• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks w samochodzie

Mężczyzna

Ziper18cm

Cichy Podglądacz
Przed ślubem najczęściej wykorzystywane miejsce na sex i teraz czasem wracamy do tego . Najlepiej zaparkować gdzieś na mało uczęszczanym miejscu i mieć świadomość że ktoś może nadejść

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Bardziej na miejscu faceta obawiałabym się odgryzienia przyrodzenia niż stłuczki. Nawet w czasie ostrzejszego hamowania jest ryzyko odruchowego zaciśnięcia szczęk, a co dopiero w trakcie stłuczki. Nie polecam takich zabaw, ilość krwi jest niesamowita, w czasie mocniejszego wypadku zacisk jest tak mocny, że zęby nawet mogą wypaść, a ból, o panie nawet sobie tego nie wyobrażam! 😱
Świat według Garpa....

Kobieta

jakaśtaka

Nowicjusz
Lodzik w samochodzie jak najbardziej lub palcówka/minetka, natomiast sam seks tylko przy rozłożonych tylnych siedzeniach w kombi. Mimo wszystko do seksu wolę łóżko, blat, pralkę czy inne miejsca o większej wolnej przestrzeni.
Otóż to. Brak przestrzeni. Nie było źle ale najbadziej utkwiło mi w pamięci zaparowane szyby i duchota.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Mam bardzo dobre wspomnienia, rzeczywiście nie było najwygodniej, ale jak jest potrzeba, fantazja i pomysł to staramy się nie zwracać uwagi na niewygody, może być nieziemsko bo i jeszcze dochodzi dreszczyk, że ktoś nas może nakryć. No i to nie mnie tylko jego złapał skurcz w łydce, więc z mojego punktu widzenia - bosko, polecam ;)

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
Mały fiat otrzymał kiedyś błogosławieństwo bo biskupi uznali że to jedyny samochód, w którym nie można zgrzeszyć.
biskupi są w błędzie. ja kiedyś miałem wspaniały seks z koleżanką, ale to było w czasach kiedy mieliśmy po 18 lat, a było to już dawno temu. wtedy były tylko warszawy, duże fiaty i 126p, a ja dysponowałem tym ostatnim.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
biskupi są w błędzie. ja kiedyś miałem wspaniały seks z koleżanką, ale to było w czasach kiedy mieliśmy po 18 lat, a było to już dawno temu. wtedy były tylko warszawy, duże fiaty i 126p, a ja dysponowałem tym ostatnim.
No to był FSM... Szczególnie SM, ze względu na ilość miejsca....

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Jak widać są na świecie rzeczy, które się biskupom nie śniły.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Preferuję jednak wygodniejsze miejsca - a jednocześnie takie, w których można się od razu wykąpać i wysikać.
Samochód nie zapewnia takiego komfortu.