• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Akurat z tym postem tak, a tak to mamy zgoła odmienne zdanie o czarnoskórych mężczyznach.
Nadal nie wiem właściwie co mi się zarzuca.
Co niby wg Ciebie staram się komuś wmówić, co jest takiego "irytującego" w moim przekazie?

Zaczepiłem Cię, bo zadałaś pytanie o Blacked Warsaw, a sama, wg moich danych powinnaś mieć informacje o tym z pierwszej ręki, bo mówiłaś o tym swoim znajomym.

Czuje, że z jakiegoś powodu zależało Ci na tym aby twoi czarni koledzy nabzykali jak najwięcej białych kobiet. Ciekawe dlaczego.

I tu nagle zonk i rozczarowanie, bo tak się nie stało.
Mogę się mylić, ale to tylko moje odczucia.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Co niby wg Ciebie staram się komuś wmówić, co jest takiego "irytującego" w moim przekazie?

Zaczepiłem Cię, bo zadałaś pytanie o Blacked Warsaw, a sama, wg moich danych powinnaś mieć informacje o tym z pierwszej ręki, bo mówiłaś o tym swoim znajomym.

Czuje, że z jakiegoś powodu zależało Ci na tym aby twoi czarni koledzy nabzykali jak najwięcej białych kobiet. Ciekawe dlaczego.

Marcin naprawdę nie chcę się sprzeczać i za każdym razem wyjaśniać każdego słowa które napisałam.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz

Event był skierowany do czarnoskórych mężczyzn( i białych kobiet) , więc to że takowych o tym poinformowałam nie zmieni za wiele w kwestii tego że czarni i tak tego dnia bzykali białe kobiety.
Po prostu liczyłam że będę miała info z pierwszej ręki bo zaciekawiło mnie to wydarzenie.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Event był skierowany do czarnoskórych mężczyzn( i białych kobiet) , więc to że takowych o tym poinformowałam nie zmieni za wiele w kwestii tego że czarni i tak tego dnia bzykali białe kobiety.
Po prostu liczyłam że będę miała info z pierwszej ręki bo zaciekawiło mnie to wydarzenie.
Dlaczego sama nie wzięłaś udziału w tym ewencie?

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Brak zrozumienia upodobań drugiej strony i dążenie jak 5 letnie dziecko poznające świat dlaczego? A dlaczego, a dlaczego?.
Sam nie lubisz pewnych rzeczy, cech itp, a nie rozumiesz, bądź co bardziej prawdopodobne jest prowokujsz irytując zadawaniem tych samych pytań...

A Ciebie nie brzydzi seks z czarnym mężczyzna??
Może podoba? Robiłeś to już z takim? Podziel się szczegółami....

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Brak zrozumienia upodobań drugiej strony i dążenie jak 5 letnie dziecko poznające świat dlaczego? A dlaczego, a dlaczego?.
To nie tak, że nie rozumiem. Po prostu zwrócił moją uwagę sposób, w jaki Magia2000 pisała o tych upodobaniach.
Nie liczy się tylko to, co piszemy, ale i jak piszemy.

Moge napisać, że wg mnie ktoś jest nieatrakcyjny, ale jeśli napisze, że budzi moje obrzydzenie, to wzbudza moje zainteresowanie. Rozumiesz te niuanse językowe?
Sam nie lubisz pewnych rzeczy, cech itp, a nie rozumiesz, bądź co bardziej prawdopodobne jest prowokujsz irytując zadawaniem tych samych pytań...
Jeśli ktoś nie chce odpowiedzieć, to niech nie odpowiada.
A Ciebie nie brzydzi seks z czarnym mężczyzna??
Może podoba? Robiłeś to już z takim? Podziel się szczegółami....
No i po co pytasz o faceta? Zapytaj o czarną kobietę.
Nie, nie budzą mojego obrzydzenia, ale większość zazwyczaj uważam za nieatrakcyjne.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Czyli dużo tego pewnie jest.
No ale nie każdego to brzydzi,ktoś tu fantazjował o seksie z żulami.
Więc sam widzisz że każdy ma swoje granice, a Magia ma swoją granicę z murzynami, więc takie życie i nie ma co drążyć. 😉
Magia sama mnie trochę sprowokowała. Rozmawiałem z Kataryną i się wtrąciła. Swoją zawadiacką wypowiedzią zwróciła moją uwagę, a że jestem dociekliwy to tak to się rozwinęło.
Szczwana babka 😁😉

