• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w miejscu publicznym

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Czwartek. Parking podziemny w bloku i córki.

Minetka od tyłu przy samochodzie na parkingu podziemnym.
Dziś ok. 16.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Zanim zdecydujesz się zrealizować tę fantazję, pamiętaj jednak, że nieobyczajowe zachowanie w miejscu publicznym jest nielegalne. Warto mieć to na uwadze, bo konsekwencje mogą być nieprzyjemne.
🤔 Tak sobie myślę, że gdybym za każdym razem miała na uwadze konsekwencje to wspominanie mojego życia erotycznego byłoby bardzo nudne 😔

Mężczyzna

Matii69

Cichy Podglądacz
Ja to robiłem na cmentarzu na ławce i raz zdarzyło mi się na kładce gdzie pod spodem auta jechały

Ja to robiłem na cmentarzu na ławce i raz zdarzyło mi się na kładce gdzie pod spodem auta jechały
Najbardziej mi się podobał seks z kobietą poznaną w internecie na spontania prawie jebaliśmy się w windzie hotelu

Mężczyzna

69 bestfan ever

Cichy Podglądacz
Dawno temu,ze dwadziescia lat wstecz... Środek nocy,zakład produkcyjny. Każdy starał się jak najszybciej skończyć wyznaczone zadania i albo przespać się odrobinę w szatni,albo spokojnie posiedzieć na palarni. I właśnie na owej palarni tylko we dwoje z pewną koleżanką (próbowała rozkręcić ze mną regularny romans...) Postanowiłem sprawdzić jak bardzo jest szalona i zafiksowana na mnie. Rozpiąłem spodnie i bez ceregieli wsunąłem jej kutasa w usta
Wessała mocno i głeboko jak zwykle. Tyle ze ja zapomniałem, że budynku produkcji do palarni jest jakieś 10 metrow. Cala sytuacja spowodowała że bylem na krawędzi już po chwili. Musialem spuścić się w jej usta bo juz slyszałem nadchodzących ludzi i niemoglem zostawić śladów na podłodze albo na jej ubraniu czy swoim.cudem się udało,ale adrenalina buzowała jeszcze długo...