Taki humor rozumiem.Ja raz widziałem boksera czarnego i na gali boksu zrobiłem sobie z nim zdjęcie ale było ciemno i wyszły tylko zęby jego
Taki humor rozumiem.Ja raz widziałem boksera czarnego i na gali boksu zrobiłem sobie z nim zdjęcie ale było ciemno i wyszły tylko zęby jego
Czyli jak oglądałem dokument o nich to już nie mogę się wypowiadać?Piszecie o inteligencji, o tym jak pojechaliście dzisiaj po bandzie, jaki macie czarny humor i w ogóle że macie prawo oceniać ludzi o odmiennym kolorze skóry. Ale nie znajdujecie się niestety w tym miejscu, bo Marcin założył wątek dotyczący kobiet które uprawiały seks z Czarnym mężczyzną lub mają taką fantazję. Zapytam, co robią tutaj drogie oczytane Panie i Panowie którzy są tylko teoretykami a " Murzyna " widzieli przypadkiem albo w telewizji.
Wypowiadaj sięCzyli jak oglądałem dokument o nich to już nie mogę się wypowiadać?
Też Ci polecam ten dokument, był pod tytułem " chłopki nie płaczą" czy jakoś tak
Ja jednak uważam, że naszym brakuje luzu![]()
No chyba nie brakuje Tobie luzu. A ten dokumentalny film znam.Czyli jak oglądałem dokument o nich to już nie mogę się wypowiadać?
Też Ci polecam ten dokument, był pod tytułem " chłopki nie płaczą" czy jakoś tak
Ja jednak uważam, że naszym brakuje luzu![]()
Nie mam bliskiego doświadczenia z czarnymi facetami w seksie i w sumie nie chcę mieć, za to mam doświadczenie o czarnych w pracy za granicą i to nie ze strony Polaków, ale nie byłaby to wypowiedź zbyt poprawna politycznieWypowiadaj się. Choć miło by było, gdybyś miał bliskie doświadczenia i podzielił się nimi.
Dziękuję za merytoryczną odpowiedź.Nie mam bliskiego doświadczenia z czarnymi facetami w seksie i w sumie nie chcę mieć, za to mam doświadczenie o czarnych w pracy za granicą i to nie ze strony Polaków, ale nie byłaby to wypowiedź zbyt poprawna politycznie![]()
Aniu, kuźwa, ile razy mamy tłumaczyć co to jest czarny humor? Ja rozumiem, że możesz nie lubić takiego rodzaju humoru, ale na litość boską zrozum, że to nie są poglądy i nie wmawiaj innym na siłę, że poza żartem myślą w ten sposób.Ja jednak myślę, że nie powinno się obrażać, porównywać i sprowadzać osoby o innym kolorze skóry do ludzi niższej kategorii. To już było... I nie skończyło się dobrze.
Ale nikt tego nie robi, ja przynajmniej tego nie widzę, tu bardziej chodzi o sprzeciwianie się narzucaniu komuś swojej ideologii i poglądów i krytykowanie osób za odmienne poglądy.Ja jednak myślę, że nie powinno się obrażać, porównywać i sprowadzać osoby o innym kolorze skóry do ludzi niższej kategorii. To już było... I nie skończyło się dobrze.
Wkurza mnie to i nie zgadzam się z tym. Takie żarty są nie na miejscu i jako Kobieta powinnaś to rozumieć. Kaami... Bekę można robić przecież z wielu żeczy ale nie z ludzi. Ja Cię bardzo proszę.Aniu, kuźwa, ile razy mamy tłumaczyć co to jest czarny humor? Ja rozumiem, że możesz nie lubić takiego rodzaju humoru, ale na litość boską zrozum, że to nie są poglądy i nie wmawiaj innym na siłę, że poza żartem myślą w ten sposób.
A tak poza tym to myślę że nie powinno się czepiać intelektu osób, które nie chcą współżyć z osobą innej rasy, bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Można wszystko przecież powiedzieć normalnie, jesteśmy rasą w końcu bardzo inteligentną!!! Czyż nie??? Po co zniżyć się do tak niskiego poziomu żeby pokazywać zdjęcia krzyżówek jakiś zwierzaków i starać się wykazać że to nas czeka kochając się z Czarnym mężczyzną.Ale nikt tego nie robi, ja przynajmniej tego nie widzę, tu bardziej chodzi o sprzeciwianie się narzucaniu komuś swojej ideologii i poglądów i krytykowanie osób za odmienne poglądy.
