Praktycznie kazda z partnerek twierdzila, ze wytrysk gleboko byl przyjemnym doznaniem.

A dlaczego teraz nie doświadczasz go ?Nie ma sposobu by nie wyciekało. Lepiej nie wstawać od razu po.
Lezec, wytrzeć chusteczką i po problemie.
Kurde, jak ja tęsknie za wytryskiem w środku![]()
To najlepsza opcja. PolecamBo nie mogę brać tabletek anty.
Niedługo zakładam wkładkę to... odrobimy![]()
Szukaj faceta po wazektomii. Nie musisz się truć tabletkami ani aplikować żadnej spirali.Nie zgodziłabym się na to gdybym nie miała 100% pewności że nie zajdę w ciążę
W podobnym wieku do niej będzie jej ciężko znaleść takiego faceta to też nie jest łatwa decyzjaSzukaj faceta po wazektomii. Nie musisz się truć tabletkami ani aplikować żadnej spirali.
Ja się podwiązałem jako 25-letni dzieciak, a lekarz który mnie operował wspominał, że jego najmłodszy pacjent miał 21. Trzeba dobrze szukać.W podobnym wieku do niej będzie jej ciężko znaleść takiego faceta to też nie jest łatwa decyzja
Ale wazektomia super sprawa nie masz już ryzyka że zostaniesz ojcem
Ja się zdecydowałem i jestem bardzo zadowolonyzero obaw sama przyjemność
![]()
W ogóle pierwsze trzeba znaleźć jakiegoś chętnego ale nie jakiegoś "półgłówka" i nie takiego co mu coś "dolega".Trzeba dobrze szukać.
Możesz rozwinąć myślW ogóle pierwsze trzeba znaleźć jakiegoś chętnego ale nie jakiegoś "półgłówka" i nie takiego co mu coś "dolega".
Albo bezpołodnegoSzukaj faceta po wazektomii. Nie musisz się truć tabletkami ani aplikować żadnej spirali.
Robiłem mogę polecićCzy ktoś robił zabieg w Warszawie i może polecić klinikę?
https://www.wazektomia.com lekarz który mnie operował już nie żyje, ale sama klinika jest najstarsza w Polsce wykonująca wazektomię, więc mają doświadczenie.Czy ktoś robił zabieg w Warszawie i może polecić klinikę?
Nie trzeba za bardzo szukać, tu jest spora grupa, do której i ja się zaliczam.Szukaj faceta po wazektomii. Nie musisz się truć tabletkami ani aplikować żadnej spirali.
jak się bierze tabletki lub ma spiralę to można kończyć w środku non stop i nic się nie wydarzy. Sprawdzone przez lataW zasadzie nigdy nie kończyłem w środku, chyba że to była sprawa zapłodnienia. To jest zbyt niebezpieczny "rewolwer" zwłaszcza gdy kobieta w wieku rozrodczym.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 10 | |
| B | Seks z własną Matką | Fantazje erotyczne | 14 | |
|
|
Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami | Seks | 99 | |
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 25 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 74 |