Udało się przez dwa lata?Man zajęło prawie rok znalezienie
Nam zajęło prawie rok, znalezienie odpowiedniego chłopaka.Udało się przez dwa lata?
Udało się przez dwa lata?Man zajęło prawie rok znalezienie
Nam zajęło prawie rok, znalezienie odpowiedniego chłopaka.Udało się przez dwa lata?
A znaleźliście kogoś my też szukamy ale kobiety do trójkątaUdało się przez dwa lata?
A z kad jesteścieJa czwarty hahahaha
Jest gdzies ta "obiecana" historia ?Ja z moją żoną też mamy trójkącik za sobą z obcym facetem. Byliśmy kiedyś na wczasach i zgodziła się na to żeby ją posuwał jakoś obcy facet, więc poszła wieczór poszukać kogoś i znalazła sobie kolesia co najpierw ja welizal i wypiescil paluszkami jej cipkę, a ona go spuściła bawiąc się jego kutasem. Potem przyprowadziła go do domku i tam ochoczo zaczęła się z nim zabawiać, on zaczął macać moja żonkę po cyckach zdjął jej bluzkę i i lizał sutki, a ja patrzyłem jak jest jej dobrze, potem podciągnął kieckę i lizał jej cipkę, jęczała przy tym jak szalona. Rozpięła mu spodnie i wyciągnęła kutasa i zaczęła obciągać ostro, potem się rozebrała i położyła na łóżko i rozłożyła nóżki a koleś w nią wszedł jlpo jaja i posuwał a ja patrzyłem na nich lale później dałem żonie kutasa do obciągania. I tak ruchalismy ja na zmianę i koleś spuścił się w jej cipie waląc ją od tyłu a ja zalałem jej cipkę po nim, ale było jej dobrze.
A drogą historię jak żonę rżnął młody byczek po dyskotece w parku opowiem później
A ja swoją kobietę Już chyba wszystkie opcje wykorzystaneŻebym ja swojego męża namówiła na trójkąt, jakikolwiek.... ehhhhh
Dokładnie tak samo my się zabawiamy.Już opisywałem gdzie indziej, że już dawno udało mi się namówić moją partnerkę na układ z jeszcze jednym kolegą. Przyjeżdżał do nas na weekend i się bawiliśmy ile popadło. Najczęściej w układzie że jednemu obciąga a drugi ją posuwa od tyłu, a później zmiana. Zabawy solo też były. Później chwila relaksu, jakiś obiad, film, i później znowu. I tak cały weekend. Super sprawa.
To samo mamA ja swoja żonkę...
Ciężko znaleźć osobe odpowiednio chętnych dużo ale każdy ma swoje wymagania co do tej osobyNam zajęło prawie rok, znalezienie odpowiedniego chłopaka.
Miał byś problemCiekawi mnie jak to by było z 2 lub 3 kobietami
Nie mierz wszystkich swoją miara to że słabo ruchasz nie znaczy że każdyMiał byś problem
Byłem z żoną i dodatkową kobietą jednocześnie i wiem ile trzeba się napocić by po równo dwie zadowolić. A ty nie obrażaj i nie udawaj super ogiera.Nie mierz wszystkich swoją miara to że słabo ruchasz nie znaczy że każdy
Przyznaję bez bicia moja żona ma większy temperament może dłużej niż ja. Co nie oznacza że się nudzimy z sobą.To też panowie zależy od kobiet jedna mogła by tak pół dnia się ruchac bez przerwy a inna stwierdzi że godzina to max . Nie ma co się licytować tym kto dłużej rucha
U mnie na odwrót ale myślę że te 1.5h to przecież nie jest nie wiadomo jak długoPrzyznaję bez bicia moja żona ma większy temperament może dłużej niż ja. Co nie oznacza że się nudzimy z sobą.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
SEKS GRUPOWY | Ogłoszenia | 3 | ||
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 139 | ||
Swingowanie, cuckold, seks grupowy | Fetysze i perwersje | 18 | ||
K | Seks grupowy | Ogłoszenia | 16 | |
P | Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania. | Ogłoszenia | 818 |