730729360Zawsze chciałem się dowiedzieć jak to jest. Układ delikatnie i romantycznie bardzo mi odpowiada gdyż nawałem pracy człowiek chciałby mieć relaks w tym temacie mam nawet fajny pomysł gdyby była chęć to proszę dać znać
730729360Zawsze chciałem się dowiedzieć jak to jest. Układ delikatnie i romantycznie bardzo mi odpowiada gdyż nawałem pracy człowiek chciałby mieć relaks w tym temacie mam nawet fajny pomysł gdyby była chęć to proszę dać znać
Zapraszam do kontaktu ze mnąSex po 50.
Jesteśmy dojrzałym małżeństwem (obydwoje 50+ )...mamy ochotę nawiązać kontakt z innymi małżeństwami w podobnym wieku w celu wspólnego spędzania czasu. Chodzi nie tylko o sex we czwórkę z ewentualną wymianą partnerów, ale też o wspólne golaskowanie w saunie, na plaży czy jachcie. Napiszcie co o tym sądzicie i czy ewentualnie ktoś jest chętny. Pozdrawiamy "Sex po 50...
Witajcie z tej strony Michał 32lata chętny na trójkąta z wamiSzukamy z moją partnerką pary do wspólnej zabawy. Mieszkamy w Warszawie. Ja 33l ona 30. Jesteśmy w miarę normalnie wyglądającą parą. Propozycję proszę ba priv.
Cyber teżWitajcie z tej strony Michał 32lata chętny na trójkąta z wami
Człowieku, zluzuj majty, coś taki nerwowy?Nauczcie się proszę kurwa ja pierdole czytać:
Jeżeli Para szuka jebanej pary do seksu to nie oferujcie tylko samego siebie- więc wypierdalaj
Jeżeli kobieta szuka kobiety to przestańcie do niej spermie pierdolone kuto mózgi
Jeżeli facet szuka pary to przestańcie pytać czy kurwa jest pasywem czy aktywem.
Jeżeli kobieta szuka pary K+ do M trójkąta to nie chce uprawiać seksu tylko z samym mężczyzną lub dwoma facetami nawet nie chce uprawiać bukkake czy być jebana przez 12godzin przywiązana do stołu przez 100mężczyzn
Czy można kurwa trochę jebanej normalności i czytania ze zrozumieniem?
Potem się dziwić, że mało normalnych osób tutaj siedzi bo ich kurwa wszystkich straszycie swoim jebanym spermiarstwem, spamujecie skrzynki pocztowe kutasami. Zwalcie konia i wtedy zapraszam na forum, ale dla was to tak ze 3razy bo warto raczej tutaj używać mózgu, a nie spierdolenia.
why so serious? meliski kurwa zaparzyć?Nauczcie się proszę kurwa ja pierdole czytać:
Jeżeli Para szuka jebanej pary do seksu to nie oferujcie tylko samego siebie- więc wypierdalaj
Jeżeli kobieta szuka kobiety to przestańcie do niej spermie pierdolone kuto mózgi
Jeżeli facet szuka pary to przestańcie pytać czy kurwa jest pasywem czy aktywem.
Jeżeli kobieta szuka pary K+ do M trójkąta to nie chce uprawiać seksu tylko z samym mężczyzną lub dwoma facetami nawet nie chce uprawiać bukkake czy być jebana przez 12godzin przywiązana do stołu przez 100mężczyzn
Potem się dziwić, że mało normalnych osób tutaj siedzi bo ich kurwa wszystkich straszycie swoim jebanym spermiarstwem, spamujecie skrzynki pocztowe kutasami. Zwalcie konia i wtedy zapraszam na forum, ale dla was to tak ze 3razy bo warto raczej tutaj używać mózgu, a nie spierdolenia.
Człowieku, zluzuj majty, coś taki nerwowy?
Dzisiaj zabijam każdego. Sorki.why so serious? meliski kurwa zaparzyć?
Można, jakże. Tak tylko zauważyłem, że czepiasz się wszystkich i o wszystko. Jak masz gorszy dzień, to może powinieneś wziąć coś na uspokojenie albo rozchodzić to...Tak sobie piszę pierdoły w internecie i mówię co mi się nie podoba i co mnie wkurwia nie można?
I zaorać, tylko po co? Jutro też jest dzień. Zaświeci słońce i wszystko będzie wyglądało zupełnie inaczejAlbo spalić wszystko.
No to się wyjaśniło, Ciebie po prostu jara pisanie tych cytuję "pierdół w internecie"...Tak Słońce będzie świeciło bo ono też się jaraaaa.
Jara mnie niszczenie, chaos itd. może być?No to się wyjaśniło, Ciebie po prostu jara pisanie tych cytuję "pierdół w internecie"...
Bardzo może być, najlepiej samozniszczenie.Nie Wiem Panie Cd.Eve nie chce mi się baAWIC W FILozowie o tej porze sorry. xD
Jara mnie niszczenie, chaos itd. może być?
Forma przekazu może niezbyt elegancka. Natomiast rzeczywiscie chuj strzela jak użytkownik zanim przeczyta post do końca rzuca sie z komentarzem z d....y, mieszajac wątki i tematy.Nauczcie się proszę kurwa ja pierdole czytać:
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
SEKS GRUPOWY | Ogłoszenia | 3 | ||
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 139 | ||
Swingowanie, cuckold, seks grupowy | Fetysze i perwersje | 18 | ||
K | Seks grupowy | Ogłoszenia | 16 | |
E | Seks grupowy - macie jakieś doświadczenia? | Seks | 117 |