• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks w miejscu publicznym

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Miałem kiedyś dość dziwną przygodę z dziewczyną. Leciała akurat na pogrzeb do Polski, a ja ją odwoziłem na lotnisko. Nagle stwierdziła, żę jak jej tydzień nie będzie, to może by gdzieś na boku cos spróbować. Ciężko było znaleźć miejsce, więc finalnie wjechałem w jakiś zaułek przy drodze i tam zaczęliśmy baraszkować. Nie dość, że szyby zaparowały, to jednak w światłach reflektorów przejeżdżający coś musieli widzieć, bo co któryś przejeżdżał to trąbił.
Ona zawsze była na tabletkach, więc nei musieliśmy się obawiać ciąży. Dodatkowo nie lubiła gum (zresztą kto je lubi????) i skończyłem w niej w środku. Jak już było po wszystkim to nagle z przerażeniem rzuciła: "Przecież to wszystko ze mnie wypłynie w samolocie i jak ja będę wyglądać?!"
Większość samochodów jechała z jednej strony drogi, dlatego ona powiedziała, że jakby wystawiła się z drugiej strony auta, to nikt nie będzie tego widzieć. No i wypięła się na pieska zaraz na krawędzi kanapy, zaczęło wszystko z niej wyciekać, a tu buch! Z tej drugiej strony zaczęły auta jechać. No cóż, skopaliśmy sprawę, bo przecież wystarczyłoby stanąć z kurtką i zasłonić jej cipkę i nikt nie widziałby za dużo. Trudno, trochę Anglikó widziało polską cipkę wypiętą do nich, potrąbili, pokwiczeli jak rezusy na gałęziach i odjechali :D

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Tak jak pisze Katrin w naszym kraju takie zabawy są niedipuszczalne.

W ubiegłym roku w wakacje wybraliśmy się z mężem na nasz resetweek na północ naszego pięknego kraju. Polecieliśmy samolotem z Warszawy do Szczecina (lotnisko jest koło tego miasta). Było mardzo mało pasażerów. Mieliśmy miejsca gdzieś za skrzydłami. Nikogo za, przed, ani z boku. Bodajże kilkunastu fitelowa pustynia. Mąż zaczął gładzić moje udo. Coraz wyżej, coraz śmielej. Pocałunki, pieszczoty.... Poczekaj - powiedziałam. Dyskretnie zdjęłam majteczki. Kochanie, placówkę poproszę. Było fantastycznie. Czułam, że jest mi błogo, coraz lepiej. Rozejrzałam się wokół. Blisko mieliśmy do toalety. Zerżnij mnie w chmurach - powiedziałam - i wydostajac się do przejścia skierowałam się właśnie tam. On natychmiast ruszył za mną. Byłam bardzo podniecona. Natychmiast wszedł we mnie od tyłu. Ostro mnie ruchał. Uwielbiam jak tak szaleje. Kochanie, powiedz gdy będziesz blisko. Rżnął mnie tak dłuższą chwilę. Czułam, że jest blisko. Wyszedł ze mnie. Ukucnęłam by wziąć go w usta i dać kochanemu spełnienie. Byłam przecież bez majteczek, więc nie mogło być inaczej by zachować higienę i czystość w tak innym miejscu.
Wyjdź! Wiedział co będzie dalej. Gdy zamknęły się drzwi natychmiast zajęłam się sobą. Kilka sekund pieszczot mojego guziczki i... Musiałam mocno zasłonić usta dłonią. Jestem w takich wchilach głośna.
Skorzystałam jeszcze z chusteczek by doprowadzić się jako tako do - jak to określam - stanu użyteczności społecznej.
Wróciłam na miejsce obok męża. Pocałował mnie i przytulił. Buło mi cudownie. Szkoda, że lot trwał około godzinę. Z lotniska do hotelu jechaliśmy specjalnym busem. Na miejscu nie zdążyłam nawet powiedzieć zdania, a już poczułam tam na dole języczek mojego ukochanego.
Albo jesteście rozmiaru xxs albo połączenia z Warszawy do Szczecina są wykonywane przez Jumbo Jet'y....w każdym innym przypadku nie uwierzę, że dwie osoby zmieściły się w toalecie....

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Albo jesteście rozmiaru xxs albo połączenia z Warszawy do Szczecina są wykonywane przez Jumbo Jet'y....w każdym innym przypadku nie uwierzę, że dwie osoby zmieściły się w toalecie....
Spróbuj sam. Wystarczy chcieć.
Jeśli zaś chodzi o rozmiar noszonej garderoby to oboje jesteśmy M.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Spróbuj sam. Wystarczy chcieć.
Jeśli zaś chodzi o rozmiar noszonej garderoby to oboje jesteśmy M.
Ja się ledwo mieszczę sam i nie ma możliwości, żeby dwie osoby były się w stanie zmienić, szczególnie w airbusach 320... Czyli Wizzair... No chyba, że idealny fit.... Ale bez żadnych ruchów...

