Przecież Polscy mężczyźni tak WSZĘDZIE piszą o kobietach. Na instagramie, na youtube, na różnych portalach i gadając między sobą. Przestańcie robić psychopaci z kobiet wariatek kiedy wytykają wam to co robicie. Polskie chłopy to chamy, buce i konserwatyści. Uważają wolne i niezależne kobiety za gorszy odpad. Do tego mówią że już młode 25 latki to stare dvpy gdzie nie ma na to żadnego dowodu naukowego. Nie zliczę ile komentarzy na internecie (nie fejkowych) widziałam jak nastolatka 12, 14 letnia była wykorzystywana przez dorosłego chlopa. W komentarzach teksty że sama chciała bo uzależnił ją od używek. I że jest rzeczą itd. Nikt nie osądzał dorosłego faceta tylko DZIECKO Ten kraj to mentalna patologia i wieś nienawidząca kobiet! Odrażający ludzie, zwłaszcza Polacy z wiejską mentalnością. Mimo że z wiejska to uważają się za panów i władców. Chodzą do kościoła a pokory zero. I wieczne oskarżanie kobiet o chęć do seksu, do imprez, do życia innego niż ich matki co to z nich pissdy życiowe zrobiły. Nienawidze tego kraju za taką właśnie patologię. Bo nie jest to normalna mentalność tylko nienawiść i stawianie kobiety najniżej hierarchii. A to że inne Polki mają to w 4 literach źle świadczy o nich. Bo baby są głupie i zamiast trzymać się z innymi babami muszą bronić facetów żeby się im przypodobać. Ten kraj jest skończony a ludzie mają to na co sobie zasłużyli. Mentalna wies, nienawistną chołota. Możecie mówić że to nienawiść ale nią nie jest . Takie są fakty. I wstyd mi że tutaj się urodziłam a jak ktoś nie potrafi mimo dowodów zmierzyć się z prawdą tylko uzywa wyparcia... To nawet mi szkoda z takim głupcem (nie pisze o tobie) wchodzić w dyskusję. Zadna normalna kobieta która nie chce być pod butem "pana" nie zwiąże sie z Polskim facetem. Polscy faceci to swinie nienawidzace innych kobiet. Lubia kobiety tylko wtedy jak bronia ich płci i są posluszne. Nawet pogardliwie wypowiadają się o Polkach które sypiają z obcokrajowcami. Ale jak ich kolega, jakiś Polak zdradza żone to nie robi to na nich wrażenia. Obłęd, czysty obłędJa jestem powszechnie uważany za polskiego śmiecia, a nie podzielam zamieszczonej przez Ciebie opinii Polka o kobietach i mężczyznach. Zamieszczony przez Ciebie tekst Polaka nie uwzględnia nierówności pomiędzy mężczyznami. I nierówności pomiędzy kobietami. Ta opinia Polaka daleka jest jednak od tematu seksu z czarnymi.
Patologia!!! A to co wysłałam to tak myśli duza część Polskich mężczyzn. Proszę popatrzeć na historie Polski a przedewszystkim mentalność wielu Polaków. To są fakty, coś co jest widoczne. Nie potrzeba do tego żadnych badań. Polscy faceci to śmiecie w większości i jak od lat dają nam kobietom pogardę za bycie inna tak pora im to oddać. Polki które bronią facetów i oskarzaja inne kobiety o prowokowanie itd to zwykłe szmaty nienawidzące innych kobiet. Powinny chodzić w burce, wielkie obrończynie. Na nas w Polsce nakłada się duży nacisk społeczny i oczekiwania a chłop może dymać, zdradzać, bic, wykorzystywać nastoletnie dziewczynki i jeszcze mu będą bic brawo. Bo nastolatka (taka licealna) czy młoda kobieta nie ma prawa do spróbowania uzywek, pokazania więcej ciała czy mówienia o seksie. To świadczy o jej zepsuciu. Ale jak już chłop to robi to spoko. I to piszą same pruderyjne dewotki. Nienawidze tego odrazajacego kraju i bezczelnych Polaków którzy roszczą sobie prawo do mówienia o mojej wartości. Odpieprzcie się od innych i zacznijcie zajmować się własnym życiem, zakompleksione miernoty z podkomunistyczna mentalnością. Panowie, do wojska. Pozdrawiam, nie czytam odpowiedzi.
Ostatnia edycja: