• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

B

Basia

Guest
Zaczynam się Ciebie bać Basiu :)

no cóż pozory trzeba zachowywać ze taka miła uprzejma i w ogólę ;)

- - - Zaktualizowano - - -

Znowu kara!? Nic miłego w życiu mnie nie spotka tylko wciąż pod górkę :/

przepraszam jakie znowu ?
która Cię już karała :p

ps. nikt nie obiecywał że życie jest proste ;)

wolfin bo Maja w końcu mnie zabije za off topic z Tobą :p

W

wolfin

Guest
no cóż pozory trzeba zachowywać ze taka miła uprzejma i w ogólę ;)

przepraszam jakie znowu ?
która Cię już karała :p

ps. nikt nie obiecywał że życie jest proste ;)

wolfin bo Maja w końcu mnie zabije za off topic z Tobą :p

Ty? Tylko nie pamiętam za co i w którym temacie :/

Lachrim

Cichy Podglądacz
Witam, wraz z dziewczyną (24/23) szukamy pary do seksu obok siebie, wstępnie bez wymian ale kto wie jak to się potoczy. Chętne pary zaproszam na priv ;)

monna

Cichy Podglądacz
Cześć, mam 26 lat, mój mąż też, chcielibysmy poznac jakas dziewczynę chetna do zabawy w trójkacie. Jestesmy zadbana kochajaca sie para i oczekujemy normalnej, nie wulgarnej dziewczyny. Nie musi byc doswiadczona. Ja mam doświadczenie w takich zabawach, maz nie ale przeciez chodzi o przygode i ciekawosc na siebie a nie o to kto ile przezyl. Nie placimy za seks. Napisz nawet jesli sie wachasz. Wszystkie sprawy mozemy omowic mejlowo i jesli sie do nas przekonasz to super a jesli nie to nic na sile. Nie musisz byc bi. Jesli nie bedziesz chciala zebysmy sie bawily miedzy soba to zaden problem. Jak juz mowilam wszystko do ustalenia i obgadania. Najlepiej kujawsko-pomorskie ale inne rejony tez moga byc. Czekamy

Marcelinka

Cichy Podglądacz
Cześć, mam 26 lat, mój mąż też, chcielibysmy poznac jakas dziewczynę chetna do zabawy w trójkacie. Jestesmy zadbana kochajaca sie para i oczekujemy normalnej, nie wulgarnej dziewczyny. Nie musi byc doswiadczona. Ja mam doświadczenie w takich zabawach, maz nie ale przeciez chodzi o przygode i ciekawosc na siebie a nie o to kto ile przezyl. Nie placimy za seks. Napisz nawet jesli sie wachasz. Wszystkie sprawy mozemy omowic mejlowo i jesli sie do nas przekonasz to super a jesli nie to nic na sile. Nie musisz byc bi. Jesli nie bedziesz chciala zebysmy sie bawily miedzy soba to zaden problem. Jak juz mowilam wszystko do ustalenia i obgadania. Najlepiej kujawsko-pomorskie ale inne rejony tez moga byc. Czekamy

Prawdopodobnie w zimę wracam do Bydgoszczy na chwilkę. Możemy zgadać się w prywatnej wiadomości ;)

Ischyrion

Cichy Podglądacz
Witam!
Mam 34 lata, żona 33. Poszukujemy dziewczyny do eksperymentu w trójkącie. Nie musi być doświadczona. Mieszkamy w okolicy Warszawy. Nie musisz być bi, moja żona nie jest. Szczegóły możemy obgadać mailowo. Zapraszamy do kontaktu.

S

St3v4n69

Guest
Hehe każdy marzy o dwóch kobietach. W sumie nie będę wyjątkowy dwie panie że śląskiego poszukiwane ��

Ischyrion

Cichy Podglądacz
Ponowne ogłoszenie z innej parafii. Para - Ona 33 i On 34. Ona 157/55 On 183/84 poszukuje drugiej pary do eksperymentów (w podobnym wieku). Okolice Warszawy. Jesteśmy zdecydowani na imprezę równoległą + potem wymiana. Przed tym wydarzeniem musimy spotkać się na mieście. Chętne pary zapraszamy na PW.