A Łódź to przedmieścia KijowaW stolicy mamy od kilku lat namiastkę Charkowa.![]()
Jak to gdzie??Ludzie! gdzie tu "Seks z czarnym"?!...
Dopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat.Nigdzie się nie pogubiłem. Polacy w Warszawie wyrażają niechęć wobec imigrantów ze wschodu. Wobec czarnoskórych nie.
W stolicy mamy od kilku lat namiastkę Charkowa.
Wbrew wyrażanym w tym temacie żartom, nikt tutaj przed czarnoskórymi nie ucieka. Na tle imigrantów ze wschodu są bardzo pokorni, bardzo grzeczni i ulegli wobec prawa.
No i w temacie jesteśmyDopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat.
Seks z czarnym, jeśli polityka migracyjna się nie zmieni to wielu go doświadczy... nie koniecznie z własnej woli i za własną zgodą.
Na chwilę obecną nie ma wysypu doniesień o gwałtach dokonywanych przez czarnoskórych. Są za to doniesienia o gwałtach dokonywanych przez białych imigrantów.Dopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat.
Seks z czarnym, jeśli polityka migracyjna się nie zmieni to wielu go doświadczy... nie koniecznie z własnej woli i za własną zgodą.
Chyba niektórzy i niektóre nie zauważyły, że Uber wprowadził usługę kobieta dla kobiety. Myślicie, że dlaczego takie fanaberie? Robi się niebezpiecznie w bardzo szybkim tempie. Zaczęłam nosić gaz, jak wracam później do domu to już się rozglądam i już nie skrótem przez park, gdzie już dwa razy usłyszałam od "ciemnawych turystów", że jestem rasistką i trzeciego nie chcę już ryzykować. Czyżbyśmy żyli w różnych światach?Nigdzie się nie pogubiłem. Polacy w Warszawie wyrażają niechęć wobec imigrantów ze wschodu. Wobec czarnoskórych nie.
W stolicy mamy od kilku lat namiastkę Charkowa.
Wbrew wyrażanym w tym temacie żartom, nikt tutaj przed czarnoskórymi nie ucieka. Na tle imigrantów ze wschodu są bardzo pokorni, bardzo grzeczni i ulegli wobec prawa.
Podejrzanymi o gwałty w taksówkach byli obywatele krajów postsowieckich i jeden Algierczyk. Algierczycy są bialiChyba niektórzy i niektóre nie zauważyły, że Uber wprowadził usługę kobieta dla kobiety.
Ludzie nie chcą widzieć, że w Polsce było bezpiecznie i to zaczyna się diametralnie zmieniać.Chyba niektórzy i niektóre nie zauważyły, że Uber wprowadził usługę kobieta dla kobiety. Myślicie, że dlaczego takie fanaberie? Robi się niebezpiecznie w bardzo szybkim tempie. Zaczęłam nosić gaz, jak wracam później do domu to już się rozglądam i już nie skrótem przez park, gdzie już dwa razy usłyszałam od "ciemnawych turystów", że jestem rasistką i trzeciego nie chcę już ryzykować. Czyżbyśmy żyli w różnych światach?
Czyli sam zauważyłeś, że zagrożenia nie należy na siłę szukać wśród mężczyzn z Afryki Subsaharyjskiej, lecz zagrożenie mogą stanowić mężczyżni z innych regionów.Ludzie nie chcą widzieć, że w Polsce było bezpiecznie i to zaczyna się diametralnie zmieniać.
I to zarówno zagrożenie idzie ze strony byłego bloku wschodniego jak i bliskiego wschodu. Są to innego rodzaju zagrożenia. I najgorsze, że obecnie służby nie są na to przygotowane.
A gdzie ja tak napisałem? Napisałem, że są to całkiem inne zagrożenia. Jeżeli chodzi o były blok komunistyczny zagrożenia będą się wiązać poprzez brutalne kradzieży i napady z osiągnięciem korzyści materialnych, są to często zorganizowane grupy przestępcze, które wybierają sobie cele. Dla nich liczy się tylko zysk. Z kolei ze strony inżynierów i lekarzy można się spodziewać nieprzewidywalnych zwierzęcych napadów i gwałtów, na przypadkowych osobach, oni nie kierują się jakaś etyką, prawami, nie patrzą czy są świadkowie czy mogą być złapani, tylko zwierzęcym instynktem.Czyli sam zauważyłeś, że zagrożenia nie należy na siłę szukać wśród mężczyzn z Afryki Subsaharyjskiej, lecz zagrożenie mogą stanowić mężczyżni z innych regionów.
Pochodź sobie późnym wieczorem lub nocą po Warszawie, po ulicach i parkach. Powinieneś zobaczyć zobaczyć grupki kolorowych mężczyzn, spacerujących lub przesiadujących na ulicznych i parkowych ławkach. I jest ich więcej i więcej, i jakbyś był dziewczyną, to byś mógł poczuć trochę inne zachowanie, niż wobec przechodzącego faceta. Już samotnie nie można pobiegać w parku po 23.Czyli sam zauważyłeś, że zagrożenia nie należy na siłę szukać wśród mężczyzn z Afryki Subsaharyjskiej, lecz zagrożenie mogą stanowić mężczyżni z innych regionów.
Mądrego to warto posłuchać.....Nie rozumie dlaczego odmawiacie im przyjemnosci !!!! Polecam Paralizator z seri Black edition (zeby nie odbiegac od tematu) w 1 sekundzie sprawisz ze zadrzy i bedzie mial miekkie nogi gaz tak nie powala ale na koniec tez mozna uzyc zeby plakal z utesknienia.
Ty poważnie takie rady dajesz?No to omijac takie grupy nie wchodzic na afere z 10 napalonymi goscmi wybrac inna droge zachowac rozsadny dystans. Zreszta grajcie cwanie jak juz jest sytuacja napieta wybierz niby jednego jak poczuje sie taki wyrozniony moze zechce was bronic przed reszta grupy , a jak juz odejdziecie to wyzej pisalem co robic , kazac mu spierda.....
Chyba to nie do mnie rasistkoChcecie murzynów i ciapatych zagazować, prądem razić a rasistką nazywacie mnie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Szukam kobiety na niezobowiązujący seks w Olsztynie | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Miłość, seks, związki - wątek dla niedzisiejszych | Poza tematem | 26 | |
N | Seks na żywo | Seks | 11 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 | |
L | Seks randka Olsztyn | Seks | 0 |