• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarną - ankieta dla Panów

Podobają Ci się czarne kobiety?

• Tak, im bardziej czarna tym lepsza

Votes: 14 37,8%
  • Tak, ale te jaśniejsze dziewczyny, na pewno nie typowo afrykańska

Votes: 14 37,8%
  • Jakby nie było co innego do wyboru to ujdzie

Votes: 1 2,7%
  • Nie, to nie mój typ

Votes: 8 21,6%

• Total voters
    37
Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Na zbiorniku czasem pojawiają się filmy z ruchaniem czarnulki i zawsze są bardzo wysoko w rankingu popularności. Także myślę, że zainteresowanie tematem jest.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ciekawe czy czarne kobiety fantazjują z kolei o seksie z białym facetem.
Wyobrażam sobie że tak, bo biały może kojarzyć się na poziomie nieświadomym z władzą i dominacją, a one są pociągające, szczególnie dla kobiet, które chyba w większości lubią uległość w łóżku.

Mężczyzna

kasju

Nowicjusz
Ciekawe czy czarne kobiety fantazjują z kolei o seksie z białym facetem.
Wyobrażam sobie że tak, bo biały może kojarzyć się na poziomie nieświadomym z władzą i dominacją, a one są pociągające, szczególnie dla kobiet, które chyba w większości lubią uległość w łóżku.
Sa takie. Część poprosru a część chce być konkretnie zdominowana przez białych mezczyzn

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Sa takie. Część poprosru a część chce być konkretnie zdominowana przez białych mezczyzn
Ok. Ja bawię się często w rozkminianie nieświadomych motywów czyichś zachowań i pragnień.
Tutaj kojarzy mi się to z czarną niewolnicą i białym panem. Może czasem nasze indywidualne pragnienia są zakorzenione w jakiś przeszłych doświadczeniach naszych płci? Tak sobie głośno myślę.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Podczas delegacji w Paryżu,skorzystałem z usług jednej pani. Pani była wysoka,szczupła i afro na głowie. Seks był wyśmienity.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Dobra jednak niektórzy mają ochotę na czarne laski
Jakbyś to sobie tłumaczył?

Panowie też szukają egzotyki, tak jak białe kobiety u czarnych facetów?
One do tego legendarnych dużych fiutów, a faceci legendarnych dużych tyłków? 😁😉
Zastanawiam się czy seks z czarną nie budzi jakiś instynktów o seksie cywilizowanego białego człowieka z czarną dzikuską.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Jakbyś to sobie tłumaczył?

Panowie też szukają egzotyki, tak jak białe kobiety u czarnych facetów?
One do tego legendarnych dużych fiutów, a faceci legendarnych dużych tyłków? 😁😉
Zastanawiam się czy seks z czarną nie budzi jakiś instynktów o seksie cywilizowanego białego człowieka z czarną dzikuską.
Myślę, że ciekawość tutaj gra dużą rolę, a u kobiet to jednak legendy o wielkich kutasach je przyciągają