• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Sorki ja prosty chłop jestem i trzeba do mnie bardziej zrozumiale pisać.
Do czego bijesz?
No pisząc że obrona w sytuacjach kryzysowych nie ma sensu bo ciemnoskorzy kolonisci sa tak cwani ze moga przyplynac tu na pontonach wziasc cie z zaskoczenia podbiegajac do Ciebie nie dajac Ci czasu na reakcje to chyba popierasz na jakis przykrych doswiadczeniach i wyglada mi na to ze dales sie zlapac w siatke na wlasnym terenie. Wariacie ja cały czas nie odbiegając od tematu probuje zadbac o wysoki standard dopieszczenia czarnoskorych przybyszow (o i ile maja sklonnosci do przemocy seksualnej) i namawiam panie oraz panow z powodzeniem zeby wykorzystywaly/li rozne seks zabawki (tresery paralizatory ) tak zeby im staneło totalnie wszystko i oby nawet uronili lzy (gaz). Dalej powtarzam ze nie wierze
ze takie rzeczy dzieja sie w miejsach publicznych jako atak bezposredni tylko zazwyczaj z tego co zaczelem sie orientowac sa dzialaniem przebieglym i dochodzi do nich najczesciej opierajac sie na literaturze w klubach spotkaniach integracyjnych chociaz parki cmentarze tez sa oznaczone jako niebezpieczne. Jednak tabletki czy szantaz to najbardziej rozpoznane przyczyny gwałtów , ale zeby mozna było to nazwac po imieniu musza byc przejawy obrony osobistej uzycie gazu , paralizatora , pazurow , zebow i wszystkiego co mozna wykorzystac jako narzedzia do obrony wlasnej, bo jak tego nie bedzie to linia obrony bedzie utrzymywala ze ofiara prowokowala do czynnosci seksualnych. Wiec gdzie twoja wola walki ??!!! a moze masz jakies ukryte fantazje seksualne ? Nie wysylaj mi odnosnikow do Fb bo nie mam Cie w znajomych a przyklaskow tez nierozumie jakby co.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
No pisząc że obrona w sytuacjach kryzysowych nie ma sensu bo ciemnoskorzy kolonisci sa tak cwani ze moga przyplynac tu na pontonach wziasc cie z zaskoczenia podbiegajac do Ciebie nie dajac Ci czasu na reakcje to chyba popierasz na jakis przykrych doswiadczeniach i wyglada mi na to ze dales sie zlapac w siatke na wlasnym terenie. Wariacie ja cały czas nie odbiegając od tematu probuje zadbac o wysoki standard dopieszczenia czarnoskorych przybyszow (o i ile maja sklonnosci do przemocy seksualnej) i namawiam panie oraz panow z powodzeniem zeby wykorzystywaly/li rozne seks zabawki (tresery paralizatory ) tak zeby im staneło totalnie wszystko i oby nawet uronili lzy (gaz). Dalej powtarzam ze nie wierze
ze takie rzeczy dzieja sie w miejsach publicznych jako atak bezposredni tylko zazwyczaj z tego co zaczelem sie orientowac sa dzialaniem przebieglym i dochodzi do nich najczesciej opierajac sie na literaturze w klubach spotkaniach integracyjnych chociaz parki cmentarze tez sa oznaczone jako niebezpieczne. Jednak tabletki czy szantaz to najbardziej rozpoznane przyczyny gwałtów , ale zeby mozna było to nazwac po imieniu musza byc przejawy obrony osobistej uzycie gazu , paralizatora , pazurow , zebow i wszystkiego co mozna wykorzystac jako narzedzia do obrony wlasnej, bo jak tego nie bedzie to linia obrony bedzie utrzymywala ze ofiara prowokowala do czynnosci seksualnych. Wiec gdzie twoja wola walki ??!!! a moze masz jakies ukryte fantazje seksualne ? Nie wysylaj mi odnosnikow do Fb bo nie mam Cie w znajomych a przyklaskow tez nierozumie jakby co.
Ty to jednak masz problemy czytania ze zrozumieniem 🤦🤦🤦
Po pierwsze gdzie napisałem, że zostałem zaatakowany z tyłu?
Po drugie myślisz, że jak kobieta na gaz, czy paralizator to nagle staje się Chuck Norrisem??
Na oglądałeś się na YouTube filmików z serii bullshit i uważasz się za eksperta, a tak naprawdę gówno wiesz i gówno widziałeś.
Powiedz mi jakie Ty masz doświadczenie oczywiście nie licząc filmików na YouTube z samoobrona???

