Prawdopodobnie byłby.Uwierz mi, że z białymi mężczyznami kobieta tez może dostać czego pragnie w seksie, przeżyć rozkosz i jęczeć
Biali też miewają duże, bardzo duże fiuty. Może nie występują one u białych tak często jak u czarnych, nie wiem tego, ale można znaleźć białego z dużym nawet w kutasowym wątku na tym forum.
A czy podobne odczucia masz gdyby był to biały z dużym fiutem, albo kilku?
Problemu nie mam żadnego, dyskutujemy dość sympatycznie )
Bez jaj, czarni nie przyjeżdżają tu w skrzyni złapani w siatkę przez białego człowieka, nie wszyscy też przypływają tu na tratwie, znaczna część z nich przylatuje tu rejsowym samolotem
Nie sądzisz, że inny byłby odbiór społeczny gdyby imigrowały tu kobiety z dziećmi a nie młodzi, silni faceci?![]()
A może z nimi jest tak jak z częścią Ukraińców? Też przybyło tu wielu mężczyzn jeszcze przed i po wybuchu wojny.
Czy ktos kiedyś przeprowadził z imigrantami jakiś wywiad lub zbadał , zarówno tutaj, jak i tam w ich pierwotnych krajach dlaczego właśnie to meżczyźni przybywają do Europy?
A może oni boją się wysyłać kobiet tutaj, bo czują że tutaj grozi im jakieś niebezpieczeństwo? Biały to twój wróg- to mogli mieć wpajane do głowy od wielu pokoleń. W sumie nawet mnie to nie dziwi. Szczególnie w krajach kolonialnych.
A może działa tu zjawisko projekcji emocji na skalę masową? Mogą przypuszczać że czarne kobiety staną się obiektami seksualnymi, tak jak oni to robią względem białych kobiet?
To co tu piszę to czysta fantazja niepoparta dowodami, a bardziej jakimiś intuicyjnymi wyobrażeniami o ich świecie.
Niby tak, ale większość zbrodni masowych w Europie dokonywali na sobie biali, a nie czarni.Historia jest pełna okrucieństwa, nie tylko wobec czarnych.... Wołyń, Katyń, Oświęcim, Majdanek, ale też wydarzenia w różnych zakątkach świata na przestrzeni dziejów.
Niby nie, ale poczuciu winy może towarzyszyć potrzeba pokuty. Są to zjawiska często nieświadome w zbiorowościach.Nie oznacza to, że powinniśmy iść do łózka z litości dla jakiejś rasy, bo kiedyś nasi praprzodkowie wyrządzili im krzywdę.
Coś w tym jest.Odbiegając nieco od tematu... skoro Francja, Anglia, Hiszpania, Portugalia kolonizowały czarne lądy, skoro zrobili tam "syf" to teraz, gdy rdzenni mieszkańcy tamtych krajów uciekają z tego ""syfu" to oni powinni ich przyjmować u siebie. To samo z USA.