• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nigdzie się nie pogubiłem. Polacy w Warszawie wyrażają niechęć wobec imigrantów ze wschodu. Wobec czarnoskórych nie.

W stolicy mamy od kilku lat namiastkę Charkowa. 😁
Wbrew wyrażanym w tym temacie żartom, nikt tutaj przed czarnoskórymi nie ucieka. Na tle imigrantów ze wschodu są bardzo pokorni, bardzo grzeczni i ulegli wobec prawa.
Dopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat.
Seks z czarnym, jeśli polityka migracyjna się nie zmieni to wielu go doświadczy... nie koniecznie z własnej woli i za własną zgodą.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Dopóki jest to garstka studentów to jest ok, kiedy czarnych i ciapatych będzie więcej, zaczną tworzyć swoje osiedla, dzielnice, budować świątynie i robić syf jak w zachodnich krajach Europy, to ludzie zmienią zdanie na ich temat.
Seks z czarnym, jeśli polityka migracyjna się nie zmieni to wielu go doświadczy... nie koniecznie z własnej woli i za własną zgodą.
No i w temacie jesteśmy😉😁

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Na chwilę obecną nie ma wysypu doniesień o gwałtach dokonywanych przez czarnoskórych. Są za to doniesienia o gwałtach dokonywanych przez białych imigrantów.
Co do czarnoskórych, to raczej przeważają zachwyty nas ich seksualnymi dokonaniami z Polkami, a nawet było na forum świadectwo doznania ocierającego się o metafizykę.

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
Nigdzie się nie pogubiłem. Polacy w Warszawie wyrażają niechęć wobec imigrantów ze wschodu. Wobec czarnoskórych nie.

W stolicy mamy od kilku lat namiastkę Charkowa. 😁
Wbrew wyrażanym w tym temacie żartom, nikt tutaj przed czarnoskórymi nie ucieka. Na tle imigrantów ze wschodu są bardzo pokorni, bardzo grzeczni i ulegli wobec prawa.
Chyba niektórzy i niektóre nie zauważyły, że Uber wprowadził usługę kobieta dla kobiety. Myślicie, że dlaczego takie fanaberie? Robi się niebezpiecznie w bardzo szybkim tempie. Zaczęłam nosić gaz, jak wracam później do domu to już się rozglądam i już nie skrótem przez park, gdzie już dwa razy usłyszałam od "ciemnawych turystów", że jestem rasistką i trzeciego nie chcę już ryzykować. Czyżbyśmy żyli w różnych światach?

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Chyba niektórzy i niektóre nie zauważyły, że Uber wprowadził usługę kobieta dla kobiety. Myślicie, że dlaczego takie fanaberie? Robi się niebezpiecznie w bardzo szybkim tempie. Zaczęłam nosić gaz, jak wracam później do domu to już się rozglądam i już nie skrótem przez park, gdzie już dwa razy usłyszałam od "ciemnawych turystów", że jestem rasistką i trzeciego nie chcę już ryzykować. Czyżbyśmy żyli w różnych światach?
Ludzie nie chcą widzieć, że w Polsce było bezpiecznie i to zaczyna się diametralnie zmieniać.
I to zarówno zagrożenie idzie ze strony byłego bloku wschodniego jak i bliskiego wschodu. Są to innego rodzaju zagrożenia. I najgorsze, że obecnie służby nie są na to przygotowane.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ludzie nie chcą widzieć, że w Polsce było bezpiecznie i to zaczyna się diametralnie zmieniać.
I to zarówno zagrożenie idzie ze strony byłego bloku wschodniego jak i bliskiego wschodu. Są to innego rodzaju zagrożenia. I najgorsze, że obecnie służby nie są na to przygotowane.
Czyli sam zauważyłeś, że zagrożenia nie należy na siłę szukać wśród mężczyzn z Afryki Subsaharyjskiej, lecz zagrożenie mogą stanowić mężczyżni z innych regionów.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Czyli sam zauważyłeś, że zagrożenia nie należy na siłę szukać wśród mężczyzn z Afryki Subsaharyjskiej, lecz zagrożenie mogą stanowić mężczyżni z innych regionów.
A gdzie ja tak napisałem? Napisałem, że są to całkiem inne zagrożenia. Jeżeli chodzi o były blok komunistyczny zagrożenia będą się wiązać poprzez brutalne kradzieży i napady z osiągnięciem korzyści materialnych, są to często zorganizowane grupy przestępcze, które wybierają sobie cele. Dla nich liczy się tylko zysk. Z kolei ze strony inżynierów i lekarzy można się spodziewać nieprzewidywalnych zwierzęcych napadów i gwałtów, na przypadkowych osobach, oni nie kierują się jakaś etyką, prawami, nie patrzą czy są świadkowie czy mogą być złapani, tylko zwierzęcym instynktem.
I dla mnie większym zagrożeniem są Ci drudzy, bo wobec nich są bezradne nasze kobiety, dzieci, siostry, żony, dziewczyny.
W pierwszym przypadku ryzyko można zminimalizować przez szeroko pojętą prewencję, w drugim już ciężko co kolwiek przewidzieć.

