Wczoraj, film pokusa, para obok zaczęła dotykać się dość odważnie. Co myślicie o seksie w kinie? Macie to za sobą?
Przyjemnie?Tak. Mamy
Jak udało Wam się ukryć?Tak. Przyjemnie.
Ile masz lat? 15?Jak udało Wam się ukryć?
W kinie zwykle jest ciemno i głośno - pewnie tak im się udałoJak udało Wam się ukryć?
Nie rozbierzesz się, po prostu zsuwasz spodnie, a dziewczyna niech założy spódniczkę, pod nią nic i niech usiądzie na Tobie.Ale jak z ubieraniem się po/rozbieraniem przed?
chyba że tak, ale i tak pozostaje problem podniesienia spodniNie rozbierzesz się, po prostu zsuwasz spodnie, a dziewczyna niech założy spódniczkę, pod nią nic i niech usiądzie na Tobie.
Będzie ciemno, wystarczy, że je zsuniesz tak żeby uwolnić ptakachyba że tak, ale i tak pozostaje problem podniesienia spodni![]()
28, ale nie miałem okazji uprawiać seksu w kinie i byłem ciekawIle masz lat? 15?
Się nie ukrywaliśmy. Po prostu
Jak to przeczytałem, to aż mi się przypomniało pytanie i odpowiedź z "Jednego z dziesięciu":
Ja numerek tylko raz, ale na prawie pustej sali, a tak to tylko palcówka.Ja moze nie numerek, ale piescilem szparkę kolezankiCoś fantastycznego
![]()
Sala nie była pusta, palcóweczka wjechała jak złotoJa numerek tez tylko raz, ale na prawie pustej sali, a tak to tylko palcówka.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Seks z kobietą 50+ | Seks | 0 | |
S | Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem | Seks | 16 | |
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 16 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 70 |