• Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks przygody lat młodzieńczych

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja kojarzę ze swojego dzieciństwa jedną sytuację. Mam kuzynkę starsza o 4 lata. Jak miałem ok 8-9 lat może, kuzynka była na wakacjach u wspólnych dziadków. Miałem na ogródku namiot rozłożony. Pamiętam to tak, że udawaliśmy że owoce z ogrodu po zjedzeniu mają właściwości usypiające. Najpierw ja zjadłem i niby spałem a kuzynka mogła sobie mnie podotykać gdzie chce. Potem się "budziłem" i była zamiana, ona zasypiała po zjedzeniu owocu. Wtedy ja mogłem jej ściągnąć majtki i podotykać gdzie chciałem. Była tylko jedna taka sytuacja, ale dużo bym dał żeby teraz to powtórzyć, kuzynka wyrosła na kobietę u której jest czym się "pobawić" 😁

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
kiedy miałem ok 8 lat , jadąc nad morze siedziałem obok kobiety ok 30l i udając że śpię , położyłem rękę na jej udzie i zacząłem delikatnie głaskać ją przez spodnie.Z każdą chwilą byłem coraz bardziej napalony aż w końcu rozpiąlem jej guzik i zamek. kobieta udając że śpi rozłożyła uda tak żebym mógł włożyć rękę w jej majtki.wkladalem paluszki do jej mokrej cipki , wąchałem je i oblizywalem
wytrysnąłem w majtki gdy tylko poczułem zapach jej soczku, od którego miałem mokrą rękę
pierwszy raz dotykalem cipki, poznałem jej zapach i smak A ona do końca udawała że śpi
do dzisiaj onanizuję się wspominając te chwile i myślę co czuła wypychając biodra , by robił jej placówkę taki mały chłopiec
później dotykałem dziewczynek i kobiet w autobusach
większość odsuwała się ale jeżeli nie dawałem za wygraną w końcu dotykalem je coraz śmielej
jedna nawet chwyciła mnie za rękę i włożyła ją w swoje majteczki
często też siadalem w miejscu gdzie spacerowaly pielęgniarki i studentki i, opuszczalem spodnie i bawiłem się siusiakiem , uwielbialem kiedy patrzyly jak to robię
często z nimi tez rozmawiałem prosząc żeby pokazały cipkę
chodziłem też do kina , siadalem koło dziewczynki w moim wieku i bawiłem się siusiakiem niejednokrotnie w końcu dotykając jej jak chcę lub dotykając się i onanizując jej ręką
Cudowne dzieciństwo
W wieku 8 lat trysnąłeś w majtki??? Fantazję to masz bujną.