• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Mężczyzna

Mariachi

Cichy Podglądacz
Jestem 24 letnim studentem szukającym kobiety do relacji seks za seks - status matrymonialny nie gra dużej roli, gdyż poszukuję seks koleżanki i nie wchodzę w życie prywatne. Jestem mobilny, wysportowany (nie mięśniak, trzymam linię i dobrą kondycję ;) ), dlatego też w grę wchodzą województwa lubelskie, mazowieckie.
Myślę, że jestem dobrym materiałem na seks kolegę, czy nawet dyskretnego kochanka.

Mężczyzna

Elvis007

Cichy Podglądacz
Sex po 50.

Jesteśmy dojrzałym małżeństwem (obydwoje 50+ :))...mamy ochotę nawiązać kontakt z innymi małżeństwami w podobnym wieku w celu wspólnego spędzania czasu. Chodzi nie tylko o sex we czwórkę z ewentualną wymianą partnerów, ale też o wspólne golaskowanie w saunie, na plaży czy jachcie. Napiszcie co o tym sądzicie i czy ewentualnie ktoś jest chętny. Pozdrawiamy "Sex po 50...
Super pomysł, akurat z Wami by było co robic pewnie i przed i po :) pozdrawiam, tez 50 l