No pisząc że obrona w sytuacjach kryzysowych nie ma sensu bo ciemnoskorzy kolonisci sa tak cwani ze moga przyplynac tu na pontonach wziasc cie z zaskoczenia podbiegajac do Ciebie nie dajac Ci czasu na reakcje to chyba popierasz na jakis przykrych doswiadczeniach i wyglada mi na to ze dales sie zlapac w siatke na wlasnym terenie. Wariacie ja cały czas nie odbiegając od tematu probuje zadbac o wysoki standard dopieszczenia czarnoskorych przybyszow (o i ile maja sklonnosci do przemocy seksualnej) i namawiam panie oraz panow z powodzeniem zeby wykorzystywaly/li rozne seks zabawki (tresery paralizatory ) tak zeby im staneło totalnie wszystko i oby nawet uronili lzy (gaz). Dalej powtarzam ze nie wierzeSorki ja prosty chłop jestem i trzeba do mnie bardziej zrozumiale pisać.
Do czego bijesz?
ze takie rzeczy dzieja sie w miejsach publicznych jako atak bezposredni tylko zazwyczaj z tego co zaczelem sie orientowac sa dzialaniem przebieglym i dochodzi do nich najczesciej opierajac sie na literaturze w klubach spotkaniach integracyjnych chociaz parki cmentarze tez sa oznaczone jako niebezpieczne. Jednak tabletki czy szantaz to najbardziej rozpoznane przyczyny gwałtów , ale zeby mozna było to nazwac po imieniu musza byc przejawy obrony osobistej uzycie gazu , paralizatora , pazurow , zebow i wszystkiego co mozna wykorzystac jako narzedzia do obrony wlasnej, bo jak tego nie bedzie to linia obrony bedzie utrzymywala ze ofiara prowokowala do czynnosci seksualnych. Wiec gdzie twoja wola walki ??!!! a moze masz jakies ukryte fantazje seksualne ? Nie wysylaj mi odnosnikow do Fb bo nie mam Cie w znajomych a przyklaskow tez nierozumie jakby co.