• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

twins

Podrywacz
Ja tylko na chwile, by nie spamować. Strony uzywają nielojalnych chwytów erystycznych i stąd nieprzyjemne wrażenie ogólne.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Niestety obawiam się, że pisząc o seksie z czarnymi nie obejdziemy się bez poruszania kwestii rasizmu.
Obawiam się, że u podstaw wypowiedzi krytykujących czarnych i seks z nimi leży właśnie rasizm.
Kiedy czytam coś co mnie denerwuje w tym temacie, to to komentuje.
Dziwię się że zaatakowała akurat Ciebie personalnie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Panna Magia2000 wyraziła swoją opinię na temat innych Polek. To być może refleks jakichś relacji wśród kobiet, czy może nawet jakiejś rywalizacji pomiędzy kobietami. Relacji i rywalizacji, które są przez mężczyzn słabo poznane i niezrozumiałe dla nas.
Prawda jest taka, że czarny w swoim kraju nie jest niczym wyjątkowym, jest taki sam jak pozostali faceci, ale kiedy przyjedzie do Polski to niektóre tępe dzidy sikają po nogach, bo murzyn, można się wyróżnić, zaimponować koleżankom bo mam czarnego chłopa.... zwłaszcza na prowincji.
Nie tylko na tym forum spotkałem się z podobnymi wypowiedziami kobiet, które nie preferują czarnoskórych. Wnioskuję, że dziewczęta, które klęczą przed czarnoskórymi, uważają się za lepsze od innych dziewczyn. Sfery relacji damsko-damskich jest słabo poznana przez mężczyzn i być może źle to odczytuję.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Panna Magia2000 wyraziła swoją opinię na temat innych Polek. To być może refleks jakichś relacji wśród kobiet, czy może nawet jakiejś rywalizacji pomiędzy kobietami. Relacji i rywalizacji, które są przez mężczyzn słabo poznane i niezrozumiałe dla nas.
Ciekawa hipoteza.
Nie tylko na tym forum spotkałem się z podobnymi wypowiedziami kobiet, które nie preferują czarnoskórych. Wnioskuję, że dziewczęta, które klęczą przed czarnoskórymi, uważają się za lepsze od innych dziewczyn. Sfery relacji damsko-damskich jest słabo poznana przez mężczyzn i być może źle to odczytuję.
Nie generalizowałbym co do kobiet.
Po wypowiedziach Magii2000 mam odmienne wrażenie tzn że są kobiety, które nie klęczały i przez to uważają się za lepsze.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Po wypowiedziach Magii2000 mam odmienne wrażenie tzn że są kobiety, które nie klęczały i przez to uważają się za lepsze.
Na nie mam takiego wrażenia, tym bardziej, że o wywyższaniu się QoS nad inne dziewczęta i o zazdrości o czarnoskórego słyszałem i czytałem nie tylko od panny Magii.

Kobiety powinny dyskutować na temat wyższości czarnoskórych nad białymi. Ja w tym temacie piszę tylko na podstawie relacji innych osób.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Na nie mam takiego wrażenia, tym bardziej, że o wywyższaniu się QoS nad inne dziewczęta i o zazdrości o czarnoskórego słyszałem i czytałem nie tylko od panny Magii.
Ok. Ja nie widziałem tych wypowiedzi.
Kobiety powinny dyskutować na temat wyższości czarnoskórych nad białymi. Ja w tym temacie piszę tylko na podstawie relacji innych osób.
Po co w ogóle zakładać, że czarni są lepsi od białych lub odwrotnie?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Po co w ogóle zakładać, że czarni są lepsi od białych lub odwrotnie?
Takie wypowiedzi powszechnie się pojawią na różnych stronach i w wielu językach (wystarczy wpisać BGDIB). Stąd być może zazdrość Polek, które z różnych powodów nie mają możliwości uklęknąć przed czarnymi, a by chciały.
Ten temat powinien jednak być dyskutowany przez kobiety i być może przez homoseksualistów.

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz

Nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy, jednak czarny w towarzystwie może brzmieć wyjątkowo.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Takie wypowiedzi powszechnie się pojawią na różnych stronach i w wielu językach (wystarczy wpisać BGDIB).
Gdzie ty wchodzisz i czego ty szukasz? 😁😉

Stąd być może zazdrość Polek, które z różnych powodów nie mają możliwości uklęknąć przed czarnymi, a by chciały.
Czasem jak się czegoś bardzo zazdrości i nie można tego mieć pojawia się tendencja do deprecjonowania wartości tej rzeczy.

Ten temat powinien jednak być dyskutowany przez kobiety i być może przez homoseksualistów.
Wydaje mi się, że faceci też mają prawo wypowiadać się co o tym wszystkim myślą.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Gdzie ty wchodzisz i czego ty szukasz?
Najwięcej tego widziałem na twitterze, nie pamiętam w jakich okolicznościach odnalazłem #BGDIB .
Wydaje mi się, że faceci też mają prawo wypowiadać się co o tym wszystkim myślą.
Wypowiedzi mężczyzn nie są formułowane na podstawie odczuć, nie są miarodajne. Nie mają też wpływu na preferencje kobiet. Nie mają wpływu na okoliczność, ile melaniny ma penis, przed którym dziewczęta klęczą lub chcą uklęknąć.