• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w aucie - co was w nim podnieca?

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
A jest podniecające? Mnie nie zachęca. Szukaj miejsce dyskretne ( bo partnerka nie lubi podglądaczy ) ustaw fotele, przesiadka rozbieranie mało miejsca ( no chyba że, opierasz ją o maskę auta na zewnątrz). No i patrz gdzie leci sperma lub soki z cipki bo potem pranie tapicerki ( takie plamy dyskwalifikują estetycznie ). Tyle zachodu tylko dla naprawdę wartej tego kobiety

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Mnie osobiście nic, ale żona miała taki czas, że kręcił ją seks w kabinie ciężarówki – oczywiście podczas postoju. Sporo się wtedy dowiedziała o zawodzie kierowcy TIRa (w dużym skrócie: niewdzięczny i wymagający), a też i o tym drugim zawodzie (w dużym skrócie: fajny jako przelotne hobby, niewdzięczny i wymagający jako praca).

Mężczyzna

DawidObcy

Cichy Podglądacz
Chyba ta doza adrenaliny że ktoś może przyłapać albo poprostu Wielka ochotą tu i teraz jak kobieta cię podpuszcza, masuje, prowokuje tym co ma. Lodzik podczas jazdy trasą szybkiego ruchu lub autostradą daje podobne doznania więc podsumowując to chodzi o ten dreszczyk w moim wypadku 😊

Mężczyzna

haster692

Biegły Uwodziciel
Raczej nic, mało wygodne. Jeśli gdzieś jedziemy na łąkę czy do lasu z zamiarem poślizgania się, to i tak lądujemy wygodnie na kocu albo przy jakiejś ambonie.

Mężczyzna

And

Podrywacz
najbardziej mnie podnieca jak jedzemy samochodem i moja zona zaczyna się bawić cipką albo odsłania cycuszki w czasie jazdy

Mężczyzna

dario_a_z

Instruktor seksu
Umówmy się, że mało które auto jest komfortowe do igraszek, zwłaszcza jeśli ktoś robi to żywiołowo.
Ale raz na jakiś czas jest szalenie podniecające, zwłaszcza myśl, że ktoś może obserwować, albo akurat przejeżdżać...

• Like
Reactions: And