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
Pochodź sobie późnym wieczorem lub nocą po Warszawie, po ulicach i parkach. Powinieneś zobaczyć zobaczyć grupki kolorowych mężczyzn, spacerujących lub przesiadujących na ulicznych i parkowych ławkach. I jest ich więcej i więcej, i jakbyś był dziewczyną, to byś mógł poczuć trochę inne zachowanie, niż wobec przechodzącego faceta. Już samotnie nie można pobiegać w parku po 23.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nie rozumie dlaczego odmawiacie im przyjemnosci !!!! Polecam Paralizator z seri Black edition (zeby nie odbiegac od tematu) w 1 sekundzie sprawisz ze zadrzy i bedzie mial miekkie nogi gaz tak nie powala ale na koniec tez mozna uzyc zeby plakal z utesknienia.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Nie rozumie dlaczego odmawiacie im przyjemnosci !!!! Polecam Paralizator z seri Black edition (zeby nie odbiegac od tematu) w 1 sekundzie sprawisz ze zadrzy i bedzie mial miekkie nogi gaz tak nie powala ale na koniec tez mozna uzyc zeby plakal z utesknienia.
Mądrego to warto posłuchać.....
Wiesz, że żeby użyć paralizator trzeba wejść w bezpośredni dystans? A przeważnie oni nie są sami tylko w grupach.
Po 2gie to nie działa jak w filmach, że gość padnie nieprzytomny 🤦 mówię o legalnych bez zezwolenia paralizatorach, nie taserach.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
No to omijac takie grupy nie wchodzic na afere z 10 napalonymi goscmi wybrac inna droge zachowac rozsadny dystans. Zreszta grajcie cwanie jak juz jest sytuacja napieta wybierz niby jednego jak poczuje sie taki wyrozniony moze zechce was bronic przed reszta grupy , a jak juz odejdziecie to wyzej pisalem co robic , kazac mu spierda.....

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
No to omijac takie grupy nie wchodzic na afere z 10 napalonymi goscmi wybrac inna droge zachowac rozsadny dystans. Zreszta grajcie cwanie jak juz jest sytuacja napieta wybierz niby jednego jak poczuje sie taki wyrozniony moze zechce was bronic przed reszta grupy , a jak juz odejdziecie to wyzej pisalem co robic , kazac mu spierda.....
Ty poważnie takie rady dajesz?
Nikt świadomie nie wchodzi w takie grupy, problem że kilku takich podbiegnie od tyłu powali na ziemię i po temacie. Myślisz, że z zaskoczenia jak ktoś zaatakuje to w stresie tak łatwo wyjąć z torebki, czy kieszeni gaz czy inne narzędzie jak się tego nie trenowało?
Testowałes na sobie kiedyś paralizator? Wierzysz w takie filmiki? To gratulacje.
Wierz mi że reakcja byłaby taka, że gość zabrałby rękę ( czujesz jak by była przypalana) i od razu z niej, czy drugiej by kolokwialnie mówiąc zajebał.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Jak wierzysz w takie filmiki z internetu to mam dla Ciebie lepsze techniki do nauczenia się...