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Drogie panie, nie jesteście w temacie:)
Przypominam temat: "Seks z czarnym"
Myślę, że na chwilę obecną nie ma kobiet, które otworzyłyby się w takiej atmosferze na forum z takimi doświadczeniami czy fantazjami o seksie międzyrasowym. Najgłośniejsi są ludzie, którzy w czarnych widzą samo zagrożenie. To nie sprzyja odkrywaniu się.

Ciekawi mnie, co by tu się działo, gdyby na forum pojawił się naprawdę jakiś czarny facet.

Czasem sobie myślę, że dobrze byłoby aby autor tematu miał prawo usuwania postów, które zaśmiecają jego wątek 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Chcecie murzynów i ciapatych zagazować, prądem razić a rasistką nazywacie mnie?
Rasizm ma różne formy. Od skrajnych po takie jak twoje....że "murzyn", że "ciapaty", że "obrzydliwy" , że "głupi" itd. Czy ty zdajesz sobie sprawę, że w poście powyżej sugerowałaś, że czarni to gwałciciele? Przechodzisz samą siebie w tych swoich uprzedzeniach rasowych.

Czy swoich czarnych kolegów też uważasz za gwałcicieli? Nie odpowiedziałaś na moje pytania czy mówisz im te wszystkie rzeczy prosto w twarz. Tutaj jesteś "mocna w gębie".

Nie rozumiem czemu wszystkich czarnych wrzucasz do jednego worka. Czemu po prostu nie piszesz, że jakaś grupka czarnych zrobiła burdę i to ONI powinni być usunięci z kraju? Zamiast tego generalizujesz wypowiedzi na wszystkich strasząc olaboga co to będzie, jak jacyś czarni tu przyjadą.
A biali mężczyźni nie popełniają przestępstw? Czemu nie napiszesz, że wszyscy biali won, bo stanowią zagrożenie dla tutejszych kobiet?
Masa Polaków pojechała swego czasu do Anglii. Oni nie popełniali tam przestępstw? Anglicy powinni nas wszystkich stamtąd wyrzucić do Polski?
Po co pisać takie głupoty?

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Myślę, że na chwilę obecną nie ma kobiet, które otworzyłyby się w takiej atmosferze na forum z takimi doświadczeniami czy fantazjami o seksie międzyrasowym. Najgłośniejsi są ludzie, którzy w czarnych widzą samo zagrożenie. To nie sprzyja odkrywaniu się.

Ciekawi mnie, co by tu się działo, gdyby na forum pojawił się naprawdę jakiś czarny facet.

Czasem sobie myślę, że dobrze byłoby aby autor tematu miał prawo usuwania postów, które zaśmiecają jego wątek 😁
Ktoś Ci mówił, że jesteś rasistą , bo wrzucasz wszytkich o ciemnym kolorze skóry do jednego wora, widać, że dla Ciebie nie ma różnicy np murzyn z Europy, czy z bliskiego wschodu.
Chyba, że jest to brak umiejętności czytania ze zrozumieniem....