Wytłumacz mi proszę " i jako kobieta powinnaś zrozumieć..." ?Wkurza mnie to i nie zgadzam się z tym. Takie żarty są nie na miejscu i jako Kobieta powinnaś to rozumieć. Kaami... Bekę można robić przecież z wielu żeczy ale nie z ludzi. Ja Cię bardzo proszę.
Przepraszam. Pisałam do Kaami. Ale nie neguję tego że Ty nie zrozumiesz.Wytłumacz mi proszę " i jako kobieta powinnaś zrozumieć..." ?
Czyli faceci nie rozumieją?
Ale nie napisałaś że Ty powinnaś, tylko jako kobieta. Dla mnie to brzmi jako dyskryminacja mężczyzn i traktowanie ich jako mniej inteligentnych.Przepraszam. Pisałam do Kaami. Ale nie neguję tego że Ty nie zrozumiesz.
No i wracamy do punktu wyjścia. Dlaczego skoro Ty z czymś się nie zgadzasz ma oznaczać jedyną słuszną opcję? Dlaczego wolność słowa i upodobań ma działać w jedną stronę?Wkurza mnie to i nie zgadzam się z tym. Takie żarty są nie na miejscu i jako Kobieta powinnaś to rozumieć. Kaami... Bekę można robić przecież z wielu żeczy ale nie z ludzi. Ja Cię bardzo proszę.
Oczywiście że dobrze napisałam, bo zwracałam się do Kobiety. Nie uda się Tobie wkręcić mnie w to czego nie powiedziałamAle nie napisałaś że Ty powinnaś, tylko jako kobieta. Dla mnie to brzmi jako dyskryminacja mężczyzn i traktowanie ich jako mniej inteligentnych.
Cieszę się że zmieniłaś sposób wypowiedzi i nie jest to już retoryka typowo hejterska. Oby tak dalej.No i wracamy do punktu wyjścia. Dlaczego skoro Ty z czymś się nie zgadzasz ma oznaczać jedyną słuszną opcję? Dlaczego wolność słowa i upodobań ma działać w jedną stronę?
Ty nie lubisz czarnego humoru, okej, mam z tym luz, ale bardzo Cię proszę żebyś nie robiła ze mnie potwora tylko dlatego, że lubię pożartować w inny sposób. Każda normalna osoba odróżni żarty od pogrzanych poglądów. To tak samo jakbym ja kochała wątróbkę, Ty byś powiedziała, że jej nie zamierzasz jeść bo Ci nie podchodzi, a ja bym się z tym nie zgadzała i wkurzała, że jak tak można.
Nie rozumiem co ma tutaj do rzeczy płeć. To tak samo jakby szanować kogoś tylko za to, że jest kobietą. Jak dla mnie to podwójne standardy.
Oczywiście jeśli będziesz miała ochotęNo i wracamy do punktu wyjścia. Dlaczego skoro Ty z czymś się nie zgadzasz ma oznaczać jedyną słuszną opcję? Dlaczego wolność słowa i upodobań ma działać w jedną stronę?
Ty nie lubisz czarnego humoru, okej, mam z tym luz, ale bardzo Cię proszę żebyś nie robiła ze mnie potwora tylko dlatego, że lubię pożartować w inny sposób. Każda normalna osoba odróżni żarty od pogrzanych poglądów. To tak samo jakbym ja kochała wątróbkę, Ty byś powiedziała, że jej nie zamierzasz jeść bo Ci nie podchodzi, a ja bym się z tym nie zgadzała i wkurzała, że jak tak można.
Nie rozumiem co ma tutaj do rzeczy płeć. To tak samo jakby szanować kogoś tylko za to, że jest kobietą. Jak dla mnie to podwójne standardy.
Teraz to Ty odwracasz kota ogonem.Oczywiście że dobrze napisałam, bo zwracałam się do Kobiety. Nie uda się Tobie wkręcić mnie w to czego nie powiedziałam![]()
Jeśli Ciebie uraziłam to bardzo przepraszam.Teraz to Ty odwracasz kota ogonem.
Użyłas słów" jako kobieta" , nie Ty , kobieto , żabko itp, zwrot ten świadczy, że inaczej traktujesz mężczyzn, a inaczej kobiety i jest mocno dyskryminujący.
W przeciwieństwie do Ciebie nie wkręcam innym swoich jedynie słusznych poglądów.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 5 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 32 | |
H | Skąd nagła ochota na seks | Seks | 7 |