oczywiście że dobrze napisałam, bo zwracałam się do Kobiety. Nie uda się Tobie wkręcić mnie w to czego nie powiedziałam👉
Teraz to Ty odwracasz kota ogonem.
Użyłas słów" jako kobieta" , nie Ty , kobieto , żabko itp, zwrot ten świadczy, że inaczej traktujesz mężczyzn, a inaczej kobiety i jest mocno dyskryminujący.
W przeciwieństwie do Ciebie nie wkręcam innym swoich jedynie słusznych poglądów.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Teraz to Ty odwracasz kota ogonem.
Użyłas słów" jako kobieta" , nie Ty , kobieto , żabko itp, zwrot ten świadczy, że inaczej traktujesz mężczyzn, a inaczej kobiety i jest mocno dyskryminujący.
W przeciwieństwie do Ciebie nie wkręcam innym swoich jedynie słusznych poglądów.
Jeśli Ciebie uraziłam to bardzo przepraszam.