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Rasizm ma różne formy. Od skrajnych po takie jak twoje....że "murzyn", że "ciapaty", że "obrzydliwy" , że "głupi" itd. Czy ty zdajesz sobie sprawę, że w poście powyżej sugerowałaś, że czarni to gwałciciele? Przechodzisz samą siebie w tych swoich uprzedzeniach rasowych.
To Twoje zdanie i wynika ono z ograniczonej umiejętności czytania ze zrozumieniem. Napisałam wyraźnie: "Dopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat."
Czy swoich czarnych kolegów też uważasz za gwałcicieli? Nie odpowiedziałaś na moje pytania czy mówisz im te wszystkie rzeczy prosto w twarz. Tutaj jesteś "mocna w gębie".
Moi czarni znajomi to cywilizowani ludzie, studenci (głównie medycyny) i tak, mówię im, ze czarni i ciapaci robią syf w Europie. Jasno też wyrażam swoje zdanie, że w relacjach społecznych murzyn mi nie przeszkadza jeśli jest cywilizowany, ale seks z czarnym mnie obrzydza niezależnie czy jest co cywilizowany, czy dziki czarny.
Nie rozumiem czemu wszystkich czarnych wrzucasz do jednego worka. Czemu po prostu nie piszesz, że jakaś grupka czarnych zrobiła burdę i to ONI powinni być usunięci z kraju? Zamiast tego generalizujesz wypowiedzi na wszystkich strasząc olaboga co to będzie, jak jacyś czarni tu przyjadą.
Ale przecież ja piszę, tylko ty nie rozumiesz (albo celowo nie chcesz rozumieć).... nigdzie nie pisałam o usuwaniu z kraju..., to ty mi to imputujesz. Uważam, że czarni powinni być tu wpuszczani pod bardzo restrykcyjnymi kryteriami, studenci, lekarze, naukowcy, ale nie dzicz, która dziś robi syf w Europie.
A biali mężczyźni nie popełniają przestępstw? Czemu nie napiszesz, że wszyscy biali won, bo stanowią zagrożenie dla tutejszych kobiet?
Bo biali Polacy nie stanowią zagrożenia dla kobiet i przede wszystkim, są u siebie! Kiedy popełniają przestępstwa to powinni być za nie ścigani i karani. Chyba, że masz na myśli białych z Ukrainy, to zupełnie inny temat, ale nie jest to przedmiotem dyskusji w tym wątku.
Masa Polaków pojechała swego czasu do Anglii. Oni nie popełniali tam przestępstw? Anglicy powinni nas wszystkich stamtąd wyrzucić do Polski?
Tam, powinni ich wyrzucić jeśli popełniają tam przestępstwa i robią syf.
Myślę, że na chwilę obecną nie ma kobiet, które otworzyłyby się w takiej atmosferze na forum z takimi doświadczeniami czy fantazjami o seksie międzyrasowym.
O ty biedny i do czego będziesz walił?
Po co pisać takie głupoty?
No właśnie, po co piszesz takie głupoty? Temat dotyczy seksu z czarnymi a nie analizy mojej osoby.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
"Ale przecież ja piszę, tylko ty nie rozumiesz (albo celowo nie chcesz rozumieć).... nigdzie nie pisałam o usuwaniu z kraju..., to ty mi to imputujesz. Uważam, że czarni powinni być tu wpuszczani pod bardzo restrykcyjnymi kryteriami, studenci, lekarze, naukowcy, ale nie dzicz, która dziś robi syf w Europie."
@Magia2000 👏 sama prawda.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nikt świadomie nie wchodzi w takie grupy, problem że kilku takich podbiegnie od tyłu powali na ziemię i po temacie.
Po pierwsze gdzie napisałem, że zostałem zaatakowany z tyłu?
Skad w tobie ta wryta w psychike obawa ze podbiegna od tylu i Cie zaatakuja, moze przestan sie wyzywajaco ubierac
nie slyszalem u nas o grupowych atakach na tle seksualnym to ty tworzysz sobie takie wyzwania wiec zapytalem skad takie
fantazje?
Po drugie myślisz, że jak kobieta na gaz, czy paralizator to nagle staje się Chuck Norrisem??
Czesto jak myslisz o kobietach wyobrazasz sobie chucka norisa ? Uwazam ze uzbrojona kobieta jest seksowna. Po za tym
jestem przekonany ze kazda ktora decyduje sie kupic gaz paralizator czy treser bedzie zdecydowana go uzyc i nadodatek
bedzie umiala rozpoznac sytuacje w ktorych jest zagrozona wiec nie uwazam sie za kogos madrzejszego od nich zeby im
tlumaczyc ze nalezy miec go pod reka albo w miejscu gdzie mozna latwo po narzedzie do obrony siegnac.
Dodatkowo przed zakupem kazdy powinien sie zastanowic nad skutecznoscia i siegnac opini tych ktorych to juz stestowali.
Na oglądałeś się na YouTube filmików z serii bullshit i uważasz się za eksperta, a tak naprawdę gówno wiesz i gówno widziałeś.
Powiedz mi jakie Ty masz doświadczenie oczywiście nie licząc filmików na YouTube z samoobrona???
na 2 kolejne pytania mozemy sobie popisac na prv , albo nie.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
To Twoje zdanie i wynika ono z ograniczonej umiejętności czytania ze zrozumieniem. Napisałam wyraźnie: "Dopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat."
Olaboga...A ilu ich właściwie będzie, wiesz? 40 mln Polaków ma się bać 3 tysięcy czarnych? Internet podaje ,że tylu ich mieszka teraz. Dobra. Niech dojedzie ich trzy razy tyle.
Boisz się? Czujesz się już zagrożona?

