• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Czy naprawdę kobiecie w Twoim wieku trzeba przytaczać definicję czarnego humoru i tłumaczyć, że nie jest to jednoznaczne z poglądami?

No ale człowiek uczy się całe życie, proszę:

Czarny humor, znany również jako wisielczy humor, to typ komizmu, w którym żarty dotyczą tematów uważanych za poważne, takich jak śmierć, choroba, cierpienie okrucieństwo, wojna czy zbrodnia. Może być on również oparty na elementach groteski, absurdu, ironii i trywializacji, co pozwala na śmiech ze spraw, które zazwyczaj wywołują smutek i żal.
Mi nie trzeba tłumaczyć wulgaryzmu i szydzenia z ludzi. Ty to bezczelnie robisz.

Mężczyzna

speedway69

Nowicjusz
Nie chcę żebyś siku zrobił w gatki ale żebyś zastanowił się nad swoim zachowaniem. Mówisz do mnie SPIERDALAJ? I uważasz siebie w tym momencie za macho i prawdziwego mężczyznę?
Nie , po prostu twoja retoryka była dość agresywna, owszem bez wulgaryzmów i wyzwisk aczkolwiek krytykowałaś wszystkich , moje posty , kolegi , Kamii, Magii ,mieliśmy fajną żenującą dyskusje która może prowokacją , żeby wyciągnąć opinie przeciwstawne .

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Dobrze wiesz, że to my, użytkownicy tego forum tworzymy klimat i kulturę wypowiedzi tego miejsca.
To, że inni piszą wulgarnie, ty też musisz?
Jak już tak przytaczasz piękno języka ojczystego, to kulturalnie jest pisać z dużej litery słowo "Ty" to wyraz szacunku do przedmówcy. Chyba że nie masz szacunku to Ok 😉

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Fajnie się bawicie opowiadając takie bzdury? Oświęcim to dla was mem i żarty?
Ja mam szydere z kultu inżynierów i lekarzy, więc nie wkładaj mi w usta czego nie powiedziałem, ale widać jest to częsty zabieg w śród tych bardzo tolerancyjnych i pouczających inaczej myślących 😉

Mężczyzna

speedway69

Nowicjusz
Ja się z nikim nie pokłóciłem , starałem się bronić użytkowników którzy mieli przeciwne zdanie , tzn nie bronić bo to są kumate osoby ale stanąć po ich stronie . Nie jestem konfliktowy , czasem Sonny Corleone ze mnie wychodzi , szybko wybucham i szybko stygnę ale tylko na forum , realne życie raczej mnie tak łatwo nie irytuje
Na temat komór gazowych też nie należy żartować.
Nie przeczytałem tu słowa o komorze gazowej