• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks po pracy.

And

Seks Praktykant
Sex po pracy gdy wracasz do domu, otwierasz drzwi i słyszysz śmiech i jęki z sypialni. W sypialni żona z koleżanką się zabawiają. Zmęczenie pracą momentalnie znika. Uwielbiam takie niespodzianki po powrocie z pracy.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Dostałam od męża nową bieliznę. Założyłam do tego tylko pończochy, płaszcz i kozaczki do połowy uda. Spotkamy się w galerii handlowej gdy będzie wracał z pracy. Chcę by mnie wziął przy samochodzie na parkingu podziemnym. Potem szybko do domu i powtórka.

Mężczyzna

TommrR

Cichy Podglądacz
Ja z kolei jakoś ostatnio idę w drugą stronę... rzadkością jest abym miał wolne , bo cały czas praca... ale zdarzyło się i zdarza , że jak mam wolne to po odwiezieniu dzieciaczków do szkoły.... żonka sama inicjuje igraszki. :) podnieca mnie to. Wczoraj też tak było, że miałem niespodziewanie wolne, siedziałem sobie przed tv... ona się krzątała po mieszkaniu... w końcu przyszła do mnie, usiadła na mnie okrakiem ... no i się zaczęło ;) świetny spontaniczny seks