Moi czarni znajomi to cywilizowani ludzie, studenci (głównie medycyny) i tak, mówię im, ze czarni i ciapaci robią syf w Europie. Jasno też wyrażam swoje zdanie, że w relacjach społecznych murzyn mi nie przeszkadza jeśli jest cywilizowany, ale seks z czarnym mnie obrzydza niezależnie czy jest co cywilizowany, czy dziki czarny.
No i jak na to reagują?
"Wiesz John, fajny jesteś, ale seks z Tobą fuj" 😆 No jak?
Ale przecież ja piszę, tylko ty nie rozumiesz (albo celowo nie chcesz rozumieć).... nigdzie nie pisałam o usuwaniu z kraju..., to ty mi to imputujesz.
No ale mi chodzi o tych, co robią syf. Ich byś usuwała? Tak czy nie?

Uważam, że czarni powinni być tu wpuszczani pod bardzo restrykcyjnymi kryteriami, studenci, lekarze, naukowcy, ale nie dzicz, która dziś robi syf w Europie.
Bo biali Polacy nie stanowią zagrożenia dla kobiet i przede wszystkim, są u siebie!
Ha! A czarni nagle stanowią. Sprawdzałaś statystyki policyjne? Ile gwałtów czy innej przemocy robią czarni, a ile biali?
Kiedy popełniają przestępstwa to powinni być za nie ścigani i karani. Chyba, że masz na myśli białych z Ukrainy, to zupełnie inny temat, ale nie jest to przedmiotem dyskusji w tym wątku.

Tam, powinni ich wyrzucić jeśli popełniają tam przestępstwa i robią syf.
Zapytałem czy na podstawie tego, że iluś tam Polaków zrobi syf w Anglii powinni wyjechać wszyscy? Odpowiedzialność zbiorowa? O to ci chodzi?
O ty biedny i do czego będziesz walił?
Do Ciebie i twojego białego , krągłego i seksownego tyłka 😉
No właśnie, po co piszesz takie głupoty? Temat dotyczy seksu z czarnymi a nie analizy mojej osoby.
A jak się ma ten temat seksu z czarnymi do tych twoich opowieści o imigrantach? 😆
Albo do tej reklamy z butami? 😆

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
No ale mi chodzi o tych, co robią syf. Ich byś usuwała? Tak czy nie?
Wprowadźmy odrobinę logiki do tej dyskusji, na tyle dużo by nadać jej sens, ale na tyle mało byś zrozumiał.
Pierwszy użyłeś słowa "usuwać", nigdzie o tym nie pisałam.
Pytasz o nielegalnych imigrantów, którzy robią syf.... tak deportacja do kraju z którego przybyli na ich koszt.
Olaboga...A ilu ich właściwie będzie, wiesz? 40 mln Polaków ma się bać 3 tysięcy czarnych? Internet podaje ,że tylu ich mieszka teraz. Dobra. Niech dojedzie ich trzy razy tyle.
Boisz się? Czujesz się już zagrożona?
We Francji, Niemczech też tam mówili, tam też byli zwolennicy przyjmowania afrykańczyków... dziś nie można wyjść w nocy na spacer po Paryżu ale nie mają na tyle jaj, by się ich pozbyć bo "poprawność polityczna" na to nie pozwala.
Chcesz, to sobie zaproś murzynów do swojego domu, ale weź za nich odpowiedzialność, jak narobią syfu to do kontenera i do afryki wypad a Ty z nimi, to byłby dobry układ? Wziąłbyś odpowiedzialność za murzynów, których chcesz tu gościć?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Wprowadźmy odrobinę logiki do tej dyskusji, na tyle dużo by nadać jej sens, ale na tyle mało byś zrozumiał.

Pierwszy użyłeś słowa "usuwać", nigdzie o tym nie pisałam.
Pytasz o nielegalnych imigrantów, którzy robią syf.... tak deportacja do kraju z którego przybyli na ich koszt.
Chyba domyślasz się, że miałem na myśli deportacje, kiedy pisałem o usuwaniu. Ok.
We Francji, Niemczech też tam mówili, tam też byli zwolennicy przyjmowania afrykańczyków... dziś nie można wyjść w nocy na spacer po Paryżu ale nie mają na tyle jaj, by się ich pozbyć bo "poprawność polityczna" na to nie pozwala.
Chcesz, to sobie zaproś murzynów do swojego domu, ale weź za nich odpowiedzialność, jak narobią syfu to do kontenera i do afryki wypad a Ty z nimi, to byłby dobry układ? Wziąłbyś odpowiedzialność za murzynów, których chcesz tu gościć?
Dlaczego od razu zakładasz, że narobią tu syfu? Na podstawie tego, co dokonali jacyś tam wandale? Obrona prewencyjna, tak? Kogo jeszcze masz na liście by nie wpuszczać do naszego kraju? Grubych , brzydkich , może też starych i głupich, bo zanieczyszczają piękny, polski krajobraz i seks z nimi jest fe?
A biali nie narobili im syfu kiedy podbijali ich kraje?
Wzięłabyś odpowiedzialność za wszystkich białych na świecie i ich zachowanie, albo za tych, których chcesz wpuścić do naszego kraju? Co to za głupie gadanie?
Niech każdy odpowiada za siebie.

Idąc twoim tokiem rozumowania, to wykształconych czarnych też bym nie wpuszczał. Słyszałaś, że tacy w Niemczech też atakowali kobiety? A niby tacy wykształceni.
Jak w ogóle określasz wartość człowieka? Czarny śmieciarz, który wywala twoje śmieci, nie zasługuje już na szacunek? On już nie powinien być w naszym kraju?

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz

Myślę, że gdyby pisał po polsku stracił byś prymat forumowego obrońcy czarnej rasy. Z drugiej strony gdyby ten czarnoskóry mężczyzna jednak nie znał polskiego tylko stukał na oślep włócznią w klawisze komputera, często złożyłby bardziej logiczną wypowiedź od wielu piszacych w tym wątku

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Dlaczego od razu zakładasz, że narobią tu syfu?
Słyszałaś, że tacy w Niemczech też atakowali kobiety?
No tak, tam atakują, ale u nas nie będą....

Kogo jeszcze masz na liście by nie wpuszczać do naszego kraju? Grubych , brzydkich , może też starych i głupich, bo zanieczyszczają piękny, polski krajobraz i seks z nimi jest fe?
A biali nie narobili im syfu kiedy podbijali ich kraje?
Trzymajcie mnie, bo mu jebnę... !

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
@Marcin 43 masz rację, wpuszczajmy to uchodźców a Afryki, bliskiego wschodu, cała tą swołocz, która chce się tu dostać.
Dajmy im zasiłki, pozwólmy się osiedlać, budować getta, stawiać świątynie, niszczmy swój piękny kraj jak Francja.
Francuzi, Niemcy już się przekonali, Polak jak zwykle będzie mądry po szkodzie, nie uczy się na czyichś błędach.

Tolerancja też powinna mieć swoje granice, kiedy ktoś wejdzie ci do domu i nasra na środku salonu to powinieneś mieć prawo kopnąć go w dupę i wywalić na zbity pysk.