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Magia sama mnie trochę sprowokowała.
Nie było potrzeby tak drążyć tego tematu z panną Magia2000 . Kobiet chcących klęczeć przed czarnoskórymi nie zabraknie. Czarnoskórych prawdopodobnie niewiele interesują wywody białych na temat tego, dlaczego jakaś dziewczyna nie oddaje się czarnemu, bo czarnoskórzy mają szerokie możliwości umawiania się na seks z innymi białymi pięknościami. Są oni wszak osobnikami wartościowymi i (jak już zauważono) uduchowionymi.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie było potrzeby tak drążyć tego tematu z panną Magia2000 . Kobiet chcących klęczeć przed czarnoskórymi nie zabraknie. Czarnoskórych prawdopodobnie niewiele interesują wywody białych na temat tego, dlaczego jakaś dziewczyna nie oddaje się czarnemu, bo czarnoskórzy mają szerokie możliwości umawiania się na seks z innymi białymi pięknościami. Są oni wszak osobnikami wartościowymi i (jak już zauważono) uduchowionymi.
I ubogacają kulturowo Europę.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Niewiarygodne panowie jak wy jesteście zakompleksieni w stosunku do czarnych 🤣.
Dobrze, że ja tak nie mam.
Sądzę, że to skutki "nadmuchiwania" tematów. Nie tylko tego zresztą.
Zadziwiające, że osią tego nakręcania są te same osoby i dotyczą niedoskonałości białych mężczyzn, w szczególności Polaków, przypadek......?:ROFLMAO:
Pracowałem troche z czarnoskórymi i jakoś nie widziałem w tym nic sensacyjnego i ekscytującego.
Może za wyjątkiem przypadku, który opisałem chyba w innym wątku( dotyczył po prostu leniwego pracownika, który na wszelkie uwagi pokazywał palcem na swoje czarne przedramie;):D)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Zadziwiające, że osią tego nakręcania są te same osoby i dotyczą niedoskonałości białych mężczyzn, w szczególności Polaków, przypadek......?
Nie wrzucałbym wszystkich białych, tj. Rosjan, Włochów, Arabów, Hiszpanów, Czeczeńców do jednego zbioru z Polakami. O poziomie atrakcyjności Polaków świadczy wysoki odsetek samotników.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Nie wrzucałbym wszystkich białych, tj. Rosjan, Włochów, Arabów, Hiszpanów, Czeczeńców do jednego zbioru z Polakami. O poziomie atrakcyjności Polaków świadczy wysoki odsetek samotników.
Trzymaj sie tematu. Przestań kombinować i rozwadniac. Nikt się juz nie nabierze na Twoje prymitywne w gruncie rzeczy manipulacje
Temat to seks z czarnym i już.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Temat to seks z czarnym i już.
W temacie seksu z czarnymi czytam na forum relacje, że w Europie czarnoskórzy umawiają się na seks z białymi kobietami i białymi parami. Natomiast Polacy na emigracji często żyją samotnie, ale za to starają się podwyższać swojej kwalifikacje zawodowe.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
W temacie seksu z czarnymi czytam na forum relacje, że w Europie czarnoskórzy umawiają się na seks z białymi kobietami i białymi parami. Natomiast młodsi Polacy na emigracji często żyją samotnie, ale za to starają się podwyższać swojej kwalifikacje zawodowe.
Młodsi Polacy są przewaznie biali, a więc? O co chodzi? Wystarczyło pierwsze zdanie Twego postu aby wypełnić temat, reszta to wredny, podły spam