Ciężko mi powiedzieć, bo zarówno jaśniejsze afroamerykanki jak i typowe afrykanki są w moim spektrum marzeń.

Ja pierdyle....A podobno masz dobre zdanie o facetachA to nie jest tak, że facet wyrucha wszystko co ma dziurę i na drzewo nie ucieka?
No przecież to jest dobre zdanie.... was nigdy głowa nie boli i zawsze jesteście gotowi do kopulacjiJa pierdyle....A podobno masz dobre zdanie o facetach![]()
Kurde....Jaja sobie robisz, a miałem Cię za poważną interlokutorkęNo przecież to jest dobre zdanie.... was nigdy głowa nie boli i zawsze jesteście gotowi do kopulacji![]()
Sa takie. Część poprosru a część chce być konkretnie zdominowana przez białych mezczyznCiekawe czy czarne kobiety fantazjują z kolei o seksie z białym facetem.
Wyobrażam sobie że tak, bo biały może kojarzyć się na poziomie nieświadomym z władzą i dominacją, a one są pociągające, szczególnie dla kobiet, które chyba w większości lubią uległość w łóżku.
Ok. Ja bawię się często w rozkminianie nieświadomych motywów czyichś zachowań i pragnień.Sa takie. Część poprosru a część chce być konkretnie zdominowana przez białych mezczyzn
Mnie dziś boli, jestem niegotowyNo przecież to jest dobre zdanie.... was nigdy głowa nie boli i zawsze jesteście gotowi do kopulacji![]()
Myślisz, że lepszy od tego co oferują białe kobiety, czy po prostu zadziałała magia egzotyki?Podczas delegacji w Paryżu,skorzystałem z usług jednej pani. Pani była wysoka,szczupła i afro na głowie. Seks był wyśmienity.
Jakbyś to sobie tłumaczył?Dobra jednak niektórzy mają ochotę na czarne laski
Myślę, że ciekawość tutaj gra dużą rolę, a u kobiet to jednak legendy o wielkich kutasach je przyciągająJakbyś to sobie tłumaczył?
Panowie też szukają egzotyki, tak jak białe kobiety u czarnych facetów?
One do tego legendarnych dużych fiutów, a faceci legendarnych dużych tyłków?
Zastanawiam się czy seks z czarną nie budzi jakiś instynktów o seksie cywilizowanego białego człowieka z czarną dzikuską.
i długich cyckówOne do tego legendarnych dużych fiutów, a faceci legendarnych dużych tyłków?![]()
Niektórzy podobno z kozami... to może być ten sam instynktZastanawiam się czy seks z czarną nie budzi jakiś instynktów o seksie cywilizowanego białego człowieka z czarną dzikuską.
Kurde...Magia....Czasem już mam nadzieję, że pogadamy normalnie, a ty znowu swoje.i długich cycków
Niektórzy podobno z kozami... to może być ten sam instynkt
Powiedziałbym magia egzotykiMyślisz, że lepszy od tego co oferują białe kobiety, czy po prostu zadziałała magia egzotyki?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Kostium seks | Seks | 6 | |
|
|
Ostry czy "waniliowy" seks? | Seks | 18 | |
|
|
Warszawa, szukam Pani na seks bez zobowiazan | Ogłoszenia | 25 | |
|
|
Waniliowy seks | Seks | 9 | |