• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Nie ma nic podłego w konstatacjach, że liczne kobiety w Europie pragną czarnoskórych, liczni Europejczycy chce oddawać swoje kobiety czarnoskórym, a wielu samotnych Polaków chce za to stać się najlepszą wersją samych siebie.
Proponuję Ci poszerzenie spectrum porównawczego na inne nacje dla równowagi

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Nie ma nic podłego w konstatacjach, że liczne kobiety w Europie pragną czarnoskórych,
Liczne tzn ile? Są jakieś badania na ten temat?
liczni Europejczycy chce oddawać swoje kobiety czarnoskórym,
Skąd to wiesz?
A jeśli tak jest, to o czym to świadczy twoim zdaniem?
a wielu samotnych Polaków chce za to stać się najlepszą wersją samych siebie.
Celem życia jest samorozwój 😁😉

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@Marcin 43 Są liczne ogłoszenia oraz świadectwa o seksie z czarnoskórymi. Na forum, zbiorniku, na x-ie i nie tylko.
I ubogacają kulturowo Europę.
Nie tylko ubogacają. Żywią i bronią. Jestem pewien, że czarnoskórzy "w godzinie próby" będą bronić swoich partnerki i hotek przed hordami orków - Buriatów, Jakutów, Tuwińców i białych Słowian.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
@Marcin 43 Są liczne ogłoszenia oraz świadectwa o seksie z czarnoskórymi. Na forum, zbiorniku, na x-ie i nie tylko.
Hehehe... "Szukajcie a znajdziecie" 😉
Nie tylko ubogacają. Żywią i bronią. Jestem pewien, że czarnoskórzy "w godzinie próby" będą bronić swoich partnerki i hotek przed hordami orków - Buriatów, Jakutów, Tuwińców i białych Słowian.
Podoba mi się ten twój absurdalny humor 😆

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Następny filozof, czytaj ze zrozumieniem bardzo Cię proszę.
No nie do końca filozof, poprostu Twoje wypowiedzi dla mnie w tym konkretnym wątku były mało spójne. Seks z czarnym niejednokrotnie odpisywałas jak ambrozję, miałaś czas na namawianie znajomych, a później piszesz, że za późno się dowiedziałam.
Jak masz możliwość spotkać się ze swoimi bóstwami to chyba zmiana planów to nie problem 😉

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
No nie do końca filozof, poprostu Twoje wypowiedzi dla mnie w tym konkretnym wątku były mało spójne. Seks z czarnym niejednokrotnie odpisywałas jak ambrozję, miałaś czas na namawianie znajomych, a później piszesz, że za późno się dowiedziałam.
Jak masz możliwość spotkać się ze swoimi bóstwami to chyba zmiana planów to nie problem 😉
Pod warunkiem że te plany dotyczą ich właśnie tylko w innym miejscu, a ja słowa dotrzymuję. Nie muszę tu rozpisywać każdej prywatnej sprawy btw.