• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Ty poważnie takie rady dajesz?
Nikt świadomie nie wchodzi w takie grupy, problem że kilku takich podbiegnie od tyłu powali na ziemię i po temacie. Myślisz, że z zaskoczenia jak ktoś zaatakuje to w stresie tak łatwo wyjąć z torebki, czy kieszeni gaz czy inne narzędzie jak się tego nie trenowało?
Testowałes na sobie kiedyś paralizator? Wierzysz w takie filmiki? To gratulacje.
Wierz mi że reakcja byłaby taka, że gość zabrałby rękę ( czujesz jak by była przypalana) i od razu z niej, czy drugiej by kolokwialnie mówiąc zajebał.
Uwazam tak ze w takiej sytuacji koobieta powinna sie bronic kazdymi mozliwymi sposobami nawet uzyc broni czarnoprochowej nie uzywalem paralizatorow jedynie polegam na opini innych . Zaskoczyc zawsze mozna nawet cegla dostaniesz w glowe z daleka , ale jak jest takie zagrozenie to trzeba jakos orientowac. Kobieta w szale to wlasnie niesamowita i najbardziej niebezpieczna bron. Trudno mi sobie to wyobrazic ze kobiety sa tak nagminnie atakowane u mnie sie tego nie slyszy. i koncze temat Kazda sytuacja bedzie inna nawet jak bedziesz przerabial jeden dany ten sam schemat wielokrotnie to za kazdym razem wyjdzie inaczej. Wiec co ktoby zrobil w danej sytuacji zawsze bedzie dywagacja.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Spójrzcie na komentarze Polskich kobiet... Pewna influencerka która nazywa się Maffashion pokazała na Insta w rolce siebie sama w bieliźnie. Pokazywała jakąś stylizacje, to w bieliznie trwało parę sekund. Spójrzcie na obrzydliwe i niedorzeczne komentarze Polskich damulek. Jak można usprawiedliwiać mężczyzn którzy w chamski i przedmiotowy sposób traktują kobiety? To potrafi tylko Polka. Straszne. Ja sobie nie życzę zeby takie wieśniary wypowiadały się w moim imieniu i wszystkich kobiet. Ubieram się seksownie i nikt nie ma prawa mnie dotykać ani sprowadzać do roli przedmiotu. Polska mentalność to gnój postkomunistyczny, tacy ludzie nie powinni istnieć.

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
Spójrzcie na komentarze Polskich kobiet... Pewna influencerka która nazywa się Maffashion pokazała na Insta w rolce siebie sama w bieliźnie. Pokazywała jakąś stylizacje, to w bieliznie trwało parę sekund. Spójrzcie na obrzydliwe i niedorzeczne komentarze Polskich damulek. Jak można usprawiedliwiać mężczyzn którzy w chamski i przedmiotowy sposób traktują kobiety? To potrafi tylko Polka. Straszne. Ja sobie nie życzę zeby takie wieśniary wypowiadały się w moim imieniu i wszystkich kobiet. Ubieram się seksownie i nikt nie ma prawa mnie dotykać ani sprowadzać do roli przedmiotu. Polska mentalność to gnój postkomunistyczny, tacy ludzie nie powinni istnieć.
Ale ja tu nie widzę usprawiedliwiania chamstwa, raczej ocena stylówki jako wieśniacka i chamska. Normalna rzecz nie chcesz być oceniana - nie pokazuj, albo w klubie tylko dla zaproszonych

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ale ja tu nie widzę usprawiedliwiania chamstwa, raczej ocena stylówki jako wieśniacka i chamska. Normalna rzecz nie chcesz być oceniana - nie pokazuj, albo w klubie tylko dla zaproszonych
To nie daje prawa do dehumanizowania tej kobiety. W jakim klubie? Ona pokazywała ciało w bieliźnie. To nijak ma się do pojęcia szacunku do własnego ciała. Rozumiesz to?

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Pochodź sobie późnym wieczorem lub nocą po Warszawie, po ulicach i parkach. Powinieneś zobaczyć zobaczyć grupki kolorowych mężczyzn, spacerujących lub przesiadujących na ulicznych i parkowych ławkach. I jest ich więcej i więcej, i jakbyś był dziewczyną, to byś mógł poczuć trochę inne zachowanie, niż wobec przechodzącego faceta. Już samotnie nie można pobiegać w parku po 23.
Przecież biali, heteroseksualni faceci też napadają i gwałcą. W Polsce jak kobietę zgwałcili bo wracała z imprezy to potrafili komentarze pisać ze dobrze jej tak. Chłop to chłop, nieważne jakiej jest narodowości. Diabelstwo nosi w spodniach.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Jak mężczyzna cie zdradzi to zrób mu to samo. Zwiąż go. Najlepiej jak zdradzisz z jego ojcem albo czarnym właśnie. Wtedy białas się zagotuje.

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
To nie daje prawa do dehumanizowania tej kobiety. W jakim klubie? Ona pokazywała ciało w bieliźnie. To nijak ma się do pojęcia szacunku do własnego ciała. Rozumiesz to?
Nikt jej nie dehumanizuje. A jak szczuje publicznie ciałem w bieliźnie, to nich się nie dziwi, bo normalna dziewczyna nie chodzi po ulicach w bieliźnie, a jak już, to niech się nie dziwi, że kanalarze gwiżdżą.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Nikt jej nie dehumanizuje. A jak szczuje publicznie ciałem w bieliźnie, to nich się nie dziwi, bo normalna dziewczyna nie chodzi po ulicach w bieliźnie, a jak już, to niech się nie dziwi, że kanalarze gwiżdżą.
Z Tobą jest coś nie tak. Kobieta może reklamować bieliznę i to nie oznacza że się nie szanuje. I nie mów mi kto jest normalny a kto nie. Mam serdecznie dość takich ludzi jak ty. Nie ty wyznaczasz granice normalności. A to że kobieta ma na sobie koronkową bluzkę i spódnice nie oznacza że chodzi w bieliźnie. Żegnam Cie i współczuję takiego wschodniego myślenia. Jesteś zacofaną osobą.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
@aga02 Kobiety mogą się ubierać jak chcą. O ile nie paradują nagie czy tak jak napisałaś w bieliźnie samej to jest ok. Daj mi już spokój. Ty jesteś takim typem P0lki która narzuca przestarzałe normy i broni facetów. Jesteś wroginią kobiet i ich wolności. Żegnam, nie czytam cie. Leci ignor.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Tacy polacy są obrzydliwi, powinni się leczyć. Ja jestem wolna od presji społecznej i robię to co chce. Z daleka od takich kobiet. Toksyczne, zacofane mohery.
Dlaczego innych nie mierzysz swoją miarą??
Wyzywasz i obrażasz innych, ale jak ktoś coś napisze nie po Twojej myślisz to się uruchamiasz jak żulki pod osiedlowym sklepem.

Jak Ci Polska i Polacy nie odpowiadają, bo zacofani, bo zaściankowi itp to wyjedź z tego kraju, bo przecież wszędzie indziej jest zajebiście tylko nie w Polsce.
I może pomyliłaś fora, są inne lepsze do ciągłego wylewania flustracji, panowie w białych kitlach na pewno Cię wysłuchają.

Tak, tak wiem zablokujesz mnie na forum i nie będziesz tego czytać.... bardzo się tym już przejmuje 😉