• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks po pracy.

R

Randomowynick123

Guest
Sex po pracy gdy wracasz do domu, otwierasz drzwi i słyszysz śmiech i jęki z sypialni. W sypialni żona z koleżanką się zabawiają. Zmęczenie pracą momentalnie znika. Uwielbiam takie niespodzianki po powrocie z pracy.
Gorzej jak to nie będzie koleżanka, a sąsiad 😂

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Dostałam od męża nową bieliznę. Założyłam do tego tylko pończochy, płaszcz i kozaczki do połowy uda. Spotkamy się w galerii handlowej gdy będzie wracał z pracy. Chcę by mnie wziął przy samochodzie na parkingu podziemnym. Potem szybko do domu i powtórka.

Mężczyzna

TommrR

Cichy Podglądacz
Ja z kolei jakoś ostatnio idę w drugą stronę... rzadkością jest abym miał wolne , bo cały czas praca... ale zdarzyło się i zdarza , że jak mam wolne to po odwiezieniu dzieciaczków do szkoły.... żonka sama inicjuje igraszki. :) podnieca mnie to. Wczoraj też tak było, że miałem niespodziewanie wolne, siedziałem sobie przed tv... ona się krzątała po mieszkaniu... w końcu przyszła do mnie, usiadła na mnie okrakiem ... no i się zaczęło ;) świetny spontaniczny seks