Mężczyzna

drilll

Nowicjusz
Co jakiś czas z moją siostrą i jej partnerem organizujemy sobie wspólne wyjścia na kawę. We czwórkę. Regułą jest, że kobiety mają być ubrane seksownie, kusząco. Rozmawiamy sobie wtedy o wszystkim, ale wisienką na torcie jest erotyka. Na bank wiemy, że dwójkami wylądujemy w toalecie. Z uśmiechami patrzymy po sobie kto pierwszy.
W miniony weekend tak było. Przed wyjściem z domu mąż powiedział mi bym nie zakładała majteczek. Gdy dojechaliśmy na miejsce i wysiedliśmy z samochodu odwrócił mnie i od tyłu wsunął we mnie zabawkę. Lush? Zapytałam. Tak, dziś wygramy przez nokaut. Uśmiechałam się. Domyślałam się, że jak temat "wjedzie na stół" to on sięgnie do kieszeni po telefon. Nie myliłam się. Gadka i śmiechy. Mój Kochany pościł do mnie oczko i... WOW! Tamci widzieli moją reakcję. Wiedzieli o co chodzi. Rozmawialiśmy. Siostra, którą jakiś czas temu powiedziała, że na takie zabawy ona się nie pisze teraz zmieniła zdanie. Też tak chcę. Rzekła 😁
Po jakimś czasie mąż zdecydował się na szybszy i mocniejszy program. O kur..a ! Co mam zrobić? Zapytałam. Trysnąć pod stołem, wyjąć z siebie jajeczko i wziąć Ciebie za rękę i pójść byś mi zrobił dobrze?
Nie wyjmuj. Powiedział. Idź do łazienki. Pójdę za Tobą.
Tak też było. Idąc czułam jak cały czas drży we mnie. Wibruje. Mąż przycisnął mnie do ściany. Wyjął ze mnie zabawkę i szybkim ruchem wsunął we mnie paluszki. Kilka sekund i doszłam. Moment i on był we mnie. Co Ty kurwa... O ja ... Znów doszłam. Klękaj. Zerżnął moje migdałki i....mniam.

Musiałam się trochę ogarnąć przed wyjściem. Mąż już wyszedł. Gdy wróciłam siostra powiedziała: dziś nie będę Ci zazdrościć. Oni poszli do łazienki.
No nieźle.
Ale wytlumacz proszę ostatni akapit, bo chyba nie pojąłem, kto z kim?

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Basenowy lodzik w jacuzzi :3 był robiony ale była nie połykała więc przypał XD ej a jak z tymi sakami kinowymi jest? Monitorowane czy nie?

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Ja się ledwo mieszczę sam i nie ma możliwości, żeby dwie osoby były się w stanie zmienić, szczególnie w airbusach 320... Czyli Wizzair... No chyba, że idealny fit.... Ale bez żadnych ruchów...
Nie pisałam, że jest tam dużo miejsca. Nie ma tam komfortu jak chociażby w samochodzie czy w przymierzalni. Jednak da się. Często bywasz w toaletach samolotowych widzę. Nie, nie to, że się odgryzam. Po prostu jak się chce to wiele można.

Kobieta

Soulmate86

Seks Praktykant
Uwielbiam.
Czesto praktykowałam z ex.
Łąka, klatka schodowa, winda, plac zabaw nocą, poligon, plaża, molo i wiele innych. Kiedyś się zapomnieliśmy i po czasie dopiero zauważyliśmy, że robiłam mu dobrze koło domków księży :D

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
No nieźle.
Ale wytlumacz proszę ostatni akapit, bo chyba nie pojąłem, kto z kim?
Ostatni akapit. Tłumaczenie.
Ja musiałam doprowadzić się po rozkoszy z mężem w restauracyjnej toalecie. Moja siostra często zazdrościła mi tego jaki mam seks z mężem. Rozmawiała na ten temat ze swoim. Gdy my wróciliśmy do stolika to oni poszli do toalety. Dlatego tamtego wieczoru nie musiała mi zazdrościć. Też to zrobili.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Nie pisałam, że jest tam dużo miejsca. Nie ma tam komfortu jak chociażby w samochodzie czy w przymierzalni. Jednak da się. Często bywasz w toaletach samolotowych widzę. Nie, nie to, że się odgryzam. Po prostu jak się chce to wiele można.
Bywam tylko gdy muszę... Właśnie że względu na dyskomfort przestrzeni... No jednak może to kwestia wzrostu. Nie będę się czepiał.

Mężczyzna

sensual_legs

Seks Praktykant
Ja uwielbiam (moja czasami się na to zgadza) by zabawić się w przebieralni gdy jesteśmy na zakupach i partnerka ma szpilki i spódniczkę. W zasadzie to nawet nie ma zabawy jako takiej, a po prostu footjob i ja dochodzę na jej stopy - wychodzimy wówczas z galerii powoli i i często jest tak że ktoś zauważy jej stopy z widoczną spermą. Szczególnie na czarnych rajstopach. Ja to mega uwielbiam, moja zaś czasami się krępuje gdy je zbyt mocno oblana i to bardzo widać - ale mimo, że ciut skrępowana to jednak dość nakręcona :)

Mężczyzna

drilll

Nowicjusz
Ostatni akapit. Tłumaczenie.
Ja musiałam doprowadzić się po rozkoszy z mężem w restauracyjnej toalecie. Moja siostra często zazdrościła mi tego jaki mam seks z mężem. Rozmawiała na ten temat ze swoim. Gdy my wróciliśmy do stolika to oni poszli do toalety. Dlatego tamtego wieczoru nie musiała mi zazdrościć. Też to zrobili.
Dziękuję za rozwianie wątpliwości