• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks lub sytuacje seksualne na weselu - wasze doświadczenia

Kobieta

Aga DP

Podrywacz
Jeszcze taka sytuacja, sprzed dwóch lat, wesele koleżanki, poszliśmy z drużbą, ale nie moim, pożyczonym, do pokoiku dla gości.
Tam najpierw całowanie, obmacywanie, palcówka,potem uklękłam do oralu, byłam w trakcie gdy otwarły się drzwi i weszła moja znajoma z partnerem, loda nie dokończyłam .No i sytuację wytłumaczyłam, na szczęście nie wyszło to z tego pokoju ;)

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Na weselu właśnie, jako nastolatka, zrobiłam pierwszego lodzika, nie bardzo wiedziałam jak, się za to zabrać, słyszałam tylko że trzeba go wziąć do buzi. Dużo starszy drużba był zdziwiony, ale zadowolony, bo gdy już trysnąl w moje usta, ja nie wiedząc co z tym zrobić, połknelam 😉po pierwsze smak penisa, masakra(był nieświeży), po drugie sperma coś strasznego, kleistego i niedobrego.Nie było to dla mnie zachwycające, ale oboje byliśmy zadowoleni z siebie.
a teraz robisz chętnie loda z połykiem?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry