• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w aucie - co was w nim podnieca?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Zdarzało się i o ile było to z konieczności to nie było problemu, ale też nie było nic podniecającego w tym, że akurat jest to auto.
Kiedy zdarzało się nie z konieczności a chęci dodatkowej adrenaliny było podniecające, ale raz zakończyło się mandatem za nieobyczajny wybryk i od tamtej pory jakość przeszła mi ochota na takie igraszki ;)

Mężczyzna

SławomirS

Cichy Podglądacz
Zdarzało się i o ile było to z konieczności to nie było problemu, ale też nie było nic podniecającego w tym, że akurat jest to auto.
Kiedy zdarzało się nie z konieczności a chęci dodatkowej adrenaliny było podniecające, ale raz zakończyło się mandatem za nieobyczajny wybryk i od tamtej pory jakość przeszła mi ochota na takie igraszki ;)
Mnie kiedys policja zasatala w lesie, podjechali z tyłu, światła zamrygały więc wyszedłem do nich w spodniach, komary cieły w uj ale skończyło się tylko na spisaniu ale co ciekawe.... byłem wtedy z mężatką a oni oczywiście doszli do tego więc później wydzwaniał do niej pies bo chciał posmarować z nią pod groźbą wydania mężowi 🤪